Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar kusura bakmayın sabahtan beri anca oturuyorum. Spor dans alışveriş derken yeni kendime geliyorum. Bugün baya bir yoruldum. Yarına bol bol dinlenmeyi planlıyorum temizlikten sonra.
Aksama teriyaki soslu tavuk sote yapicam. Protein almam lazım. Ayran içerim bir de yanında. Sizin menüler nasıl?
Ay karnım gurul gurul kahvaltıyla duruyorum 😀
Ben sabah Osmanlı usulü soğanlı yumurta tarifi buldum onu yaptım ama biraz yagliydikalorilerin yarisi dolmuş 😁 şimdi akşama ne yesem diye düşünüyorum düşük kalorili, enerji verici ve tok tutan😁
Henüz hiç bir spor yapmadım öylee yattım hatta uyumuşum bi ara bakalım belki akşam biraz zumba yaparım 🤗

Nasıl bir şey iyiyse ve ise yarıyorsa ben de yapayım 😍

Canim amac yeme zamani ile aclik zamani olarak gunu bolmek.

En bilinen versiyonu 16 saat ac, 8 saat yeme araligi.
Atiyorum gunduz 12de kahvalti yapip en gec 8de yemeyi birakiyorsun. Aclik zamaninda kalorisiz icecekler serbest. Su cay kahve...

Ramazan orucunun sivi alabildigin versiyonu.

Diyorlar ki bu sekil beslenme ile yag yakimi daha kolay oluyormus ve hormonlar normal duzenine donuyormus.

Ben memnunum, benim hayat tarzima uyuyor o yuzden yapiyorum.

Tek kuskum o kadar gec yapilan kahvalti metabolizmayi yavaslatiyor mudur diye, bilen yazsin.

Ertesi gun bayilma sonra, kacta goruntulemen, bir de hastaneden cikican geri donucen o sureyi de hesapla.
Bence bu aksam yogurt yersen ornegin tok tutucu bir seyler ekle, kuruyemis gibi veya keten tohumu falan tarzi seyler. Tek yogurt tutmaz onca saat insani.

Aksam mutlaka protein veya Alys Alys in dedigi gibi beslen
Saglikli yag uzun sure tok tutar. Daha kotu olma.
Umarim kolay gecer yarin ❤️
Yarın 17 gibi olacak. Akşam çocuklara köfte yapacaktım iki tane yerim bende.
Amin inşallah geçsin bitsin bir an önce, stresi daha sinir bozucu.

Kizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
Zeytur Zeytur farkli es yarisi fikri sundu. O konuda lazim ☺️

@Ayse_M @Serina08 @sedulu H3RA_ H3RA_ @graphicdesigner @rockandroll @bnnu K klbk33 @Aylakkadin @sadece_ben S Sade_Bilge istanbulin istanbulin @Osev Ozzybal Ozzybal Ceyhans Ceyhans Varyemez Varyemez Alys Alys E Emeeelll @esmeriiim @Cikocev @-DOLUNAY- Legendwomen Legendwomen

UUmarim kimseyi unutmadim
Ben düzensiz ama genelde 16 saat açlığa giriyor yeme şeklim.
Ama bir süre düzenli olarak 16 saat planım var. Haftalık eşleştirmeyse ıf grubunda yazabilirsin benide.

@Ayse_M @Serina08 @sedulu H3RA_ H3RA_ @graphicdesigner @rockandroll @bnnu K klbk33 @Aylakkadin @sadece_ben S Sade_Bilge istanbulin istanbulin @Osev Ozzybal Ozzybal Ceyhans Ceyhans Varyemez Varyemez Alys Alys E Emeeelll @esmeriiim @Cikocev @-DOLUNAY- Legendwomen Legendwomen

Kaptanım ben ıf besleniyodum ama bana pek işe yaramadı 5 ögün besleneyim dedim gene 3 ögün yiyorum düzene sokamadım valla ama ıf yapmıcam ben 😐

Ben genelde if gibi besleniyorum, 2 ana, 2 ara öğün yapıyorum. Bu da 7-8 saatlik bir süreyi kapsıyor.

X