- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.202
Dokunmustur kesin fazla yag. Ki uzun zaman yemeyince agir gelmistirİyi akşamlaaarr, ayy kızlar şimdi gelebildim
Sevgili bu haftaki eşim canım benim S Sade_Bilge geçmişi okudum geldim şimdi.
Şuan itibari ile çok midem bulandı kustum akşam yemeğimi tamamen geri iade ettim (kustum). akşam fesleğen soslu makarna yapim yiyim dedim midem artık böyle vıcık vıcık yağlı ve kremalı şeyleri kabul etmiyor galiba.
benim beslenme şeklim günde 2 öğün yiyerek aralıklı oruç IF deniyor galiba onu yapıyorum. 8 saat tok - 16 saat bişey yemiyorum. bu bana çok iyi geldi , günde 1200 kaloriyi geçmiyorum ayrıca. birde haftasonu cumartesi ve pazar günleri 1'er öğün serbest bırakıyorum kendimi, hem vucut şaşırıyor hem bana çok iyi geliyor psikolojik olarak rahatlıyorum rejim diyet psikolojisine saplanıp kalmıyorum benim sistemim bu yani.
Bugün 250 tane ip atladım (ki yıllar yılı atlamamıştım aman ALlahım varya hergün atlasam o atladığım ip gibi olurum ben kesin buna karar verdim ve bu gurup sayesinde bunu keşfettim bugün yoksa daha 10 yıl geçse ip atlamak tövbe valla aklıma gelmezdi.)
menüm:
sabahı yazmıştım zaten.
akşam: 3 köfte + fesleğen soslu kremalı makarna
yatarkende yoğurdun içine karıştırdığım chia ve keten tohumlu yoğurdumu yiyip yatıcam
2 lt su
SPOR:
250 ip atlama : 37,5 puan x 2 = 75 puan
45 dk tempolu yürüyüş : 450 puan
2500 adım : 125 puan
30 mekik : 60 puan
TOPLAM PUAN: 710
A Arrietty_
Sporlara bayildim. Ay aslinda hergun 100 filan atlasak bile fayda eder ya. Onemli olan devam ettirmek. Keske adimlama /yuruyus gibi hergun su kadar yapacagim diyip de yapsam bende.
Ip atlama ve hulahop cevirmeye bayiliyorum. Ama hulahop Un Ilk haftasi cok agrili
Abartili sekilde baslayinca yanlar morariyor agriyor sonra deli gibi