Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canimWaaoow harika Adım sayın çok çok iyi ❤
Piyasa da sahteside çokmuş yeşil kahvenin çekirdeğini almak lazım, öğütücüm vardı zaten.
Burda ki yazi cok guzel bilgiler vermis yesil kahve ile
Magnezyum eksikligi kabiz sebebi olabilir. Magnezyum diskiyi yumusatiyor. Ay daha kibar nasil yazarim diye dusundum.
Böbrek sorunu olanlar kullanmamali
Bugün challenge yok canım. Günde 10000 adım atsan kafi. Yani o bir nevi rutinin gibi oluyor. Perşembe zaten ekstra dinlenmek gerek. O gün spor hiç yapmıyorum ben adımlama yapmaya bile uğraşmıyorum. Normal rutinimi yapıp bol bol dinleniyorum. Kaslar kendine geliyor.Günaydın kızlar, neredeyse hepimiz sporda çoştuk. Kaptanım bunun bize cuma günü eksi dönüşü olur mu?
Perşembe dinlendirmek yeterli midir?
Sedu canım ben rutinim şeklinde yapıyorum artık hergün sabah kahvaltıdan 1 saat sonra filan önce termal taytımı giyip 1 mile leslie yapıyorum 2000 adım filan oluyo sonrasında ev içinde adım ve yükselti koyarak step yapıyorum 5000 adıma tamamlıyorum bunları yapmam 40 45 dk mı alıyo sonrasında 2 gündür iç bacak çalışıyorum 10 15 dk yeterli oluyo mudur sence sormak istedim akşama kadar da 10000 adıma tamamlıyorum adımla günlük işler le filan artı bişe yapmam lazımmıBugün challenge yok canım. Günde 10000 adım atsan kafi. Yani o bir nevi rutinin gibi oluyor. Perşembe zaten ekstra dinlenmek gerek. O gün spor hiç yapmıyorum ben adımlama yapmaya bile uğraşmıyorum. Normal rutinimi yapıp bol bol dinleniyorum. Kaslar kendine geliyor.
Canım 10000 adım zaten rutinin olmuş benimde öyle. Evde iş güç 10000 adım yapıyorum. Ekstra bölgesel çalışabilirsin istersen kol olur kalça basen artık nasıl istersen. Dediğim gibi bugün challenge yok free takilabilirsiniz de sorun olmaz. Dinlenmeyi de tercih edebilirsin yorgun hissediyorsanSedu canım ben rutinim şeklinde yapıyorum artık hergün sabah kahvaltıdan 1 saat sonra filan önce termal taytımı giyip 1 mile leslie yapıyorum 2000 adım filan oluyo sonrasında ev içinde adım ve yükselti koyarak step yapıyorum 5000 adıma tamamlıyorum bunları yapmam 40 45 dk mı alıyo sonrasında 2 gündür iç bacak çalışıyorum 10 15 dk yeterli oluyo mudur sence sormak istedim akşama kadar da 10000 adıma tamamlıyorum adımla günlük işler le filan artı bişe yapmam lazımmı
Yok challenge için demedim ben kendim için yeterli olurmu yani incelmeme filan diyeCanım 10000 adım zaten rutinin olmuş benimde öyle. Evde iş güç 10000 adım yapıyorum. Ekstra bölgesel çalışabilirsin istersen kol olur kalça basen artık nasıl istersen. Dediğim gibi bugün challenge yok free takilabilirsiniz de sorun olmaz. Dinlenmeyi de tercih edebilirsin yorgun hissediyorsan
Sedu canım ben rutinim şeklinde yapıyorum artık hergün sabah kahvaltıdan 1 saat sonra filan önce termal taytımı giyip 1 mile leslie yapıyorum 2000 adım filan oluyo sonrasında ev içinde adım ve yükselti koyarak step yapıyorum 5000 adıma tamamlıyorum bunları yapmam 40 45 dk mı alıyo sonrasında 2 gündür iç bacak çalışıyorum 10 15 dk yeterli oluyo mudur sence sormak istedim akşama kadar da 10000 adıma tamamlıyorum adımla günlük işler le filan artı bişe yapmam lazımmı
Canım bugün aynen adımlama yapmıcam rutin 6 bin hedefim egerki zorlanmazsam 10 bin belki bugün sadece akşam chole yapcamGünaydın kızlar hava yağışlı tam spor havası
istanbulin Zeytur kizlar adımlar şahane ama dinlenin artık gerçekten kaslarınız ödem yapacak yakında tartıya yansıyacak bu durum. Günde 20000 adım bile fazlayken iki katını yapıp bacak kaslarını dinlendirmiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde adımlama yerine bölgesel egzersiz vs yapın ki bacaklar bi rahat kalsın. Sağlığınız için
Benim sorunlu bölge kalça bacaklar o zaman oralara yöneliyim sağol canımcanim esim spora giderken 3 gun gidiyordu ve spor hocasi her gun bir kas grubunu calistiriyordu,
atiyorum pazartesi kol omuz calisti
carsamba bacak popo
cuma karin sirt
gibi.
Ama o agirlikla calisiyor tabi ki.
ben de 3 gun spora gidiyordum, ben her zaman her kas grubunu calistiriyordum, tum vucut, az agirlik da ekliyordum ve en az 1 gun hatta duruma gore 2 gun ara vermem gerekiyordu yeniden calismak icin.
Her gun ayni kas grubunu yormamaya calis demek istedigim.
Benim sorunlu bölge kalça bacaklar o zaman oralara yöneliyim sağol canım
Ay inşallah daha çok var sanırım benim öyle olmamaaslinda ya tum vucut calis, ama ertesi gun adimlama disinda bir sey yapma,
ya da sadece bacak calis, ertesi gun kol falan calisirsin, her gun vucut calismak istiyorsan.
bir de tabi vucudun neye meyilli o onemli,
benim alt bacaklar ornegin asla incelmez ne yaparsam yapayim, oralarda sporu artirirsam da hemen kas toplamaya baslar, zaten kalin iyice kalinlasir.
O yuzden alt bacak neredeyse hic calismam, ust bacak calisirim, onu da cok abartmam, yine kasa doner kolayca.
Gobegi cok zor eritirim, genelde ona odaklaniyorum bacaklarim kalin olmasina ragmen.
her kas grubunu belirli duzeyde calistirmakta fayda var aslinda. Azicik kas kazansak o da kalori yaktiracak bizimle kaldigi surece. Vucut durdugu yerde yakacak, kismetse
İç bacak ve baldırlar için ne yapıyorsun?Benim sorunlu bölge kalça bacaklar o zaman oralara yöneliyim sağol canım