Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bazen bana da oluyor yani o koşturmamın içerisinde ne yediğimi unuttuğum bile oluyor . Yeter ki bol kalorili olmasın

Biraz motivasyon kaybi da var sanirim bende. Ama yarin toparlanayim. Bir de senin menunle ilgili; hic yesillik yok lif yok vitamin yok mineral yok eşim. Yarin sebze agirlikli gidelim ben de oyle yapayim. Bol bol yesilliklerden yiyelim

Tamam kaptanım takipleri yaparım ben sabahtan. En son güzel gelişme vardı umarım sorun kalmamıştır oğlun da sağlığına kavuşur.

Canım yoğunsun vs anlarım ama bu şekilde verimli ilerleyemeyiz ki. Burada günlük takip yapıyoruz kim ne yedi hatası varsa nasıl telafi edelim bir sonraki gün ne yapalım diye ortak çözümler üretiyoruz. Yediklerini düzenli paylaşmazsan senin menülerin hakkında fikir üretemeyiz.
Burada hepimiz birbirimize yoldaşız. Geç olsun ama yine de menün olsun burada

Sabah müsli yiyecektim ofiste arkadaş börek getirmiş hemde fırından çıkmış sıcaklıkla. İki kez hayır dedim ama istikrar sağlayamadım
Şimdiye kadar yakmışımdır sanırım

Akşam 20:00 gibi gelebildim eve. Hemen evi toparladım, süpürdüm, yarın için yemek yaptım, mak.çamaşır attım. Hiç oturmadan yürüyüşe çıktım bugün sıfır dinlenme oldu. Ama hiç yorgun hissetmiyorum sporun kattığı enerjiyi yaşamaya başladım sanırım. Sadece kitap okumayı özledim onada zaman yaratırsam süper olacak.
Su 2,5 lt
Dukan birası içmedim bugün

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu Ceyhans

Eritmissindir
Bende hep elime aliyorum. 1-2 sayfa okuyup birakiyorum. Kitap sarmadi veya ben kendimi oyle kandiriyorum. Halbuki kitaba baslayinca elimden birakamaz 2 günde bitirirdim

Sanirim biraz da motivasyonum kaybi yasiyorum

Eritmissindir
Bende hep elime aliyorum. 1-2 sayfa okuyup birakiyorum. Kitap sarmadi veya ben kendimi oyle kandiriyorum. Halbuki kitaba baslayinca elimden birakamaz 2 günde bitirirdim
Bir dönem bende de oldu o. Çok keyif aldığım bir kitap okuyunca sonrakinden o tadı alamazsam bırakıyorum sanırım.
Ama düzeltmem lazım bunu, çünkü bir koçla alma/verme dengesi ile ilgili çalışmaya başlayacağım. Kitap ödevleri var okumazsam ilerleme gösteremem.
Bu arada adımlarımı puanlamayı unutmuşum
12535 adım 626 puan

Canım menün her seferinde o kadar iyi ki yazacak bir şey bulamıyorum takdir etmekten başka.
Cuma günü süper bir sonuç alırsın umarım

2.5 litre kadar su içtim.
9100 adim oldu, 455 puan.

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu E Emeeelll

Geçmiş olsun, benim oğluşunda kulaklarına tüp takılmıştı. Güzel haberler alırsınız inşallah

Kızlar menüleri okuyorum takip ediyorum ama çok aktif olamadım bugün kusura bakmayın. Tam toparlanmış değilim halsizlik var spor yapmadım ama adımlama yapıyorum kafamı dagitmak için yoksa otursam uyuklarım

sedulu geçmiş olsun tekrardan, uyuklasaydın keşke. Vücudun dinlenmek istedi demek ki

Tesekkur ederim
Tüp fayda etmedi sag kulagina 6senedir takiliydi.
En son Kasim da ameliyat oldu. Doku alindi kulak kikirdagindan.
Insallah faydasi olmustur

Iyi geceler kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…