- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.202
Takimi if yapanlar ve yapmayanlar seklinde eslestircemEğer bi yarış olursa katılırım kaptanım ama if beslenmiyorum şuan
Yani sirf if yapanlar icin degil Yaris :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takimi if yapanlar ve yapmayanlar seklinde eslestircemEğer bi yarış olursa katılırım kaptanım ama if beslenmiyorum şuan
Ben sabah Osmanlı usulü soğanlı yumurta tarifi buldum onu yaptım ama biraz yagliydikalorilerin yarisi dolmuş şimdi akşama ne yesem diye düşünüyorum düşük kalorili, enerji verici ve tok tutanKızlar kusura bakmayın sabahtan beri anca oturuyorum. Spor dans alışveriş derken yeni kendime geliyorum. Bugün baya bir yoruldum. Yarına bol bol dinlenmeyi planlıyorum temizlikten sonra.
Aksama teriyaki soslu tavuk sote yapicam. Protein almam lazım. Ayran içerim bir de yanında. Sizin menüler nasıl?
Ay karnım gurul gurul kahvaltıyla duruyorum
Takimi if yapanlar ve yapmayanlar seklinde eslestircem
Yani sirf if yapanlar icin degil Yaris :
Nasıl bir şey iyiyse ve ise yarıyorsa ben de yapayımBen canim.
Minimum hedefim 16 saat ama haftaici 18 saati rahat buluyor.
Nasıl bir şey iyiyse ve ise yarıyorsa ben de yapayım
Ben ıf diyeti uygulamıyorum.Kizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
Zeytur farkli es yarisi fikri sundu. O konuda lazim
@Ayse_M @Serina08 @sedulu H3RA_ @graphicdesigner @rockandroll @bnnu K klbk33 @Aylakkadin @sadece_ben S Sade_Bilge istanbulin @Osev Ozzybal Ceyhans Varyemez Alys E Emeeelll @esmeriiim @Cikocev @-DOLUNAY- Legendwomen
UUmarim kimseyi unutmadim
Ertesi gun bayilma sonra, kacta goruntulemen, bir de hastaneden cikican geri donucen o sureyi de hesapla.
Bence bu aksam yogurt yersen ornegin tok tutucu bir seyler ekle, kuruyemis gibi veya keten tohumu falan tarzi seyler. Tek yogurt tutmaz onca saat insani.
Yarın 17 gibi olacak. Akşam çocuklara köfte yapacaktım iki tane yerim bende.Aksam mutlaka protein veya Alys in dedigi gibi beslen
Saglikli yag uzun sure tok tutar. Daha kotu olma.
Umarim kolay gecer yarin
BenKizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
@Ayse_M @Serina08 @sedulu H3RA_ @graphicdesigner @rockandroll @bnnu K klbk33 @Aylakkadin @sadece_ben S Sade_Bilge istanbulin @Osev Ozzybal Ceyhans Varyemez Alys E Emeeelll @esmeriiim @Cikocev @-DOLUNAY- Legendwomen
Ben düzensiz ama genelde 16 saat açlığa giriyor yeme şeklim.Kizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
Kaptanım ben ıf besleniyodum ama bana pek işe yaramadı 5 ögün besleneyim dedim gene 3 ögün yiyorum düzene sokamadım valla ama ıf yapmıcam benKizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
rejim yaparken kabizlik sorunu ceken bu bayan tuketmis ve 2,5 ayda 26 kilo vermisÖyleymiş cnm ben de yeni öğrenmiş oldum
Çok da severim aslında günde 1 tane yesem çokmu olurki tatlı ya kilo açısından
Ben genelde if gibi besleniyorum, 2 ana, 2 ara öğün yapıyorum. Bu da 7-8 saatlik bir süreyi kapsıyor.Kizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
Ahhh ay bendee yaa pazartesi bi gaza geldik geliş o geliş mutfagı bile toplamak gelmiyo içimden sabahki enerjimden eser yok suanZeytur spor yapmak için gaza ihtiyacım var yerimden kalkamıyorum iyice tembellestim
Cok tesekkür ederim. Umarim cok rahat gecer. Korkmuyor degilim hani :)))Geçmiş olsun şimdiden canım inşallah kolay atlatırsın zorlamaz seni
Pazartesini daha ustunuzden atamadiniz sizZeytur spor yapmak için gaza ihtiyacım var yerimden kalkamıyorum iyice tembellestim
Ben de if yapıyorum canımKizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
BeennKizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)