Merhaba arkadaslar bugün cok yogundum. Aksam yemegimi yedim, saat 17 den itibaren dükkan kapandi.
Neler yedim bugün
saabah: iki haslanmis yumurta, domates, salatalik, zeytin , peynir ve yesil cay
arada bir avuc kadar yabanmersini tükettim.
aksam: bir kase salata, bir dilim pizza
benim en büyük problemim su icecemem. kendimi resmen zorluyorum, bu seferde lavodan cikamiyorum.
Dün 1,5 litre su ictim bu bile benim icin rekor, normalde günde birdak suyu zor icen birisiyim.
Bugün de bir litre bitti, digerine gecis yaptim. Sanirim gece yatana kadar icerim diye umuyorum.
iki gündür yediklerimi bir uygulamaya aktariyorum. daha cok karbonhidrat, yag ve protein aliminimi görmek icin. ve fark ettim ki karbonhidrat veya yag yüksek oluyor, ama protein degerim düsük oluyor.
Protein de bildigimiz üzere doyurucu ve kaslar icin son derece önemli. Bu yüzden bu konuda biraz arastirma yapip, protein degeri yüksek besinlere yönelecegim. Sanirim bu yüzden cok fazla acikma hissi olusuyor bende. hem su problemi hemde proteinden ötürü. bu konuda bu hafta degisiklik yapip farki izleyelim istiyorum.
Yogunluktan adim sayimi tam dolduramadim, bu yüzden bir tur yürüyüs yapmaya cikiyorum.
Sporumu sonra tekrar paylasirim.
Vucudum tepki mi gösteriyor anlamadim ama kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum. Sebebi ne olabilir sizce?