Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Erken mi yatıyorlar odaya ışık erken mi vuruyor ?
19.30da uyumus olurdu. Su ara 20.30 veya 21 de uyuyor.
Odalari zifiri karanlik.
Uyumadan gece lambasi acik ama belirli bir sure sonra kapaniyor kendi kendine.
Korkuyorum diyordu cok karanlik diye. Babasi salonun isigini acik birakiyor. Sorun o olabilir mi

Döngü saati sanırım tam ışık görünce de uyanıyor olabilir. Benim oğlan bu sıra 22.30 gibi yatıyor sabah 9-9.30 uyanış saati. Yas farki var tabi seninkiyle ama ışık ciddi etken

Döngü saati sanırım tam ışık görünce de uyanıyor olabilir. Benim oğlan bu sıra 22.30 gibi yatıyor sabah 9-9.30 uyanış saati. Yas farki var tabi seninkiyle ama ışık ciddi etken
Yazin kötü oluyor. Saat 3de aydinlaniyor hava. Zaten 23 de karariyor. Yatirmak sorun, ama aydinlik oldugunu gorur gormez uyanirdi. Perde ile cozduk onu ama iste 5 degilde 6da kalksin
Kalkiyor ise de oynasin odasinda, beni kaldirmaya gerek var mi

Az filan değil

Gece sen erken yatmayı dene kaptancım

Uyku konusunda çocuklar bize değil biz çocuklara uyacağız

Gece yatmaz sabah kalkmaz olan sensin

Ben oyumu kuzucuktan yana kullanıyorum
Esime sorsak ben hep yatiyorum.
Hain seni

Yok uyumuyor.
Az ya :)) 10 saat uyumasi lazim

Yaşına göre gün içinde 10/12 saat uyumalı. 8 saati bizim yaşlara öneriyor uzmanlar.
Ama uyku sevmeyen çocuk diye bir şey varmış, çocuklarımdan öğrendim.
Hele oğlum o konuda çok yordu beni, kitaplarda yazan tüm yöntemleri denedim.
Tüm ışıkları kapatıp herkes yatsa bile gece gulyabani gibi dolanırdı evde

Evet en az 10saat uyumasi lazim.
Anne diye uyaniyor zaten. Gece uyanmasi suan bitti sukur.
Bebekken felaketti. Sadece 15dk uyurdu her uykuda.
Kresde birgun pedagoglar sevincden aglayacakti 45 dk uyudu diye
Ama kafasini yatsiga koysa uyur artik.

Spor yaparken onuda dahil et yorulsun iyice. O zamanda popişi et tutmaz ama yapacak bir şey yok

Kaptancım lazım diye birşey yok hayatta
Ortalama durumlar var ,bir de kişiye özgü olma durumu var
Senin minnak kuzucuğuna yetiyor demekki 8 saat uyku

Sen onu bana postala oynayalım onunla biz iki uykuyu sevmeyen olarak

Evet uyku sevmeyen cocuklar var, bir de dönemsel muhtemelen. Benim oğlum 4 yaşında normalde 9-10 saat uyur, gündüz uykusu yapmiyor. Ama gecen ay neredeyse 12 saat uyudu her gece. Eşimle endişelendik ama kızım 6.5 aylık toplasam tüm uykulari 11-12 saati ancak buluyor.

Tontis ya zaten. Yurume bandina cikarayim dur aksam. Krese de döndü. Ama hic fayda etmiyor. Hala enerjik
Yerim o tontişi yürüyüşten sonra zumba da yaptır o zaman. O senin koçun olsun sana spor yaptırsın . Al sana etkinlik işte

Bu arada benim ergen tontiş 3 kg vermiş.
Geçen hafta 1 kg demişti üzülmüştüm tartılmaya üşenmiş, ben sürekli sorunca da kafadan atmış daha fazla sormayayım diye
Dün akşam birlikte yürüdük baya konuştuk. Diyetisyene gitmek istediğini söyledi. Plan program ona daha iyi geliyormuş.
Şubat sonuna kadar 5 kg verirse eve koşu bandı alacağız, zaten bakınıyordum bende. Hiç değilse ödül gibi olacak ona.
80 kg olunca da ücretine bakmadan onun beğenip seçtiği futbol okuluna yazılacak. Senelerce gitti aslında futbol okullarına, artık nasıl bir yeri gözüne kestirdiyse artık üstüne basa basa ücret koşulunu belirtti.

Dönemseldir bence. Aslında vücudumuz harika işleyen bir düzende. Kim bilir belki 12 saat uyuduğu dönem boy atacaktı, hücrelerde bir yenilenme vardı, belki organlar vücuduna göre büyüyecekti vs vs. Tüm yenilenmeler uyku esnasında oluyor vücutta.
Zumbalandim 50 dk zumba cepte sıra chloe de
Dur bi gözümüzün çabağını sileydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…