Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

A Arrietty_ oohh ne güzel sporlar. Benim chloe bitti birazdan ip atlama yapicam sonra hop duşa 😀 pancar surat ve vücut oldum her yer kıpkırmızı 😀 yarına ödül yapicam kaptan bilgin olsun bir dilim pasta 😀 normalde bugün yapacaktım da karantina diye bir yere çıkamıyoruz doğum günüm 🎈
Doğum günün kutlu olsun kaptan🥰

Ceyhans Ceyhans nabiyon bugun?
10bin adim her gun hedefim benim, ustune ne eklersem kar.
Ama dun yapmadigim temizlik bugun tirmalayacak, mecbur yapcaz artik 😂
Kahvaltıyı geç yaptık anca temizlik iş güç derken yeni aldim teli elime bir yandan da oğlumu uyutuyorum o uyuduktan sonra sporlara gececem inşallah
Hedef en az 10000👍

Şiş olmaz olur musun yaa ben olmadan önce başlıyom şişmeye afedersin göğüslerim filan da ağrıyo sağlık açısından umarım seninde düzene girer rahatlarsın stres yapma kendine
O agri var ya zaten :KK66:
Ya bence kilo vermek sanirim vucudun tum düzenini degistiriyior.
Yavas yavas uyum saglayacak insallah bakalim

Varla yok arasi bisey. Kuzukulagi satilmiyor
Disaridan toplarsin anca :)

Tablo ne diyorsa o :)))

Dogum gunun kutlu olsun guzelim. Simdiden afiyet olsun :KK200:
Bende 2 gundur regl agrisi cekerken spor sonrasi geldi :KK70:
Bisiklete gecemedim yuruyus yaptim disarida. Hava buz gibi olunca don iyi geldi

Saol canim. Aksama ekliyorum

Kizlar menuleri en gec 00 ´da paylasirsaniz sevinirim

Bu arada yesil kahve diye birsey aldim. Yardimci oluyormus kilo vermeye.
Ahh o zaman yerim tabi ki. ♡♡
Toplananin tadi bir ayri oluyor degil mi.

Ahh o zaman yerim tabi ki. ♡♡
Toplananin tadi bir ayri oluyor degil mi.
Sadece oyle yedim :) bayiliyorum Kuzu kulagina. Kiz kardesim her yaz getirirdi ama bu yaz hamile olunca bahce isi ile ugrasamadi. Bu yaz artik :)
Hatta tohumunu bulup ben eksem balkonuma

Gazan mübarek olsun :KK70:
132 Squat
132 russian twist orta seviye
132 de jumping jacks
Yapmis bulunuyorun 🤪
Ha birde 6dk hulahop cevirdim
Sabah sabah iyi spor oldu.
Bisikletide aradan cikarayim. Nede olsa gec kahvalti yapiyorum 😁
Kolay gelsin. Bu sporların puanı kaç. Özellikle jumping jack olanın

A Arrietty_ oohh ne güzel sporlar. Benim chloe bitti birazdan ip atlama yapicam sonra hop duşa 😀 pancar surat ve vücut oldum her yer kıpkırmızı 😀 yarına ödül yapicam kaptan bilgin olsun bir dilim pasta 😀 normalde bugün yapacaktım da karantina diye bir yere çıkamıyoruz doğum günüm 🎈
Doğum günün kutlu olsun canım. Sağlıklı mutlu nice yıllara 😍🎉🎉🎉

Kolay gelsin. Bu sporların puanı kaç. Özellikle jumping jack olanın
10 adet 5 puan jumping jacks
Squat 1 adet 2 puan
Russian twist, mekik gibi Karin egzersizi oldugu icin onuda 1 adeti 2 puan
Hulahop ip atlama gibi dakika dan hesap 1dksi 5 puan

Kızlar 16/17 yaşınfan bu yana bisiklet kullanmadım. Şu anda oturduğumuz yer çok müsait aslında. Bugün deneyeyim diyorum unutmuşmuyumdur diye. Birde komşulara rezil olmaktan korkuyorum 🙄
Neden rezil olacaksin ki. Ben yazin cikip kapi önunde ip atladim :))

Bisiklet surmek cok guzel. Hele de oturdugun yer musait ise cik derim 😍
Hemen alisirsin
Ben en son 17 yasimda buz pateni surmustum paten de oyle. Gecen yaz paten aldim. Dustum tabii ki birkac defa. Ama umursamadim :))
Havalar duzelse yine paten sursem 😍 nasil canim istedi bak simdi

S Sade_Bilge ayyy eşim gördün mü dünkü spor brincisi biz mi olmuşuz ben mi yanlış görüyorum aman Allahım bu gerçekmi? A Arrietty_

Sabah 1 saat tempolu yürüyüş yaptım, bugün daha pek fazla bişey yapmam diye düşünürken dünkü rekor beni canlandırdı.
Bugün herhangi bir challenge varmı acaba?
Hahaha gaza gelmek tam böyle birsey.
Bende sasirdim acikcasi ama cok güzel oldu. Aynen tam gaz devam edelim. :)))

Ben kahvaltimi yeni yapiyorum öncesinde bir kac islerim vardi. Gün icinde yürüyüsünüde yaparim. Ip atlayacagim buna karar verdim müthis kondisyon sagliyor. Chloe Ting i deneyeyim diyorum.
Sanirim sirf cumartesi, carsamba ve pazartesi vhallenge var.

ekte kahvaltim graphicdesigner graphicdesigner
kendime uygulama indirdim. Kalori ve diger karbonhidrati hesaplamak icin, ona göre beslenme düzenimi daha iyi oturturum diye düsünüyorum. Vejeteryan oldugum icin sanirim protein bende hep eksik kaliyor. Bunu düzeltmek adina bir müddet takip edecegim yediklerimi. Cok ugrastirici olsada. Bu kahvalti icin 568 kcal gösteriyor. Günlük bana 1500 serbestmis ama o kadar asla yiyemiyorum bakalim. Beslenmem degisirse neler olacak :)))

Bu arada fotograflari eklerken neden yan dönüp ekleniyor anlayamadim :KK48:

Eklentiler

• CCC0F88C-CF16-40CA-B325-1DC378E41FE2.jpeg
    CCC0F88C-CF16-40CA-B325-1DC378E41FE2.jpeg
    91 KB · Görüntüleme: 17
Neden rezil olacaksin ki. Ben yazin cikip kapi önunde ip atladim :))

Bisiklet surmek cok guzel. Hele de oturdugun yer musait ise cik derim 😍
Hemen alisirsin
Ben en son 17 yasimda buz pateni surmustum paten de oyle. Gecen yaz paten aldim. Dustum tabii ki birkac defa. Ama umursamadim :))
Havalar duzelse yine paten sursem 😍 nasil canim istedi bak simdi
Düşerim diye 🙈O buz pateni içimde yaradır. Çocukları hep götürmüşümdür, hatta oğlum bir dönem buz hokeyi kurslarına gitti.
Kendim korkup denemedim hiç.
Annem zaten pimpirikli patene falan hiç izin vermezdi. Bisiklete bile evimizin sokağında değil boş alanlarda binerdik.

Kızlar 16/17 yaşınfan bu yana bisiklet kullanmadım. Şu anda oturduğumuz yer çok müsait aslında. Bugün deneyeyim diyorum unutmuşmuyumdur diye. Birde komşulara rezil olmaktan korkuyorum 🙄
Neden rezil olsin. Bosver hicbir sey icin gec degil. Baskalarinin dedigine kulak asma. Canin istedigi gibi sür. :)))

X