- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.166
Ton tabanli veya Karnibahar tabanli da yapiliyor. Ben sahsen en cok Ton tabanli olani seviyorum
Kaptanim cahile anlatir gibi anlatsana, ton taban nedir???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ton tabanli veya Karnibahar tabanli da yapiliyor. Ben sahsen en cok Ton tabanli olani seviyorum
Kızlar ilk öğünümü az önce yaptım.
Mercimek çorba, tavuklu salata 1 dilimde ekmek yedim.
Akşam çorba, yoğurt gibi hafif bir şeylerle kapatacağım.
Yarın akşama kadar hiç bir şey yiyemem zaten.
Akşam da zumba yaparsam kardiyo yerine geçer
Pizza kaçamağını kapatmış olurum artık.
Şimdi çıktım dönüş yolundayım.Aa simdi gordum mesaji
Nasil gecti ? Alindin bence,yoksa cagirmazlar
komsumu oluyoruz
Sevgili cahil takimdasimKaptanim cahile anlatir gibi anlatsana, ton taban nedir???
Bende o sekilim. Esim her hafta cekiyor izliyorum sonra BendeSen beni zumba yaparken görsen, gülmek istedikçe açıp açıp izlersin.
Aksam mutlaka protein veya Alys in dedigi gibi beslenKızlar ilk öğünümü az önce yaptım.
Mercimek çorba, tavuklu salata 1 dilimde ekmek yedim.
Akşam çorba, yoğurt gibi hafif bir şeylerle kapatacağım.
Yarın akşama kadar hiç bir şey yiyemem zaten.
Akşam da zumba yaparsam kardiyo yerine geçer
Pizza kaçamağını kapatmış olurum artık.
Sevgili cahil takimdasim
Genelde keto veya Low Carb da cozum olan bir tarif. Yine 10dklik birsey. Yani yaparsin sen :)
1 kisilik ise
1 kutu Ton baliginin suyu /yagini süz.
1 yumurta
1 tk karniyarik otu tozu var ekle birazda tuz. Bunu bir kasede catal ile iyice karistir
Sonra kucuk bir borcama Yagli kagit koy, aktar karisimi. Yagli kagit al yine ve ustune koy. Ellerin ile bastirip sekil ver. Yuvarlak düz nasil istersen.
180 derece firina at. Asagi yukari 10dk galiba Firinda tabani pisince cikar. Ustunu istedigin gibi doldur ve firina at. Peynirden belli olur hazir olunca
Umarim Yarim turkcem ile anlasir sekilde anlattim :))
Karnibahar rendelenmis satiliyor veya kendin rendele. Suyunu sIk sonra ayni :)Sagolasin kaptanim
Ton baligi ben.
Ben karnabaharliya gozumu dikeyim.
Ne dediler ne dediler ilkine gore farkli seymi sordular?Şimdi çıktım dönüş yolundayım.
Yine anlamadım iyi ki geçti kötü mü.
Bakalım olursa taşınıcam hemen
Karnibahar rendelenmis satiliyor veya kendin rendele. Suyunu sIk sonra ayni :)
Pek tadi gelmiyor Ton Un. Balik yemeyen esim hayrani oldu. Bizim Cuma pizza günümüz, tonluda eklendi artik
Basin nasil oldu canim?Kızlar kusura bakmayın sabahtan beri anca oturuyorum. Spor dans alışveriş derken yeni kendime geliyorum. Bugün baya bir yoruldum. Yarına bol bol dinlenmeyi planlıyorum temizlikten sonra.
Aksama teriyaki soslu tavuk sote yapicam. Protein almam lazım. Ayran içerim bir de yanında. Sizin menüler nasıl?
Ay karnım gurul gurul kahvaltıyla duruyorum
Kızlar kusura bakmayın sabahtan beri anca oturuyorum. Spor dans alışveriş derken yeni kendime geliyorum. Bugün baya bir yoruldum. Yarına bol bol dinlenmeyi planlıyorum temizlikten sonra.
Aksama teriyaki soslu tavuk sote yapicam. Protein almam lazım. Ayran içerim bir de yanında. Sizin menüler nasıl?
Ay karnım gurul gurul kahvaltıyla duruyorum
Ya tüm ekiple görüştüm aslında. Şimdi senden sonra toplanıp karar vericez dediler.Ne dediler ne dediler ilkine gore farkli seymi sordular?
Esinin iside mi bu tarafda olacak? Kiz cok yakin oluruz. 15dklik mesafe bana
BeeeenKizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
Zeytur farkli es yarisi fikri sundu. O konuda lazim
E English_teacherrr @Serina08 sedulu H3RA_ graphicdesigner rockandroll bnnu K klbk33 A Aylakkadin S sadece_ben S Sade_Bilge istanbulin O_sevincli_ki Ozzybal Ceyhans Varyemez Alys E Emeeelll esmeriiim Cikocev D -DOLUNAY- Legendwomen
UUmarim kimseyi unutmadim
Eğer bi yarış olursa katılırım kaptanım ama if beslenmiyorum şuanKizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)
E English_teacherrr @Serina08 sedulu H3RA_ graphicdesigner rockandroll bnnu K klbk33 A Aylakkadin S sadece_ben S Sade_Bilge istanbulin O_sevincli_ki Ozzybal Ceyhans Varyemez Alys E Emeeelll esmeriiim Cikocev D -DOLUNAY- Legendwomen
Kizlar IF ile beslenenler kimler? En gec bana Cuma Ögle donus yapar misiniz :)