Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Benim de ilgimi çekti, cok hızlı kilo vermiyorlar mi? Aynadaki görüntünün bu kadar hızlı değişmesine benim beynim adapte olamaz. Iyi tarafından bakalım yakında verecek kiloları kalmayacak, iste o zaman rakipsiziz😎
Nerden görüyosunuz ay bizde bakalım

Yaa kızlar bugün hava attım 30 kilo verdim diye de niyeyse 90 nın altına düşemeyecekmiş gibi hissediyorum 100 de de böyle olmuştu hiç 90 ları göremeyecem sandım şimdi de 80 leri göremeyecem sanıyorum 😞 içime bi karamsarlık çöktü ki

Yaa kızlar bugün hava attım 30 kilo verdim diye de niyeyse 90 nın altına düşemeyecekmiş gibi hissediyorum 100 de de böyle olmuştu hiç 90 ları göremeyecem sandım şimdi de 80 leri göremeyecem sanıyorum 😞 içime bi karamsarlık çöktü ki
Hiç çökmesin tatlım ,hepsi teker teker aşılacak 🥰🤗

Günün özeti👀
10805adım:540puan
Mat pilates ancak 30dk dayanabildim sağ popo fena: 210puan
Alttaki yediklerime Toblerone ekleyeceğim ödül olarak. Çünkü hain kocam yine eve soktu 😭

A Arrietty_ sedulu sedulu

Eklentiler

• Screenshot_20210129-144517_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210129-144517_FatSecret.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 14
  • 20210129_192952.jpg
    20210129_192952.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 17
Kız aaa demek ki seni hırslandıran şey o duygu. Ben gerçek hayatta kimseye söylemiyorum mesela kendimle ilgili yaptığım hazırlıkları. O bende ters etki yaratıyor. Ama burası ayrı. Burası bir kamp. Bulunma amacımız o zaten. Verilen kilolaları paylaşalım ki birbirimizi gaza getirelim. Sen burada at havanı. Gerçek hayatta gizli tut :KK70:

Kız aaa demek ki seni hırslandıran şey o duygu. Ben gerçek hayatta kimseye söylemiyorum mesela kendimle ilgili yaptığım hazırlıkları. O bende ters etki yaratıyor. Ama burası ayrı. Burası bir kamp. Bulunma amacımız o zaten. Verilen kilolaları paylaşalım ki birbirimizi gaza getirelim. Sen burada at havanı. Gerçek hayatta gizli tut :KK70:
Doğru valla söylemeyim dışardakilere nazar değiyo sonra 😂😂 bende hırs varmı ki dersin ben yok sanıyom ama

Tabiki hayır! 80lere bişey kalmadı ki hem .
Karamsarlık yok! Hepimiz çabalıyoruz ve güzel ilerliyoruz açıkçası.

Tabiki hayır! 80lere bişey kalmadı ki hem .
Karamsarlık yok! Hepimiz çabalıyoruz ve güzel ilerliyoruz açıkçası.
Şöyle eski fotoğraflarıma filan baktım hiç daha aşağısına düşmediğim için yani lise de filandı sanırım en son 70 80 leri gördüğüm bi karamsarlık çöktü

Şöyle eski fotoğraflarıma filan baktım hiç daha aşağısına düşmediğim için yani lise de filandı sanırım en son 70 80 leri gördüğüm bi karamsarlık çöktü
E ozaman biz buna zayıflama değil de gençleşme diyelim :KK68: Daha pozitif geliyor kulağa sanki.
Karamsarlık değil hırs gelsin fotolara bakınca.

Bu arada ben gurur duydum 30 kilodan sonra burada giden kilolara. :KK200:

Nerden görüyosunuz ay bizde bakalım

E ozaman biz buna zayıflama değil de gençleşme diyelim :KK68: Daha pozitif geliyor kulağa sanki.
Karamsarlık değil hırs gelsin fotolara bakınca.

Bu arada ben gurur duydum 30 kilodan sonra burada giden kilolara. :KK200:
Haha güzel oldu gençleşme zaten bi arkadaşımla görüşmüştüm bana resmen gençleşmişsin demişti 😍

Sen bu şekilde devam ettikten sonra olmaması imkansız.

Kizlar 2. Olduk 🥳 boylece notamizda silindi

ES listesi sabaha hazir edecegim. Suan felaket regl agrim var. Ayrica donuyorum. Esim sicak su torbasi hazirliyor. Buyuk ihtimal sabaha kadar sanci cekecegim 😭
Geçmiş olsun canım,
notamızın silinmesine çok sevindim. Daha iyilerini göreceğiz inşallah 💪🏼

iyi akşamlar bugün alışveriş pazar vs derken spor yapmaya halim ve vaktim kalmadı gerçekten.
dünkü dinlenme hakkımı bugün kullandım bende :KK48:
Menü:
sabah: 2 yumurta - 1,5 dilim ekmek - 1 dilim peynir - 1 ödül kurabiyesi
ara: 3 hurma 2 ceviz
akşam: ızgara balık - patates haşlaması - çok az 2 kaşık kapuska
spor: 3700 adım = 185 puan
A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_ istanbulin istanbulin

X