- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Selam Canım evet bende bu yüzden giyemiyorum çok ses yapar alt kata diye ama giymek lazımmış sakatlanmalara filan karşı korurmuşgunaydinlar,
menuler super, gozum korkmadi degil ama ha haneyse siz de benim menulere alisirsiniz.
zumbaci arkadaslar, merak ettigim su, evde spor yaparken ayakkabi giyiyor musunuz?
ben dun biraz hareketleneyim evde dedim, ama bugun tam tanimlayamiyorum ama bazi yerlerinde aci ya da sizi diyebilecegim bir durum var. Hep bu sekilde oluyor bende, oyuzden evde spor olayini bir turlu oturtamadim.
Tv dekiler gibi ayakkabi mi giysem diyorum, cok mu gurultu yaparim diye korkuyorum.
Haha cok kotusuuun.
Benim de ilk hedef 55 ama sonra ki hedef 3-5 kg daha aşağı düşmek.Haha cok kotusuuun.
Mezun olsamda gidemem ki. Oyle al kaptan sen ol diyemiyorum.
Galiba 58di mezun olabilecegim kilo.
Gerci ben istiyorum 50 olmak
50 olana kadar mezun olmayim yada
Aaaa yok öyle hemen mezun olma yeni hedef lazım sanaYaaa sen mezun olursan bırakcak mısınnn bizi hayır olamaz olma mezun filan
Selam Canım evet bende bu yüzden giyemiyorum çok ses yapar alt kata diye ama giymek lazımmış sakatlanmalara filan karşı korurmuş
Harika sın kaptan alıştın demek maşallah sana çok tatlış duruyolarBu arada maydonoz a iyice alistim. Galiba olay beyinde bitiyormus :)
Hatta kocaman saksiya koydum yeni cikar mi diye
Obur minislerde pakchoy. Kara lahanaya benziyor. Tadi eksi ama cok guzel.
Bol demir vitamini iceriyor. Dun koydum onlarida. Netde 2 günde filizleniyor yaziyordu
Kaptancım bak marketten 2 bağ maydanoz aldım şimdiBu arada maydonoz a iyice alistim. Galiba olay beyinde bitiyormus :)
Hatta kocaman saksiya koydum yeni cikar mi diye
Obur minislerde pakchoy. Kara lahanaya benziyor. Tadi eksi ama cok guzel.
Bol demir vitamini iceriyor. Dun koydum onlarida. Netde 2 günde filizleniyor yaziyordu
Cok bonkorsunKaptancım bak marketten 2 bağ maydanoz aldım şimdi
Birisi senin öteki benim için
Selam kızlar sabah temizlik telaşına düştüm baya bi kolayladım işimi bi mola verdim. Bugün spor yerine temizliğe harcıyorum enerjimi
Sağol canim bitti bile hem oğlanı hem kendimi yıkadım artık sıra el ayak bakımındaSelam canim. Kolay gelsin. Fazla yorma kendini yinede
benim ki ayıklanmış ve yıkanmış olsun
Yürüyüş hariç digerlerini 15 er set gibi yapabilirsin. Yürüyüş parça parça olursa çok kalori yaktırmıyor. Tempolu gitmek lazımKendime hedef program yaptim,
evde yapabilecegim sekilde, cok da ilk gunden zorlamadan
5 x 10 adet merdiven cikmak ya da inmek =3 PUAN 15
30 x 1 adet Squat /Mekik : 2 PUAN 60
1 dakika plank / Wallsit egzersizi = 10 PUAN
30 x 1 dakika Leslie/ Yürüyüs = 7 PUAN 210
toplamda 315 puan hedefliyorum, hadi bakalim
bunlari ayri ayri yapmamda sakinca yok degil mi?
cocuklar evde iken uzun bir ara spora ayirmak mumkun degil.
bir de tum gun oturarak calisiyorum, ara ara yapmak daha iyi olabilir. Yuruyusu yine de tek bir blok olacak sekilde aksam yemeginden sonra yapmaya calisicam.