Saol canim. Onemli birseydi artik degil :)Gecmis olsun kaptanim önemli bisi yoktur insallah
Yok yok iyiyim ben@Serina08 kuzum seni hala spordan muaf tutalim mi?
Çok güzel bi haber canım tebrik ederim hepimizi . çok da geçmiş olsun dinlen sen canım yarın yaparsın yorma kendini bu kadarKizlar 2. Oldukboylece notamizda silindi
ES listesi sabaha hazir edecegim. Suan felaket regl agrim var. Ayrica donuyorum. Esim sicak su torbasi hazirliyor. Buyuk ihtimal sabaha kadar sanci cekecegim
Kaptan sıralamada inşaallah benim giden eksiyi 400 değil de 700 gram olarak yazmışsındırKizlar 2. Oldukboylece notamizda silindi
ES listesi sabaha hazir edecegim. Suan felaket regl agrim var. Ayrica donuyorum. Esim sicak su torbasi hazirliyor. Buyuk ihtimal sabaha kadar sanci cekecegim
700 gr yazdim canim. Listede dogru ama burda niye yanlis yazdim bilmiyorumKaptan sıralamada inşaallah benim giden eksiyi 400 değil de 700 gram olarak yazmışsındır
Tebrikler bizeKizlar 2. Oldukboylece notamizda silindi
Ortagim bende regloldum simdi. Wayy be bu hafta ucacakmisiz neredeyseVaaayy beklenen regl erken geldio zaman bugün eksi çıkmam iyi olmuş
Kaptanın da regl geliyor hadi hepimiz kırmızlandıkOrtagim bende regloldum simdi. Wayy be bu hafta ucacakmisiz neredeyse
Benim de ilgimi çekti, cok hızlı kilo vermiyorlar mi? Aynadaki görüntünün bu kadar hızlı değişmesine benim beynim adapte olamaz. Iyi tarafından bakalım yakında verecek kiloları kalmayacak, iste o zaman rakipsizizYaaa birinci takim nasıl coşmuş öyle üst limitte kaç kişi var sayamadimne yemeyip ne içmiyorlar
Kim birinci takimYaaa birinci takim nasıl coşmuş öyle üst limitte kaç kişi var sayamadimne yemeyip ne içmiyorlar