- 7 Haziran 2011
- 21.762
- 33.183
A Aylakkadin 6. takim birinci oldu canım baya saglam kilo vermişler. Ortalaması bizim takımın 2 kati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın pazartesi değil kız pazartesi olsun öyle başlaKızlar adetin ayak sesleri iyiden iyiye belirdi
5 6 gr bütün fındıklı sütlü çikolata yedim
2 3 yudum kola içtim
Yarın diyete başlıyorum
Yok canim hic dusmesin psikolijini o tarafa yönlendirme bu kqdar düştü bundqn sonra niye dusmesinki hic bir sebep yokYaa kızlar bugün hava attım 30 kilo verdim diye de niyeyse 90 nın altına düşemeyecekmiş gibi hissediyorum 100 de de böyle olmuştu hiç 90 ları göremeyecem sandım şimdi de 80 leri göremeyecem sanıyorum içime bi karamsarlık çöktü ki
Yok canim hic dusmesin psikolijini o tarafa yönlendirme bu kqdar düştü bundqn sonra niye dusmesinki hic bir sebep yok
Ben haftada 2 gün diyete başlıyorumYarın pazartesi değil kız pazartesi olsun öyle başla
Ne yemislerA Aylakkadin 6. takim birinci oldu canım baya saglam kilo vermişler. Ortalaması bizim takımın 2 kati
Ne yememişler daha dogru bizden daha fazla spor yaptıkları kesin 10000 adım altına düşen olmuyorNe yemisler
Hiçbirşey yememişler ,ölüm orucu tutmadiklari kalmış bir tek galibaNe yemisler
Keto mu yapmışlar. Cabuk yorulurlar.Hiçbirşey yememişler ,ölüm orucu tutmadiklari kalmış bir tek galiba
E English_teacherrr yine yeniden merhaba canim ♡♡712. Tur ES es listesi
E English_teacherrr & A Aylakkadin
graphicdesigner & A Arrietty_
Zeytur & istanbulin
H3RA_ & sedulu
K klbk33 & Ozzybal
Ceyhans & Alys
S sadece_ben & bnnu
E Emeeelll & @Serina08
rockandroll & D -DOLUNAY-
Unutulan varsa lütfen bildirin bana kizlar
*4. takimin citirlari, haftaya cuma gunu yarismamiza kadar, birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak,
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak,
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek,
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek,
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek.
Kurallarimiz bunlar kizlar, amacimiz takimimiza hareket ve farkli bir enerji getirmek.