Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltıyı geç yaptık anca temizlik iş güç derken yeni aldim teli elime bir yandan da oğlumu uyutuyorum o uyuduktan sonra sporlara gececem inşallah
Hedef en az 10000👍

Uykun var uyu dimi, illa anneyi ugrastiracaklar 😭😭😭
Kolay gelsin o zaman sana esim.
Ben de haftaici cocuklara hic aktivite yaptiramiyorum, simdi bir cikartip hava izin verdigince disarida tutucam, cok soguk ama, 500 adim atip geri dobebiliriz 😃

Düşerim diye 🙈O buz pateni içimde yaradır. Çocukları hep götürmüşümdür, hatta oğlum bir dönem buz hokeyi kurslarına gitti.
Kendim korkup denemedim hiç.
Annem zaten pimpirikli patene falan hiç izin vermezdi. Bisiklete bile evimizin sokağında değil boş alanlarda binerdik.

Ben de dusene cok guldugum icin buz bateni yapmamak icimde yaradir, iyi gulerdim 😜😜😜
Birini takip ediyorum sosyal medyada, 40 yasinda sanirim, simdi evde paten ogreniyor, bir kiskanmadim degil.

Düşerim diye 🙈O buz pateni içimde yaradır. Çocukları hep götürmüşümdür, hatta oğlum bir dönem buz hokeyi kurslarına gitti.
Kendim korkup denemedim hiç.
Annem zaten pimpirikli patene falan hiç izin vermezdi. Bisiklete bile evimizin sokağında değil boş alanlarda binerdik.
Kask ihmal etme. Yavas basla alisirsin.
Aa cocuklari goturunce dene. Hatta onlarsiz Git birgun. Cesaretleniyor insan sonra. Mutlaka dene. Suan burda kapali buz paten yeride.

Sadece oyle yedim :) bayiliyorum Kuzu kulagina. Kiz kardesim her yaz getirirdi ama bu yaz hamile olunca bahce isi ile ugrasamadi. Bu yaz artik :)
Hatta tohumunu bulup ben eksem balkonuma
Kuzu kulağını biz de çok yerdik. Rahmetli anneannem bulup getirirdi. Su an yasadığım yerde maalesef yok. Bir de melki mantarı vardı. Ahh tadı damağımda keşke olsa da yesem.

Uykun var uyu dimi, illa anneyi ugrastiracaklar 😭😭😭
Kolay gelsin o zaman sana esim.
Ben de haftaici cocuklara hic aktivite yaptiramiyorum, simdi bir cikartip hava izin verdigince disarida tutucam, cok soguk ama, 500 adim atip geri dobebiliriz 😃
Sorma cnm uyuması çok sorun yarım saat salladım anca 45 dk uyudu şimdi uyandı 😬
Sizede ıyi gezmeler çıkmışken 1000 adım at hiç olmazsa 😄

sedulu sedulu bence grubun en çılgını sensin. Masallah muhteşem bir enerjin var. Ömrün uzun olsun inşallah.
Doğum günün kutlu olsun ♡♡
Haha çok sağol canım teşekkür ederim 🤩
Kızlar 16/17 yaşınfan bu yana bisiklet kullanmadım. Şu anda oturduğumuz yer çok müsait aslında. Bugün deneyeyim diyorum unutmuşmuyumdur diye. Birde komşulara rezil olmaktan korkuyorum 🙄
Unutmazsın canım. Bisiklet sürmek araba sürmek gibi eylemler beyincik bölümünde yer alır ve bir kere öğrenince bir daha unutulmaz.
sedulu sedulu dogum günün kutlu olsun, ailenle nice sağlıklı, mutlu yılların olsun🙂
Teşekkür ediyorum canım 😍

Ben de dusene cok guldugum icin buz bateni yapmamak icimde yaradir, iyi gulerdim
😜
😜
😜
Birini takip ediyorum sosyal medyada, 40 yasinda sanirim, simdi evde paten ogreniyor, bir kiskanmadim degil.
Çocukların patenleri ile denesem mi dedim şimdi 😂

Kask ihmal etme. Yavas basla alisirsin.
Aa cocuklari goturunce dene. Hatta onlarsiz Git birgun. Cesaretleniyor insan sonra. Mutlaka dene. Suan burda kapali buz paten yeride.
Şu pandemi bitsin hoca ile denerim.
Evde nasil suruyor. Merak ettim
Bende 🤔

A Arrietty_ oohh ne güzel sporlar. Benim chloe bitti birazdan ip atlama yapicam sonra hop duşa 😀 pancar surat ve vücut oldum her yer kıpkırmızı 😀 yarına ödül yapicam kaptan bilgin olsun bir dilim pasta 😀 normalde bugün yapacaktım da karantina diye bir yere çıkamıyoruz doğum günüm 🎈
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara musmutlu yılların olsun 🎉🎈🦋

Mutlu yıllar sedulu sedulu kaptanım. Senin için her şey çok güzel olsun 💕💕💕

Geçen hafta ilk kez ip atlamıştım 3 gün baldirlarim ağrımıştı bugün neredeyse hiç ağrı yok alıştı kaslarım sanırım 🤗 hava güneşli ve çok keyifli şu yasaklar bitse de dışarılarda yürüyüş yapsak 😊
Dimi yaa dışardaki yürüyüşlere hasret kaldıkk..
Şuan chole yapıyım dedim ama vücudum izin vermedi yapamadım cok agrım oldu bölgesel çalışıyorum şuan akşama güzel puanlar gelecek ☺️

X