Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

5 dk ipsiz atladım kocam karşımda dalga geçti. Dün de tobleronla baltalamıştı diyetimi.

Klişe söz cuk oturdu: Ben kendime güveniyorum kilo vermede ama çevremdekilere güvenmiyorum işte :110:
Sen bakma esine. Kiskaniyordur :))
Hepsi ayni ama ya.
Yaninda zumba yapmiyorum hemen videoya cekiyor.

Magnezyum aliyormuydun aysecigim?
Ben ona basladikdan sonra oyle bir sorunum kalmadi.
Kahve baslarda ise yariyordu bende. 1 yk zeytinyag icmeyide denedim. Oda bir sure fayda etti.
Yediklerinden mi acaba? Lifli gidalar az mi?
Karniyarik otu tozu diye birsey var. Bizim Yaslilar cok kullanir burda. Onu bulabilisen Oda cok faydali

Kaptanim magnezyum nasil? Tek mi multivitamin seklinde mi aliyorsun?

Magnezyum aliyormuydun aysecigim?
Ben ona basladikdan sonra oyle bir sorunum kalmadi.
Kahve baslarda ise yariyordu bende. 1 yk zeytinyag icmeyide denedim. Oda bir sure fayda etti.
Yediklerinden mi acaba? Lifli gidalar az mi?
Karniyarik otu tozu diye birsey var. Bizim Yaslilar cok kullanir burda. Onu bulabilisen Oda cok faydali
Yok magnezyum kullanmıyodum canım olmazsa kullanmaya başlayım ya . zeytinyağı da içtim valla herbişeyi de deniyom yok bide onu deneyim

Menun bence cok guzel dagilmis.
Hele baslanguca bittim, insan gune oyle guzel baslarsa guzel gecer zaten.
Sunumlarin da on numara 👌
Tesekkur ederim. Yumurta ve yesillik su ara favorim benim 😍
Ara ogun yaptigim saat benim kriz saatim. 14 de aranmaya basladim. Elma yedim önce. Fayda etmedi. Fistik ezmesi kesti aninda. Birdaha hic elmaya dokunmayim. Onuda karbonhidrati baya yuksek 🙄

Kaptanim magnezyum nasil? Tek mi multivitamin seklinde mi aliyorsun?
Ben tek aliyorum. Ama yaninda demir +c ve d vitamini de aliyorum.
Demir ise 100 mg. Doz yuksek ve kabiz olma ihtimal cok yuksek. Ama magnezyum ile bir aldigim sure boyle sorun ile karsilasmadim.
Kalcium almam lazim cunku magnezyum +kalcium bir olan Multi vitamin daha etkiliymis.
Paket bitince o sekilde alacagim

Wuhuuu çok güzel bişeye benziyo denerim mutlaka eline sağlık
Saol canım dene mutkala ☺️
Selam arkadaşlar bugün bende katıldım bu gruba ufaktan yardım ederseniz ne yapmam gerektiğine ben de yaparım menü paylaşıyoruz
Sabah 2 dilim peynir 4 tane yeşil zeytin bi dilim ekmek bi tane haşlanmış yumurta
Akşam bir tane lahmacun salata yedim bu kadar
Bu arada 91.7 kiloyum boyum 1.73 hedef 65 acilen zayıflamam lazım 😓 bunalıma girdim artık bu kilolar yüzünden 😥😥😥
Hoşgeldiniz. Hiç sıkmayın canınızı bu grup harikaaa sırf gülmekten bile kilo verebilirsiniz 😆😆

Tesekkur ederim. Yumurta ve yesillik su ara favorim benim 😍
Ara ogun yaptigim saat benim kriz saatim. 14 de aranmaya basladim. Elma yedim önce. Fayda etmedi. Fistik ezmesi kesti aninda. Birdaha hic elmaya dokunmayim. Onuda karbonhidrati baya yuksek 🙄

Yesil elmaya gec,
Karbonhidrati gene yuksek ama lifi de daha fazla.

Günün özeti 😊
12258adım: 613 puan
5dk ip atlama : 50puan

Çok tok hissediyorum ama baktım da az yemişim 😬
A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_

Eklentiler

• Screenshot_20210130-182221_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210130-182221_FatSecret.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 20
  • 20210130_203930.jpg
    20210130_203930.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 20
Sen bakma esine. Kiskaniyordur :))
Hepsi ayni ama ya.
Yaninda zumba yapmiyorum hemen videoya cekiyor.
Aynen.
Güzel kilo veriyorsun ben de deneyeyim dedi pazartesi o da başladı, baktı zor, dün çikolataları topladı eve :)
Kendi veremeyince beni bıraktıracak sözde.
Yer mi bu numaraları bu kız? YEMEZ!
:KK24:

aman allahim tamitamina 5 dk ip atladim. Cok zormus, ama müthis calistiriyor vucudu. Bunu sabahlari yapsam daha iyi olacak sanirim. simdi 5 dk atladim 388 kere. Hangisini puana eklemeliyim? :)))
Bu ipin markası hatta mümkünse linkini paylaşabilir misin çok güzelmiş. Ben ipsiz atlıyorum sayması zor oluyor. 🙈🍀🍀🍀

İyi akşamlaaarr, ayy kızlar şimdi gelebildim
Sevgili bu haftaki eşim canım benim S Sade_Bilge geçmişi okudum geldim şimdi.
Şuan itibari ile çok midem bulandı kustum akşam yemeğimi tamamen geri iade ettim (kustum). akşam fesleğen soslu makarna yapim yiyim dedim midem artık böyle vıcık vıcık yağlı ve kremalı şeyleri kabul etmiyor galiba.

benim beslenme şeklim günde 2 öğün yiyerek aralıklı oruç IF deniyor galiba onu yapıyorum. 8 saat tok - 16 saat bişey yemiyorum. bu bana çok iyi geldi , günde 1200 kaloriyi geçmiyorum ayrıca. birde haftasonu cumartesi ve pazar günleri 1'er öğün serbest bırakıyorum kendimi, hem vucut şaşırıyor hem bana çok iyi geliyor psikolojik olarak rahatlıyorum rejim diyet psikolojisine saplanıp kalmıyorum benim sistemim bu yani.

Bugün 250 tane ip atladım (ki yıllar yılı atlamamıştım aman ALlahım varya hergün atlasam o atladığım ip gibi olurum ben kesin buna karar verdim ve bu gurup sayesinde bunu keşfettim bugün yoksa daha 10 yıl geçse ip atlamak tövbe valla aklıma gelmezdi.)

menüm:
sabahı yazmıştım zaten.
akşam: 3 köfte + fesleğen soslu kremalı makarna
yatarkende yoğurdun içine karıştırdığım chia ve keten tohumlu yoğurdumu yiyip yatıcam
2 lt su
SPOR:
250 ip atlama : 37,5 puan x 2 = 75 puan
45 dk tempolu yürüyüş : 450 puan
2500 adım : 125 puan
30 mekik : 60 puan
TOPLAM PUAN: 710
A Arrietty_

Tartım bozuk diyorum ya hep geçen gün Zeynep kaptanım dumbell ile ölç demişti evde yok ben de 2.5 kilo mercimekle olctum😁 mercimeği doğru ölçüyor ama ayaklarından birinde problem var. Mesela bi çıkıyorum 59.4 tartıyor şifreliyorum falan 58.9 tartıyor. Böyle ite kaka tartılıyorum bakalım 😁😁😁
Dengesiz ise yanlis tartar tabi.
Yeni tarti zamanin gelmis senin 😁

X