Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam kızlar bugün
sabah
sadece 3 tane haşlanmış yumurta yedim ekmeksiz

akşamda canım bişey istemedi bi avuç çekirdek yedim 😁🤭🤭 saçma sapan oldu bugün ama böyle şimdi kendime ceza verdim çekirdek yediğim için sabaha kadar hiç bişey yemeyeceğim bu arada regl oldum 😂 herkes olmuş galiba 😅 cuma sabah tartıya kilom da eksiklik yansımazsa çok üzülürrüüüümmmm

Bir avuc cekirdeye bu ceza agir degil mi 😀

Canin yemek cekmiyorsa aman yeme ne guzel.

Hesaplarıma göre 😁 yani haftada 200 gram verebilirsem böyle 10 ay sonra istediğim kiloya ulaşabiliyorum. Çok tuhaf çünkü ben hayatım boyunca birçok kez diyet yaptım ac kalırdım ve yüzüm çökerdi sağlıksız olurdu. Bu sefer ki bunda en çok buradaki motivasyonun etkisi olduğunu düşünüyorum daha sağlıklı şekilde ilerliyor gibi. 1 aydır sanırım burdayım toplamda 2.5 kilo gitti ama yüzüm daha canlı duruyor. Bu sefer sağlıksız diyet yapmamaya kararliyim bakalım becerebilirsem 😁

Haftada 200 u yanlis mi yazdin.
1 ayda 2.5 kilo gitmis, haftada 500 gr en az veriyorsun iste.

ıyı aksamlar
Bendenyazaym yedıklerımı
Sabah yesılçay
10:30 kahvaltı
Arada peynır domates atıstrdım
Türk kahvesi
2 yemek kaşıgı yumurtalı pırasa
Saat 21 1 portakal yarım armut
2 lt su

Eklentiler

• E0A0F0E0-DBC8-49E1-89B0-DBC0AE66189F.jpeg
    E0A0F0E0-DBC8-49E1-89B0-DBC0AE66189F.jpeg
    162,8 KB · Görüntüleme: 18
Bugünün menüsü
Sabah yulaf lapası içinde 1 kaşık dut kurusu ve tarçın var üstüne ceviz
Kuşluk tarçınlı türk kahvesi ve 1 kase üzüm hoşafı
Öğle 1 kase tarhana çorbası
İlkindi 2 tane ceviz 1 bardak elma suyu
Akşam 3 kaşık patates yemeği 2 tane içli köfte
Su 2.5 lt
Spor 10000 adım 500 puan
20 dk plates 140 puan toplam 640 puan
A Arrietty_ sedulu sedulu bu hafta eşsiz kaldık neyse 😋

Bu elma sulari hosaflar sekersiz saniyorum,
Yine de meyvesuyu olarak tuketmektense meyve olarak tuketmekte fayda var.

Benim diyet tecrubelerime gore su patates yemegi kadar zararlisi yok, masum gibi gorunen cani 😂 az yemissin ama sen ben sever ve cok yerim, o yuzden ciks yapmiyorum.

Bur sey yememissin, bugune ozel mi yoksa unuttugun bir seyler mi var 😄
Aslında bunlarıda yememk ıcın dırendım ama şu pis boğazım sureklı atıstrmayı sevıyor bu kadarla tuttum en azından cıkolata ekmek yemedım. Bır ayda 3 kılo alınca cezalandırayım kendımi öumkunse detoks bısey bulup yapıcam yarın😂

Son haftalarda 200 gr zor verir oldum:)

Dur caresini buluruz.

Tam herkesi taniyip menuleri takip edemiyorum henuz ama takip eden arkadaslar hemen soylerler neleri degistirebilirsin.
200 de kotu degil de saglikli olarak 500 vermekte sikinti yok.
Hedefine yaklasti isen o yuzden de zorlasmis olabilir.

Takip ettigin bir diyet sekli var mi?

Bu elma sulari hosaflar sekersiz saniyorum,
Yine de meyvesuyu olarak tuketmektense meyve olarak tuketmekte fayda var.

Benim diyet tecrubelerime gore su patates yemegi kadar zararlisi yok, masum gibi gorunen cani 😂 az yemissin ama sen ben sever ve cok yerim, o yuzden ciks yapmiyorum.
Evet yaa biraz aslında wc problemime iyi gelsin diye içtim ama içerken bende düşünmedim değil bide patatesi diyete başladığımdan beri doğru düzgün tüketmiyorum bugün baya da bi karb fazla oldu sanki ama bugünlük böyle olsun diyelim 😆

Aslında bunlarıda yememk ıcın dırendım ama şu pis boğazım sureklı atıstrmayı sevıyor bu kadarla tuttum en azından cıkolata ekmek yemedım. Bır ayda 3 kılo alınca cezalandırayım kendımi öumkunse detoks bısey bulup yapıcam yarın😂

Yok yok, kendini oyle uzme, hep pozitif hep pozitif, zayiflayacagiz hepimiz.

Detoks guzel fikir 👌

Evet yaa biraz aslında wc problemime iyi gelsin diye içtim ama içerken bende düşünmedim değil bide patatesi diyete başladığımdan beri doğru düzgün tüketmiyorum bugün baya da bi karb fazla oldu sanki ama bugünlük böyle olsun diyelim 😆

Persembe olmadigi surece telafisi var 😅
Iyi geldi mi bari wc problemine?

X