- 13 Kasım 2020
- 931
- 4.351
Doğum günün kutlu olsun kaptan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum günün kutlu olsun kaptan
Teşekkür ediyorum canımDoğum günün kutlu olsun kaptan
Ohhh adımlara bakbeni öldürüyor vallahi
su saat de 8bin adim attim regl saolsun. 11.30bile degil saat.
Kahvaltıyı geç yaptık anca temizlik iş güç derken yeni aldim teli elime bir yandan da oğlumu uyutuyorum o uyuduktan sonra sporlara gececem inşallahCeyhans nabiyon bugun?
10bin adim her gun hedefim benim, ustune ne eklersem kar.
Ama dun yapmadigim temizlik bugun tirmalayacak, mecbur yapcaz artik
Yarin cikinca alayim. Cok iyi olur çözerseOfff aynı dert bende de var. Kuru incir kayısı üstüne ılık su dene birde.
O agri var ya zatenŞiş olmaz olur musun yaa ben olmadan önce başlıyom şişmeye afedersin göğüslerim filan da ağrıyo sağlık açısından umarım seninde düzene girer rahatlarsın stres yapma kendine
İnşallah canım ❤O agri var ya zaten
Ya bence kilo vermek sanirim vucudun tum düzenini degistiriyior.
Yavas yavas uyum saglayacak insallah bakalim
Ahh o zaman yerim tabi ki. ♡♡Varla yok arasi bisey. Kuzukulagi satilmiyor
Disaridan toplarsin anca :)
Tablo ne diyorsa o :)))
Dogum gunun kutlu olsun guzelim. Simdiden afiyet olsun
Bende 2 gundur regl agrisi cekerken spor sonrasi geldi
Bisiklete gecemedim yuruyus yaptim disarida. Hava buz gibi olunca don iyi geldi
Saol canim. Aksama ekliyorum
Kizlar menuleri en gec 00 ´da paylasirsaniz sevinirim
Bu arada yesil kahve diye birsey aldim. Yardimci oluyormus kilo vermeye.
Sadece oyle yedim :) bayiliyorum Kuzu kulagina. Kiz kardesim her yaz getirirdi ama bu yaz hamile olunca bahce isi ile ugrasamadi. Bu yaz artik :)Ahh o zaman yerim tabi ki. ♡♡
Toplananin tadi bir ayri oluyor degil mi.
Hiç yemedim şimdi siz yazınca netten baktım. Salataya falan mı doğruyorsunuz?Sadece oyle yedim :) bayiliyorum Kuzu kulagina. Kiz kardesim her yaz getirirdi ama bu yaz hamile olunca bahce isi ile ugrasamadi. Bu yaz artik :)
Hatta tohumunu bulup ben eksem balkonuma
Kolay gelsin. Bu sporların puanı kaç. Özellikle jumping jack olanınGazan mübarek olsun
132 Squat
132 russian twist orta seviye
132 de jumping jacks
Yapmis bulunuyorun
Ha birde 6dk hulahop cevirdim
Sabah sabah iyi spor oldu.
Bisikletide aradan cikarayim. Nede olsa gec kahvalti yapiyorum
Doğum günün kutlu olsun canım. Sağlıklı mutlu nice yıllara
Ben Sade yiyorum ama salatayada cok guzel oluyor.Hiç yemedim şimdi siz yazınca netten baktım. Salataya falan mı doğruyorsunuz?
10 adet 5 puan jumping jacksKolay gelsin. Bu sporların puanı kaç. Özellikle jumping jack olanın
Neden rezil olacaksin ki. Ben yazin cikip kapi önunde ip atladim :))Kızlar 16/17 yaşınfan bu yana bisiklet kullanmadım. Şu anda oturduğumuz yer çok müsait aslında. Bugün deneyeyim diyorum unutmuşmuyumdur diye. Birde komşulara rezil olmaktan korkuyorum
Hahaha gaza gelmek tam böyle birsey.S Sade_Bilge ayyy eşim gördün mü dünkü spor brincisi biz mi olmuşuz ben mi yanlış görüyorum aman Allahım bu gerçekmi? A Arrietty_
Sabah 1 saat tempolu yürüyüş yaptım, bugün daha pek fazla bişey yapmam diye düşünürken dünkü rekor beni canlandırdı.
Bugün herhangi bir challenge varmı acaba?
Düşerim diye O buz pateni içimde yaradır. Çocukları hep götürmüşümdür, hatta oğlum bir dönem buz hokeyi kurslarına gitti.Neden rezil olacaksin ki. Ben yazin cikip kapi önunde ip atladim :))
Bisiklet surmek cok guzel. Hele de oturdugun yer musait ise cik derim
Hemen alisirsin
Ben en son 17 yasimda buz pateni surmustum paten de oyle. Gecen yaz paten aldim. Dustum tabii ki birkac defa. Ama umursamadim :))
Havalar duzelse yine paten sursem nasil canim istedi bak simdi
Neden rezil olsin. Bosver hicbir sey icin gec degil. Baskalarinin dedigine kulak asma. Canin istedigi gibi sür. :)))Kızlar 16/17 yaşınfan bu yana bisiklet kullanmadım. Şu anda oturduğumuz yer çok müsait aslında. Bugün deneyeyim diyorum unutmuşmuyumdur diye. Birde komşulara rezil olmaktan korkuyorum