19.30da uyumus olurdu. Su ara 20.30 veya 21 de uyuyor.Erken mi yatıyorlar odaya ışık erken mi vuruyor ?
Çocuk 8 saat uyumuş daha ne yapsın8 saat uyudu dun. Normalde 1saat kadar olurdu. Normalde dedigim birkac ay oncesine kadar.
Kendi uyandigi gibi abisinide uyandiriyor
Döngü saati sanırım tam ışık görünce de uyanıyor olabilir. Benim oğlan bu sıra 22.30 gibi yatıyor sabah 9-9.30 uyanış saati. Yas farki var tabi seninkiyle ama ışık ciddi etken19.30da uyumus olurdu. Su ara 20.30 veya 21 de uyuyor.
Odalari zifiri karanlik.
Uyumadan gece lambasi acik ama belirli bir sure sonra kapaniyor kendi kendine.
Korkuyorum diyordu cok karanlik diye. Babasi salonun isigini acik birakiyor. Sorun o olabilir mi
Yok uyumuyor.Çocuk 8 saat uyumuş daha ne yapsın
Öğlen de uyuyor mu ?
Yazin kötü oluyor. Saat 3de aydinlaniyor hava. Zaten 23 de karariyor. Yatirmak sorun, ama aydinlik oldugunu gorur gormez uyanirdi. Perde ile cozduk onu ama iste 5 degilde 6da kalksinDöngü saati sanırım tam ışık görünce de uyanıyor olabilir. Benim oğlan bu sıra 22.30 gibi yatıyor sabah 9-9.30 uyanış saati. Yas farki var tabi seninkiyle ama ışık ciddi etken
Az filan değilYok uyumuyor.
Az ya :)) 10 saat uyumasi lazim
Esime sorsak ben hep yatiyorum.Az filan değil
Gece sen erken yatmayı dene kaptancım
Uyku konusunda çocuklar bize değil biz çocuklara uyacağız
Gece yatmaz sabah kalkmaz olan sensin
Ben oyumu kuzucuktan yana kullanıyorum
Amin inşallah, bu ameliyatla şifasını bulmuştur kuzucuk.Tesekkur ederim
Tüp fayda etmedi sag kulagina 6senedir takiliydi.
En son Kasim da ameliyat oldu. Doku alindi kulak kikirdagindan.
Insallah faydasi olmustur
Iyi geceler kizlar
Yok uyumuyor.
Az ya :)) 10 saat uyumasi lazim
Evet en az 10saat uyumasi lazim.Yaşına göre gün içinde 10/12 saat uyumalı. 8 saati bizim yaşlara öneriyor uzmanlar.
Ama uyku sevmeyen çocuk diye bir şey varmış, çocuklarımdan öğrendim.
Hele oğlum o konuda çok yordu beni, kitaplarda yazan tüm yöntemleri denedim.
Tüm ışıkları kapatıp herkes yatsa bile gece gulyabani gibi dolanırdı evde
Insallah canimAmin inşallah, bu ameliyatla şifasını bulmuştur kuzucuk.
Spor yaparken onuda dahil et yorulsun iyice. O zamanda popişi et tutmaz ama yapacak bir şey yokEvet en az 10saat uyumasi lazim.
Anne diye uyaniyor zaten. Gece uyanmasi suan bitti sukur.
Bebekken felaketti. Sadece 15dk uyurdu her uykuda.
Kresde birgun pedagoglar sevincden aglayacakti 45 dk uyudu diye
Ama kafasini yatsiga koysa uyur artik.
Tontis ya zaten. Yurume bandina cikarayim dur aksam. Krese de döndü. Ama hic fayda etmiyor. Hala enerjikSpor yaparken onuda dahil et yorulsun iyice. O zamanda popişi et tutmaz ama yapacak bir şey yok
Kaptancım lazım diye birşey yok hayattaEvet en az 10saat uyumasi lazim.
Anne diye uyaniyor zaten. Gece uyanmasi suan bitti sukur.
Bebekken felaketti. Sadece 15dk uyurdu her uykuda.
Kresde birgun pedagoglar sevincden aglayacakti 45 dk uyudu diye
Ama kafasini yatsiga koysa uyur artik.
Yaşına göre gün içinde 10/12 saat uyumalı. 8 saati bizim yaşlara öneriyor uzmanlar.
Ama uyku sevmeyen çocuk diye bir şey varmış, çocuklarımdan öğrendim.
Hele oğlum o konuda çok yordu beni, kitaplarda yazan tüm yöntemleri denedim.
Tüm ışıkları kapatıp herkes yatsa bile gece gulyabani gibi dolanırdı evde
Yerim o tontişiTontis ya zaten. Yurume bandina cikarayim dur aksam. Krese de döndü. Ama hic fayda etmiyor. Hala enerjik
Dönemseldir bence. Aslında vücudumuz harika işleyen bir düzende. Kim bilir belki 12 saat uyuduğu dönem boy atacaktı, hücrelerde bir yenilenme vardı, belki organlar vücuduna göre büyüyecekti vs vs. Tüm yenilenmeler uyku esnasında oluyor vücutta.Evet uyku sevmeyen cocuklar var, bir de dönemsel muhtemelen. Benim oğlum 4 yaşında normalde 9-10 saat uyur, gündüz uykusu yapmiyor. Ama gecen ay neredeyse 12 saat uyudu her gece. Eşimle endişelendikama kızım 6.5 aylık toplasam tüm uykulari 11-12 saati ancak buluyor.
Dur bi gözümüzün çabağını sileydikZumbalandim50 dk zumba cepte sıra chloe de