Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba sende hosgeldin. Bende dün katildim bu gruba. Dilerim sende hedefine ulasirsin.

Ilk sayfada ki ilk gönderiyi okumani öneririm.
Haftada belli günler Spor Challengeler yapiliyormus, o günler de spor puanlari iki kati hesaplaniyor.
Yediklerini, yaptigin sporu ve puanlarini paylasiyorsun aksamlari, birbirimize motivasyon veriyoruz. Eslesme durumuda varmis isteyene.
Eksik olan bilgileri A Arrietty_ verir zaten sana.

Güzel bir baslangic olmasi dilegiyle :)))
İnşallah canım ya inşallah hep beraber veririz kurtuluruz artık ya

Kızlar ıyı aksamlar nasılsınız.
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu kaptanlar nasılsınız
Cokk ozledım sızlerı takıma donmeyı cok ıstyorum cunku dana gıbı olmuş vazıyetteyim tartılmıyorum bıle bır aydr
Ama spor yapamıyorum temızlık yaparken bıle yoruluyorum takımı spor yapmadan zora sokarım dıye dönemiyorum yoksa aslında donmek ıstıyorum😊😊

Bugünkü menüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir biraz tulum
Yarım kapya ve yeşillik
Kuşluk
1 hurma yarım avuç dut kurusu 2 ceviz
Tarçınlı kahve
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
İlkindi
2 kaşık yoğurt
Akşam
1 tane kalçalu but haşlama
3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 3 lt
Spor u tamamlayınca yazacağım
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu A Aylakkadin
Can olsun ortagim

Regl zamani iicin harika bir tarif olmus.
Ayrica cennet hurmasini stoklayada bilirsiniz buzlukda :) Tatli krizi tutunca hemen cikairp yapilir

Afiyet olsun. Kuzukulagini bol yeseydin benim icinde :))

Mantar corbasi tarifini alabilirmiliyim :KK200: cok severim ama pek tutturamam.
Chloe yapabilenlere hayranim ben

Cok az yemissin. Baya baya hafif gecmis. Doydun mu ki ?

Simdiii
sedulu sedulu kaptan dün bir öneride bulundu. Normalde yürüs var ise adim puani hesaplanmiyor. Veya adim hesaplayan yuruyus hesaplamiyor. Ama cok karisiklik oluyor diye, hangi sporu yaparsaniz butun puan hesabi kabul.
Su durumda senin spor puanin soyle
Tempolu yuruyus : 920 puan
Adim sayisi : 650 puan

Ip atlamaya gelince. Ben olsam en yuksek puan hangisi ediyor ise onu secerim : D Kafana göre sec yani

Masallah :kk200:
Orda yok mu canim

Cokk ozledım sızlerı takıma donmeyı cok ıstyorum cunku dana gıbı olmuş vazıyetteyim tartılmıyorum bıle bır aydr
Ama spor yapamıyorum temızlık yaparken bıle yoruluyorum takımı spor yapmadan zora sokarım dıye dönemiyorum yoksa aslında donmek ıstıyorum😊😊
Simitsim benim. Bugun seni dusunuyordum :KK200:
Olsun muaf olursun. Gel sen, yedigine ,ictigine bakalim oyle yoluna sokalim kilo isini

Selam arkadaşlar bugün bende katıldım bu gruba ufaktan yardım ederseniz ne yapmam gerektiğine ben de yaparım menü paylaşıyoruz
Sabah 2 dilim peynir 4 tane yeşil zeytin bi dilim ekmek bi tane haşlanmış yumurta
Akşam bir tane lahmacun salata yedim bu kadar
Bu arada 91.7 kiloyum boyum 1.73 hedef 65 acilen zayıflamam lazım 😓 bunalıma girdim artık bu kilolar yüzünden 😥😥😥
Hoşgeldiniz 🥰

Selam arkadaşlar bugün bende katıldım bu gruba ufaktan yardım ederseniz ne yapmam gerektiğine ben de yaparım menü paylaşıyoruz
Sabah 2 dilim peynir 4 tane yeşil zeytin bi dilim ekmek bi tane haşlanmış yumurta
Akşam bir tane lahmacun salata yedim bu kadar
Bu arada 91.7 kiloyum boyum 1.73 hedef 65 acilen zayıflamam lazım 😓 bunalıma girdim artık bu kilolar yüzünden 😥😥😥
Merhaba aramıza hos geldiniz. Ben takim kaptan yardımcısıyım sorularınızı çekinmeden sorabilirsiniz. İlk sayfada kurallar açıklamalar yazılı. Okuyun anlamadığınızı yine sorun. Beraber kiloları verelim 👍
Ooo hos geldin canım. Ben iyiyim gayet motiveli şekilde ilerliyorum diyet yolculuğumda. Sen neden bu kadar yoruluyorsun hastalık etkisi mi acaba ?

BU arada neler yedigimi yazmayi unutmusum :KK70:

Sabah:
Ananas, yogurt, ceviz ve tarcin, yanina kiraz sapi cay ve su

Ara: 5 dilim muz ile fistik ezmesi

Aksam: yaklasik 5 yk taze fasulye, 4 adet kücük haslanmis patates ve quark

Eklentiler

• 89ACB148-C8B0-4E25-9E15-9BDC14FACF24.jpeg
    89ACB148-C8B0-4E25-9E15-9BDC14FACF24.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 19
  • DEA8E76B-D1F7-44F2-8B4B-F5909BCD72B1.jpeg
    DEA8E76B-D1F7-44F2-8B4B-F5909BCD72B1.jpeg
    124 KB · Görüntüleme: 21
  • EBE27A3F-A398-4673-8F0C-8176E0B482E8.jpeg
    EBE27A3F-A398-4673-8F0C-8176E0B482E8.jpeg
    81,7 KB · Görüntüleme: 21
  • 531E2AFF-01A6-4017-928E-573CC2A494A4.jpeg
    531E2AFF-01A6-4017-928E-573CC2A494A4.jpeg
    146,3 KB · Görüntüleme: 21
Ooo hos geldin canım. Ben iyiyim gayet motiveli şekilde ilerliyorum diyet yolculuğumda. Sen neden bu kadar yoruluyorsun hastalık etkisi mi acaba ?
Hosbuldum canım ne guzel ben ınan unuttum herseyı🤭 ya evet sanırım hastalıgın kalıntısı tat tam olarak gelmedı arada bazı tatları derınden alıyorum hala. Cabuk yoruluyorum oluyormus oyle duydum umarım gecer

Biz iyiyiz canım sen de iyi isen dön artık aramıza spordan muaf tutulursun

Cağnım zeynebım doneyım demi artık cok uzattım ıyıce zarar oldu. Spor olarak ufak bıkac hareket denerim hıc yapmamak ayıp olur herkese😊
dön ya :KK60:
Free takiliyordun zaten .Yinede pesindeydim gerci :KK70:
Adimlasan yeter. Tam iyilesene kadar pek yorma istersen kendini.

Hosbuldum canım ne guzel ben ınan unuttum herseyı🤭 ya evet sanırım hastalıgın kalıntısı tat tam olarak gelmedı arada bazı tatları derınden alıyorum hala. Cabuk yoruluyorum oluyormus oyle duydum umarım gecer
Hoşgeldin canım geçmiş olsun
Inşaallah bir an önce yuvaya dönersin tatlım 😘

dön ya :KK60:
Free takiliyordun zaten .Yinede pesindeydim gerci :KK70:
Adimlasan yeter. Tam iyilesene kadar pek yorma istersen kendini.
Peşimden ayrılma kız senın korkuna dızgınlıyordum kendımı. Pzartesı sabah tartılayım demi gunde 2-3 kez tartılan ben 3-4 haftdr tartılmıyorum cok korkuyorum😦

Hoşgeldin canımm dön artık sende 😍 iyiyiz biz de durumlar aynı valla sen nasıl oldun daha iyimisin peki

A Arrietty_ sedulu sedulu Alys Alys
Sabah
2 haşlanmış yumurta
10 zeytin
K.k peynir
1 dilim ekmek

Ara
5 kuru kayısı
1 avuç içi fıstık

Akşam
8 küçük cig köfte (evde yaptık etli)
8 yaprak marol
1 bardak ayran

Spor
1200 ip atlama=360 puan
12700 adım=635
200 bölgesel =100
Toplam=1095 puan

Eklentiler

• Screenshot_20210130-205259_Health.jpg
    Screenshot_20210130-205259_Health.jpg
    38,5 KB · Görüntüleme: 21
Dönersen hatırlarsın en kısa zamanda 😀 çabuk adapte olursun zaten canım. Bizdeki menüleri görüp yemekten vazgeçersin 😀

X