Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar menüm
Sabah
150 gr menemen
1 dilim tb ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin be yeşillik
Kuşluk
1 hurma 1 avuç dut kurusu 2 ceviz
Tarçınlı kahve
Öğle
1 kase yoğurt çorbası
Akşam
Aslında normal gidiyodum ödül yapmayacaktım ama dışarda davette olunca yedim valla
5 tane mercimekli köfte
1 kase yoğurt çorbası
2 çatal patatesli hıngel
Su 2 lt spor yok
A Arrietty_ sedulu @_Vera_

Kizlar 2. Olduk boylece notamizda silindi

ES listesi sabaha hazir edecegim. Suan felaket regl agrim var. Ayrica donuyorum. Esim sicak su torbasi hazirliyor. Buyuk ihtimal sabaha kadar sanci cekecegim
Çok güzel bi haber canım tebrik ederim hepimizi . çok da geçmiş olsun dinlen sen canım yarın yaparsın yorma kendini bu kadar

ES listesi sabaha hazir edecegim. Suan felaket regl agrim var. Ayrica donuyorum. Esim sicak su torbasi hazirliyor. Buyuk ihtimal sabaha kadar sanci cekecegim
Kaptan sıralamada inşaallah benim giden eksiyi 400 değil de 700 gram olarak yazmışsındır

Tebrikler bize oh be nota mota uğraşmadık
Adaçayı yağı varsa ayak altına sürebilirsin canım regl agrisini kesiyor

Yaaa birinci takim nasıl coşmuş öyle üst limitte kaç kişi var sayamadim ne yemeyip ne içmiyorlar
Benim de ilgimi çekti, cok hızlı kilo vermiyorlar mi? Aynadaki görüntünün bu kadar hızlı değişmesine benim beynim adapte olamaz. Iyi tarafından bakalım yakında verecek kiloları kalmayacak, iste o zaman rakipsiziz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…