- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Tamam canım çok sağol yarın sabah bi deneyim bakalımSekersiz olsun, hazir kahve olmasin kafi.
Turk kahvesi de olur, filtre de...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım çok sağol yarın sabah bi deneyim bakalımSekersiz olsun, hazir kahve olmasin kafi.
Turk kahvesi de olur, filtre de...
Sen bakma esine. Kiskaniyordur :))5 dk ipsiz atladım kocam karşımda dalga geçti. Dün de tobleronla baltalamıştı diyetimi.
Klişe söz cuk oturdu: Ben kendime güveniyorum kilo vermede ama çevremdekilere güvenmiyorum işte
Magnezyum aliyormuydun aysecigim?
Ben ona basladikdan sonra oyle bir sorunum kalmadi.
Kahve baslarda ise yariyordu bende. 1 yk zeytinyag icmeyide denedim. Oda bir sure fayda etti.
Yediklerinden mi acaba? Lifli gidalar az mi?
Karniyarik otu tozu diye birsey var. Bizim Yaslilar cok kullanir burda. Onu bulabilisen Oda cok faydali
Sen bakma esine. Kiskaniyordur :))
Hepsi ayni ama ya.
Yaninda zumba yapmiyorum hemen videoya cekiyor.
Yok magnezyum kullanmıyodum canım olmazsa kullanmaya başlayım ya . zeytinyağı da içtim valla herbişeyi de deniyom yok bide onu deneyimMagnezyum aliyormuydun aysecigim?
Ben ona basladikdan sonra oyle bir sorunum kalmadi.
Kahve baslarda ise yariyordu bende. 1 yk zeytinyag icmeyide denedim. Oda bir sure fayda etti.
Yediklerinden mi acaba? Lifli gidalar az mi?
Karniyarik otu tozu diye birsey var. Bizim Yaslilar cok kullanir burda. Onu bulabilisen Oda cok faydali
Tesekkur ederim. Yumurta ve yesillik su ara favorim benimMenun bence cok guzel dagilmis.
Hele baslanguca bittim, insan gune oyle guzel baslarsa guzel gecer zaten.
Sunumlarin da on numara
Ben tek aliyorum. Ama yaninda demir +c ve d vitamini de aliyorum.Kaptanim magnezyum nasil? Tek mi multivitamin seklinde mi aliyorsun?
Saol canım dene mutkalaWuhuuu çok güzel bişeye benziyo denerim mutlaka eline sağlık
Hoşgeldiniz. Hiç sıkmayın canınızı bu grup harikaaa sırf gülmekten bile kilo verebilirsinizSelam arkadaşlar bugün bende katıldım bu gruba ufaktan yardım ederseniz ne yapmam gerektiğine ben de yaparım menü paylaşıyoruz
Sabah 2 dilim peynir 4 tane yeşil zeytin bi dilim ekmek bi tane haşlanmış yumurta
Akşam bir tane lahmacun salata yedim bu kadar
Bu arada 91.7 kiloyum boyum 1.73 hedef 65 acilen zayıflamam lazım bunalıma girdim artık bu kilolar yüzünden
Evet doydum doymasamda yemem kaptanım 5 Li rakamları görmüşkenCok az yemissin. Baya baya hafif gecmis. Doydun mu ki ?
Yeme kiz yeme.Evet doydum doymasamda yemem kaptanım 5 Li rakamları görmüşken
Tesekkur ederim. Yumurta ve yesillik su ara favorim benim
Ara ogun yaptigim saat benim kriz saatim. 14 de aranmaya basladim. Elma yedim önce. Fayda etmedi. Fistik ezmesi kesti aninda. Birdaha hic elmaya dokunmayim. Onuda karbonhidrati baya yuksek
Aynen.Sen bakma esine. Kiskaniyordur :))
Hepsi ayni ama ya.
Yaninda zumba yapmiyorum hemen videoya cekiyor.
Bu ipin markası hatta mümkünse linkini paylaşabilir misin çok güzelmiş. Ben ipsiz atlıyorum sayması zor oluyor.aman allahim tamitamina 5 dk ip atladim. Cok zormus, ama müthis calistiriyor vucudu. Bunu sabahlari yapsam daha iyi olacak sanirim. simdi 5 dk atladim 388 kere. Hangisini puana eklemeliyim? :)))
Dengesiz ise yanlis tartar tabi.Tartım bozuk diyorum ya hep geçen gün Zeynep kaptanım dumbell ile ölç demişti evde yok ben de 2.5 kilo mercimekle olctum mercimeği doğru ölçüyor ama ayaklarından birinde problem var. Mesela bi çıkıyorum 59.4 tartıyor şifreliyorum falan 58.9 tartıyor. Böyle ite kaka tartılıyorum bakalım
Yok canım nar ekşisi sevmem ben ama bol limonlu yedimCigkofteci esim Ceyhans
Nar eksisi falan eklemedin dimi, hayir eklediysen yarin ben de eklerim, eklemediysen eklemem artik napim