- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.204
Neredeyse hiç su içmezken diyetle birlikte günde en az 2 lt sıvı alıyorumdur. Bana fayda etmedi yani bu yöntem.Yok canım bol su iç dedi onu da zaten bolca içerim ama diyetten kaynaklı normal beklediğimiz bi sonuc dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neredeyse hiç su içmezken diyetle birlikte günde en az 2 lt sıvı alıyorumdur. Bana fayda etmedi yani bu yöntem.Yok canım bol su iç dedi onu da zaten bolca içerim ama diyetten kaynaklı normal beklediğimiz bi sonuc dedi
Yaptır canım en kısa zamanda benim belirti olarak sadece üşümem var di kansızlık bekliyordum da diğerleri supriz çıktıİyi yapmışsın canım, bende tam kan testi yaptıracağım bakalım ne durumda değerlerim.
Doktor yediklerini ölç dediği için kendimi gözlemliyorum bu ara.
Dün akşam yemeğinde yoğurtlu sarımsaklı brokoli salatası yedim. Biraz karnabaharda vardı içinde, birlikte haşlamıştım.
Ondan sebep mi bilmem bugün hiç bir problem kalmadı. Karnımın şişkinliği bile indi. Normalde gaz yapan besinler aslında
Bana da fayda etmediNeredeyse hiç su içmezken diyetle birlikte günde en az 2 lt sıvı alıyorumdur. Bana fayda etmedi yani bu yöntem.
Afiyet olsun canımE English_teacherrr portakalllli kereviz pişiyor ocakta. Bakalim nasil olcak
TeşekkürlerAfiyet olsun canım
Yok canım evdeyım pazar gunlerı gıremıyorum sadece. Sabah atmayacakmıydım kılo bıldirimi ne zaman atacaktım ben unutmuşmuyum
Kendi adıma çok iyiyim canımKızlar nasılsınız bugün herkes yatista herhalde
Kızlar nasılsınız bugün herkes yatista herhalde
Bende stresliyken kahveye dadanıyorum uzun süredir atıştırma yapmıyorum diyet be buradaki sorumluluk abur cubur kesmeye yardımcı olduben nedense bugun baya atistirma ihtiyaci hissettim,
cocuklar evdeyken calismak vs baya stresli oluyor, bugun ayrica cok yorucuydu ondan sanirim,
stresliyken atistirma arayanlardanim maalesef.
Yine de kotu degil simdiye kadarki menum.
Aman iyi olalım hepimiz menün gayet güzel olmuş akşam proteini bolKendi adıma çok iyiyim canım
Sabah olcak. Ama yoksun anlamindaydiYok canım evdeyım pazar gunlerı gıremıyorum sadece. Sabah atmayacakmıydım kılo bıldirimi ne zaman atacaktım ben unutmuşmuyum
Abooo allah kurtarsin
Ayyy en sevdiğim bayılıyorum vakit nasıl geçti anlaşılmıyor resmen. Oglan büyüsün de beraber yapalım diye bekliyorum hep
Malum aybaşı benim işler tavan yapmış durumda. Üstüne program değişikliği yapıyorum kaç senelik aktarımlar var. Yeni bir vergi dönemi geliyor, her bölümün işi benim masada sonlanıyor vs vs. çığlık atmak üzereyim. Evraka boğuldu masam... Hiç toparlayamayacağım gibi geliyor...Kızlar nasılsınız bugün herkes yatista herhalde