Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi yapmışsın canım, bende tam kan testi yaptıracağım bakalım ne durumda değerlerim.
Doktor yediklerini ölç dediği için kendimi gözlemliyorum bu ara.
Dün akşam yemeğinde yoğurtlu sarımsaklı brokoli salatası yedim. Biraz karnabaharda vardı içinde, birlikte haşlamıştım.
Ondan sebep mi bilmem bugün hiç bir problem kalmadı. Karnımın şişkinliği bile indi. Normalde gaz yapan besinler aslında
Yaptır canım en kısa zamanda benim belirti olarak sadece üşümem var di kansızlık bekliyordum da diğerleri supriz çıktı
Brokoli bende de ise yarıyor bu ara bende çok tuketiyorum

ben nedense bugun baya atistirma ihtiyaci hissettim,
cocuklar evdeyken calismak vs baya stresli oluyor, bugun ayrica cok yorucuydu ondan sanirim,
stresliyken atistirma arayanlardanim maalesef.

Yine de kotu degil simdiye kadarki menum.
Bende stresliyken kahveye dadanıyorum 😀 uzun süredir atıştırma yapmıyorum diyet be buradaki sorumluluk abur cubur kesmeye yardımcı oldu 😀

Yok canım evdeyım pazar gunlerı gıremıyorum sadece. Sabah atmayacakmıydım kılo bıldirimi ne zaman atacaktım ben unutmuşmuyum🤣
Sabah olcak. Ama yoksun anlamindaydi :KK70:

sedulu sedulu yatis degilde kotu birseye kapildim. Birakamiyorumda

Eklentiler

• 16122784717683290531423339308401.jpg
    16122784717683290531423339308401.jpg
    68,7 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar nasılsınız bugün herkes yatista herhalde 😀
Malum aybaşı benim işler tavan yapmış durumda. Üstüne program değişikliği yapıyorum kaç senelik aktarımlar var. Yeni bir vergi dönemi geliyor, her bölümün işi benim masada sonlanıyor vs vs. çığlık atmak üzereyim. Evraka boğuldu masam... Hiç toparlayamayacağım gibi geliyor...

Eve gidip yatağıma uzanıp ıhlamurum elimde Müge Anlı, ağlamalı filmler falan izlemek istiyorum. Hatta 3 gün çıkmayayım kimse bana dokunmasın modundayım. Reglim yaklaştı sanırım:KK61:

Bugünün menüsü
Sabah yulaf lapası içinde 1 kaşık dut kurusu ve tarçın var üstüne ceviz
Kuşluk tarçınlı türk kahvesi ve 1 kase üzüm hoşafı
Öğle 1 kase tarhana çorbası
İlkindi 2 tane ceviz 1 bardak elma suyu
Akşam 3 kaşık patates yemeği 2 tane içli köfte
Su 2.5 lt
Spor 10000 adım 500 puan
20 dk plates 140 puan toplam 640 puan
A Arrietty_ sedulu sedulu bu hafta eşsiz kaldık neyse 😋

Eklentiler

• Screenshot_2021-02-02-18-55-44.png