Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlaaarr, ayy kızlar şimdi gelebildim
Sevgili bu haftaki eşim canım benim S Sade_Bilge geçmişi okudum geldim şimdi.
Şuan itibari ile çok midem bulandı kustum akşam yemeğimi tamamen geri iade ettim (kustum). akşam fesleğen soslu makarna yapim yiyim dedim midem artık böyle vıcık vıcık yağlı ve kremalı şeyleri kabul etmiyor galiba.

benim beslenme şeklim günde 2 öğün yiyerek aralıklı oruç IF deniyor galiba onu yapıyorum. 8 saat tok - 16 saat bişey yemiyorum. bu bana çok iyi geldi , günde 1200 kaloriyi geçmiyorum ayrıca. birde haftasonu cumartesi ve pazar günleri 1'er öğün serbest bırakıyorum kendimi, hem vucut şaşırıyor hem bana çok iyi geliyor psikolojik olarak rahatlıyorum rejim diyet psikolojisine saplanıp kalmıyorum benim sistemim bu yani.

Bugün 250 tane ip atladım (ki yıllar yılı atlamamıştım aman ALlahım varya hergün atlasam o atladığım ip gibi olurum ben kesin buna karar verdim ve bu gurup sayesinde bunu keşfettim bugün yoksa daha 10 yıl geçse ip atlamak tövbe valla aklıma gelmezdi.)

menüm:
sabahı yazmıştım zaten.
akşam: 3 köfte + fesleğen soslu kremalı makarna
yatarkende yoğurdun içine karıştırdığım chia ve keten tohumlu yoğurdumu yiyip yatıcam
2 lt su
SPOR:
250 ip atlama : 37,5 puan x 2 = 75 puan
45 dk tempolu yürüyüş : 450 puan
2500 adım : 125 puan
30 mekik : 60 puan
TOPLAM PUAN: 710
A Arrietty_
Dokunmustur kesin fazla yag. Ki uzun zaman yemeyince agir gelmistir
Sporlara bayildim. Ay aslinda hergun 100 filan atlasak bile fayda eder ya. Onemli olan devam ettirmek. Keske adimlama /yuruyus gibi hergun su kadar yapacagim diyip de yapsam bende.
Ip atlama ve hulahop cevirmeye bayiliyorum. Ama hulahop Un Ilk haftasi cok agrili :-)
Abartili sekilde baslayinca yanlar morariyor agriyor sonra deli gibi

Selam arkadaşlar bugün bende katıldım bu gruba ufaktan yardım ederseniz ne yapmam gerektiğine ben de yaparım menü paylaşıyoruz
Sabah 2 dilim peynir 4 tane yeşil zeytin bi dilim ekmek bi tane haşlanmış yumurta
Akşam bir tane lahmacun salata yedim bu kadar
Bu arada 91.7 kiloyum boyum 1.73 hedef 65 acilen zayıflamam lazım 😓 bunalıma girdim artık bu kilolar yüzünden 😥😥😥
Hosgeldin ve çok doğru bir yere geldin🙂

A Arrietty_
sedulu sedulu
Zeytur Zeytur
Yediklerim :)
Screenshot_20210130-225438.png Screenshot_20210130-225438.png Screenshot_20210130-225444.png Screenshot_20210130-225432.png

Su içemiyorum ya içmem gerek biliyorum ama içemiyorum 😑 zorla içiyorum ictigimde😐

Sporlarım
100 erli setler halinde atlıyorum ipleri müzik açık oluyor hafif hareketli şarkılarla set aralarında dinleniyorum bir yandan adimliyorum her 100 de de karıştırmamak için bi centik atıyorum 😁, 3000 hedeflemistim ama baldirlarim ağrımaya başlayınca yarına pert olmamak için 2400 de bıraktım. 😊
20210130_225512.jpg
20210130_225458.jpg
Sporlarım
2400 ip = 720 puan
11278 adım = 563 puan
Toplam = 1283 puan 💕💕💕

günaydın kızlar dünki menümü yazmayı unuttum hemen yazayım
Sabah
Yok

öğle
4 adet etli pazı sarma

ara
1 kase sütlaç

Akşam
1 tabak zeytinyağlı yer elması

ara
Sade filtre kahve

su:1.5 lt
Spor: yarım saat yürüyüş bandı 20 dk sı koşu 300 puan

A Arrietty_ @_Vera_ S sadece_ben
Yeni eşim merhabalar nasılsın:KK36:
Merhaba teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın kusura bakma dün hiç giremedim buraya eş olmuşuz 🥰
Menüm sabah 1 yumurta iki dilim tam buğday ekmeği iki dilim peynir öğlen üç kaşık makarna akşam iki dolma.
Sporum 42 dakika Leslie 294 puan 80 mekik 160 puan 454 puan toplam

istanbulin istanbulin offff yaaa yıkmışsın yine ortalığı maşallah sana 41 kere arkadaşım :nazar:
2400 ip ne demek yaa bombasın bomba :sampiyon:
ama kaptanıma sesleniyorum A Arrietty_ ip atlama puanı nekadar düşükmüş, bende 250 tane yapınca dedimki oo kesin bi 750 puan garanti bugün dedim, bi girdim foruma mors oldum :KK48:
Bir ara baya yüksekti ip atlama puani
Belki ileride duzenleriz :))
Takimca karar aliriz 😁
Bu hafta birinci olursak 🤪

Dönersen hatırlarsın en kısa zamanda 😀 çabuk adapte olursun zaten canım. Bizdeki menüleri görüp yemekten vazgeçersin 😀
Ahaha aynenn reZıllıgımden utanırım valla😂
Bir yandan da ilk sayfadaki daralma tablosunu duzenliyorum. Baslangic kilonu sildim. Bakalim pazartesi ne diyor tarti. Korkunun ecele faydasi cok kuzu :p
Tamam sımdı baslangc kılosu olacak pazartesı desene ee bol bol yıyeyım de cok cıkayım cumaya kılo vermıs sayılırım😂😂😂

K klbk33 aslında daha fazla spor yapmak istiyorum ama zaman yetmiyor.
Bende de aynı sorun var.
6000civarı adım attım. Ve hala atıyorum. 700ip atladım. Birkaç spor daha yaptım. Az sonra topluca yazacağım. Eskisi gibi değilim ama. Eskiden çayımı alıp kanepeye kurulurdum

A Arrietty_
sedulu sedulu
Zeytur Zeytur
Yediklerim :)
Eki Görüntüle 2772952 Eki Görüntüle 2772952 Eki Görüntüle 2772953 Eki Görüntüle 2772954

Su içemiyorum ya içmem gerek biliyorum ama içemiyorum 😑 zorla içiyorum ictigimde😐

Sporlarım
100 erli setler halinde atlıyorum ipleri müzik açık oluyor hafif hareketli şarkılarla set aralarında dinleniyorum bir yandan adimliyorum her 100 de de karıştırmamak için bi centik atıyorum 😁, 3000 hedeflemistim ama baldirlarim ağrımaya başlayınca yarına pert olmamak için 2400 de bıraktım. 😊
Eki Görüntüle 2772957
Eki Görüntüle 2772958
Sporlarım
2400 ip = 720 puan
11278 adım = 563 puan
Toplam = 1283 puan 💕💕💕
Ahh nasılllö 2400 ipp atlamak nedirrrrr süpersinnnn 😍😍

Selam kizlar nabersiniz. Bugun evde degildim koye gittik ani bi karar oldu. Gec de geldik çocukları yatir falan anca gelebildim. Adim sayim 5000 civari henuz ip atlayamadım. Simdi gidiyorum. Yatana kadar ip atlicam belki adımlarımda. Menumu paylasip gideyim sporu sonra eklerim.
A Arrietty_ sedulu sedulu E Emeeelll
2 litre su icildi

Eklentiler

• Screenshot_20210130-232613_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210130-232613_FatSecret.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 19
Bende de aynı sorun var.
6000civarı adım attım. Ve hala atıyorum. 700ip atladım. Birkaç spor daha yaptım. Az sonra topluca yazacağım. Eskisi gibi değilim ama. Eskiden çayımı alıp kanepeye kurulurdum
Tabi simdi her fırsatta ben de yürüyorum. Hatta sunu farkettim, ilk ip atlamaya başladığımda bir defada 20 kez anlayabiliyordum, bugun bir defada 100nkez atlayabildim, vücudumuzun zamanla kondisyonu artıyor.

Sabah

4.yk menemen
1 dilim süzme peynir
Şekersiz çay

Öğle
Tambugaday unundan yapılmış küçük dereotlu poğaca
Muz

Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 dilim harem güveci
Salata
2 y.k yoğurt

1litre dukan birası
2.bucuk litre su

400 ip atlama : 120 p
10.302 adım : 515 p
Toplam: 635 puan

Sevgili eşim dünden inanılmaz bi agrım var bugün pek bişi yapamadım dinleneyim dedim ama yarına muhteşem gelecegim 😍

A Arrietty_ sedulu sedulu istanbulin istanbulin

sedulu sedulu 5 dk bile yapamadım choleyi bacaklarım cok kötüydü devm edemedim yarına hem bugünün hemde yarınınkini yapcam birini sanah diğerini öğlen paşamı uyuttuktan sonra yapmayı planlıyorum inşllah şu agrılarımda gecerde rahat rahat yaparım. Chloe yi yapamayınca 150 iple 250 ipsiz atladım daha fazla zorlamak istemedim kendimi ki yarına dinç olsun vücudum pes etmedim 🙈

Bende bildirim yapayım
Kahvaltı bir haşlanmış yumurta 20 gr salam 30 gr manyas peyniri
Akşam soya soslu sebzeli tavuk sote ( kabak kapya biber yeşil biber mantar ) 200 ml ayran
Su 3 lt
Chloe ting 30 dk 300 puan
Dans 70 dk 490 puan
1200 ip atlama 360 puan
15000 adım 750 puan
Toplam 1900 puan
A Arrietty_ @neutral

Sabah

4.yk menemen
1 dilim süzme peynir
Şekersiz çay

Öğle
Tambugaday unundan yapılmış küçük dereotlu poğaca
Muz

Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
2 dilim harem güveci
Salata
2 y.k yoğurt

1litre dukan birası
2.bucuk litre su

400 ip atlama : 120 p
10.302 adım : 515 p
Toplam: 635 puan

Sevgili eşim dünden inanılmaz bi agrım var bugün pek bişi yapamadım dinleneyim dedim ama yarına muhteşem gelecegim 😍

A Arrietty_ sedulu sedulu istanbulin istanbulin

sedulu sedulu 5 dk bile yapamadım choleyi bacaklarım cok kötüydü devm edemedim yarına hem bugünün hemde yarınınkini yapcam birini sanah diğerini öğlen paşamı uyuttuktan sonra yapmayı planlıyorum inşllah şu agrılarımda gecerde rahat rahat yaparım. Chloe yi yapamayınca 150 iple 250 ipsiz atladım daha fazla zorlamak istemedim kendimi ki yarına dinç olsun vücudum pes etmedim 🙈
Chloe yapanlara saygım sonsuz 💕💕💕
Harikasın yine iyi yapmissin 👏🏻👏🏻👏🏻
Ben 14 dk lık yaptığım halde bugün başlayamadım bile 😁😁😁

Chloe yapanlara saygım sonsuz 💕💕💕
Harikasın yine iyi yapmissin 👏🏻👏🏻👏🏻
Ben 14 dk lık yaptığım halde bugün başlayamadım bile 😁😁😁
Kızz paylaş paylaşş 14 dk 140 puan :KK70:
Ben 5 dk yı ayıp olur diye paylaşmadım 14 dk yapsaydım kocaman harflerle yazacaktım 😂😂

X