Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Cok geçmiş olsun, güzelce dinlen. Ben buzda kayip düşmekten cok korkarım.

O_sevincli_ki O_sevincli_ki kizce nasıl hissediyorsun ? Var mi bir gelişme kolunda falan sıcağı sıcağına hissetmek zor olur da vakit geçti ya belki bir gelişme vardır.

Çok teşekkür ederim kızlar. Dün Tr den getirdiğimiz kremleri sürdük, ağrı kesici aldım 7-8 gibi sızmışım resmen.
Kolumda bişey yok çok şükür de, sağ popomun rengi değişecek belli, geliyor hafiften kararma.
Dün fıtığım atacak yine diye çok korktum ama poponun yarısını da feda ettim 😁

Dün sadece 3000 bin adım atabildim. 150 puan
Pilates yapamadım.
Ama kahvaltıdan sonrasını geçiştirdim. 800kalori aldım.
A Arrietty_ @_Vera_

Çok teşekkür ederim kızlar. Dün Tr den getirdiğimiz kremleri sürdük, ağrı kesici aldım 7-8 gibi sızmışım resmen.
Kolumda bişey yok çok şükür de, sağ popomun rengi değişecek belli, geliyor hafiften kararma.
Dün fıtığım atacak yine diye çok korktum ama poponun yarısını da feda ettim 😁

Dün sadece 3000 bin adım atabildim. 150 puan
Pilates yapamadım.
Ama kahvaltıdan sonrasını geçiştirdim. 800kalori aldım.
A Arrietty_ @_Vera_
Çok geçmiş olsun, karda buzda en korktuğum şeydir düşmek. Lise yıllarında yaşamıştım, yerde kırık cam varmış elime ciddi hasar vermişti.
O zamandan beri hep minik minik adımlarla yürürüm kar yağdığı zaman.

Izin desem de olmuyor ki :)
Dengeli beslenme konusunda bilinçlenince aksini yapmak cazip gelmiyor.
Mesela ben mantıya karşı koyamam, otursam iki tabak yerdim.
Ama şimdi lezzetini almak için yarım porsiyonunda yeterli olduğunu kodladım kendime.
2 tabak yiyip anca midemi şişiriyormuşum.

Çok geçmiş olsun, karda buzda en korktuğum şeydir düşmek. Lise yıllarında yaşamıştım, yerde kırık cam varmış elime ciddi hasar vermişti.
O zamandan beri hep minik minik adımlarla yürürüm kar yağdığı zaman.

Sağol canım.
Ya evet kardeşim kolunu kırmıştı buzda. Ben de fıtık var, en çok ondan korktum dün.
Şükür ezikle fln kurtardım :)

Sağol canım.
Ya evet kardeşim kolunu kırmıştı buzda. Ben de fıtık var, en çok ondan korktum dün.
Şükür ezikle fln kurtardım :)
Çok şükür... Fıtık bende de var hemde iki tane. Ama sinirlere çok yakın değilmiş sürekli rahatsızlık vermiyor o yüzden. Arada bir yokluyor.
Doktor fıtıkları büyütmemek için pilates ve yüzme tavsiye etmişti. İkisini de düzene sokamadım.
Şu kiloları biraz daha vereyim salonlar da açılsın pilatese gitmek istiyorum.

Çok şükür... Fıtık bende de var hemde iki tane. Ama sinirlere çok yakın değilmiş sürekli rahatsızlık vermiyor o yüzden. Arada bir yokluyor.
Doktor fıtıkları büyütmemek için pilates ve yüzme tavsiye etmişti. İkisini de düzene sokamadım.
Şu kiloları biraz daha vereyim salonlar da açılsın pilatese gitmek istiyorum.
Benim haftada 3 akşam online mat pilatesim var. Çok memnunum. Fiyatı da gayet uygun.
Düşünürsen kesinlikle tavsiye ederim.

Canım birebir canlı ders şeklinde mi? Bilgilerini verir misin bir araştırayım.

Skype üzerinden max 10 kişilk gruba anlatıyor. Ama birebir gibi diyebilirim.
Istanbuldayken bir sürü pilates yoga grubuna katıldım o yüzden buna gayet iyi diyebilirim.

Detayları mesajla ilettim canım.

Dengeli beslenme konusunda bilinçlenince aksini yapmak cazip gelmiyor.
Mesela ben mantıya karşı koyamam, otursam iki tabak yerdim.
Ama şimdi lezzetini almak için yarım porsiyonunda yeterli olduğunu kodladım kendime.
2 tabak yiyip anca midemi şişiriyormuşum.
Hamur isleri cok guzel malesef :) Yarim Tabakda yetiyordur da iste gelde beynine anlat bunu :)
Ben döneyim en iyisi.

gunaydinlar,

menuler super, gozum korkmadi degil ama ha ha:KK48: neyse siz de benim menulere alisirsiniz.

zumbaci arkadaslar, merak ettigim su, evde spor yaparken ayakkabi giyiyor musunuz?
ben dun biraz hareketleneyim evde dedim, ama bugun tam tanimlayamiyorum ama bazi yerlerinde aci ya da sizi diyebilecegim bir durum var. Hep bu sekilde oluyor bende, oyuzden evde spor olayini bir turlu oturtamadim.
Tv dekiler gibi ayakkabi mi giysem diyorum, cok mu gurultu yaparim diye korkuyorum.

gunaydinlar,

menuler super, gozum korkmadi degil ama ha ha:KK48: neyse siz de benim menulere alisirsiniz.

zumbaci arkadaslar, merak ettigim su, evde spor yaparken ayakkabi giyiyor musunuz?
ben dun biraz hareketleneyim evde dedim, ama bugun tam tanimlayamiyorum ama bazi yerlerinde aci ya da sizi diyebilecegim bir durum var. Hep bu sekilde oluyor bence, oyuzden evde spor olayini bir turlu oturtamadim.
Tv dekiler gibi ayakkabi mi giysem diyorum, cok mu gurultu yaparim diye korkuyorum.
Gunaydin ☺️
Herkesin bünyesi farkli o yüzden menüler, yeme miktari farklidir
fyzanur fyzanur mesela 4 dilim ekmek yerse kilo veriyor. Fazla yese aliyor.
Ben 1 dilim yesem aliyorum :)

Dengelemek onemli bence. Kaloriyede bakmiyorum ben. 1200 alti olmamasi en iyisi.

Ben evde giyiyorum ayakkabi. Fivefingers ayakkabisi oyle ses yapmiyor. Giymeden ip atlasam agrim olur hemen

X