- 5 Mart 2008
- 253
- 1.359
Bazen bana da oluyor yani o koşturmamın içerisinde ne yediğimi unuttuğum bile oluyor . Yeter ki bol kalorili olmasın
Tamam kaptanım takipleri yaparım ben sabahtan. En son güzel gelişme vardı umarım sorun kalmamıştır oğlun da sağlığına kavuşur.Bugun kesinlikle uykusuzluk dan halsizdim. Sonra hastaneye Git gel. Eve gelince hemen online ders vs derken bence o yuzden.
Bu arada Cuma Öglene dogru gelirim ben. Sehir disina hastaneye gidecegiz. Aras in kontrolu var, kulak zari ameliyati sonrasi. Hersey yolunda mi, ise yaradimi diye.
Cuma yokum diye dusunmeyin
Canım yoğunsun vs anlarım ama bu şekilde verimli ilerleyemeyiz ki. Burada günlük takip yapıyoruz kim ne yedi hatası varsa nasıl telafi edelim bir sonraki gün ne yapalım diye ortak çözümler üretiyoruz. Yediklerini düzenli paylaşmazsan senin menülerin hakkında fikir üretemeyiz.Merhaba. Dun menu yazmadim. Sebebi cok usenmem. Bunun sebebi de dun ve bugun cok fazla karisik kurusuk ve duzensiz yedim. Yani oturup yemek yemedim ama surekli bi kosusturma icinde gecistirmeyle gecti 2 gun. tek tek de yazmaya usendim gercekten.
Yarin menu paylasimi yapacagim. Dun ve bugunku adimlarimi paylasayim:
A Arrietty_ @_Vera_sedulu @bnnu
EritmissindirEki Görüntüle 2770229 Eki Görüntüle 2770230 Eki Görüntüle 2770232 Eki Görüntüle 2770233
Sabah müsli yiyecektim ofiste arkadaş börek getirmiş hemde fırından çıkmış sıcaklıkla. İki kez hayır dedim ama istikrar sağlayamadım
Şimdiye kadar yakmışımdır sanırım
Akşam 20:00 gibi gelebildim eve. Hemen evi toparladım, süpürdüm, yarın için yemek yaptım, mak.çamaşır attım. Hiç oturmadan yürüyüşe çıktım bugün sıfır dinlenme oldu. Ama hiç yorgun hissetmiyorum sporun kattığı enerjiyi yaşamaya başladım sanırım. Sadece kitap okumayı özledim onada zaman yaratırsam süper olacak.
Su 2,5 lt
Dukan birası içmedim bugün
A Arrietty_ @_Vera_sedulu Ceyhans
Sanirim biraz da motivasyonum kaybi yasiyorumCanım yoğunsun vs anlarım ama bu şekilde verimli ilerleyemeyiz ki. Burada günlük takip yapıyoruz kim ne yedi hatası varsa nasıl telafi edelim bir sonraki gün ne yapalım diye ortak çözümler üretiyoruz. Yediklerini düzenli paylaşmazsan senin menülerin hakkında fikir üretemeyiz.
Burada hepimiz birbirimize yoldaşız. Geç olsun ama yine de menün olsun burada
Bir dönem bende de oldu o. Çok keyif aldığım bir kitap okuyunca sonrakinden o tadı alamazsam bırakıyorum sanırım.Eritmissindir
Bende hep elime aliyorum. 1-2 sayfa okuyup birakiyorum. Kitap sarmadi veya ben kendimi oyle kandiriyorum. Halbuki kitaba baslayinca elimden birakamaz 2 günde bitirirdim
Canım menün her seferinde o kadar iyi ki yazacak bir şey bulamıyorum takdir etmekten başka.
Nasil oldun? Daha iyi misin?10000 adımı eksik olan kızlar yarına zumbayla birlikte eksiklerinizi de telafi edersiniz. Takipteyiz
30 bini nasıl geceyim ben şimdi
Ya ben şimdi bile tartida yüksek çıkıyorum kaptanım. Şimdi yarın zumba yapsam mı yapmasam mi bilemedim napiyimZeytur kiz kasları sisirme artık bacakların ödem yapmasın. Yarin ve öbür gün hafif tempo gitmelisin ki cumaya eksi gör güzelce
Merhabalar, menumu yazayim yoksa yediklerimi unutacağım
10:30 bol yesil biberli, 2 yumurtali, lorlu omlet, maydanoz
14:30 3 kasik yulaf, 1 bardak süt, 1 kuru incir, 6 badem, 1 tk pekmez, yarim yesil elma ile yulaf lapası ( canim tatli cekmisti iyi geldi)
18:00 1 kase yayla çorbası, 8 kasik yumurtali pazı kavurması, 4 kasik pırasa yemeği, 4 kasik peynirli salata
20:00 1 duble turk kahvesi
Suyu pek icemedim, yatana kadar telafi edeceğim, spor bilgisi ile beraber yazarım.
A Arrietty_sedulu @_Vera_ E Emeeelll
Evet bugün temizlik vardı evde aklıma yemek falan gelmedi yarın dikkat ederim canımCanım çok sağlıksız bir beslenme tercih etmişsin
Halsiz düşürür bu tarz beslenme
Geçmiş olsun, benim oğluşunda kulaklarına tüp takılmıştı. Güzel haberler alırsınız inşallahBugun kesinlikle uykusuzluk dan halsizdim. Sonra hastaneye Git gel. Eve gelince hemen online ders vs derken bence o yuzden.
Bu arada Cuma Öglene dogru gelirim ben. Sehir disina hastaneye gidecegiz. Aras in kontrolu var, kulak zari ameliyati sonrasi. Hersey yolunda mi, ise yaradimi diye.
Cuma yokum diye dusunmeyin
Tesekkur ederimGeçmiş olsun, benim oğluşunda kulaklarına tüp takılmıştı. Güzel haberler alırsınız inşallah
Kızlar menüleri okuyorum takip ediyorum ama çok aktif olamadım bugün kusura bakmayın. Tam toparlanmış değilim halsizlik var spor yapmadım ama adımlama yapıyorum kafamı dagitmak için yoksa otursam uyuklarım
sedulu geçmiş olsun tekrardan, uyuklasaydın keşke. Vücudun dinlenmek istedi demek ki
Yok yok 30 bini bidha asla hedeflemicem anam ağladı30 bini nasıl geceyim ben şimdikendime daha az dişli bi rakip bulayim en iyisi harikasın canım
Canımmm cok cok geçmiş olsun inşallah faydası olmuşturTesekkur ederim
Tüp fayda etmedi sag kulagina 6senedir takiliydi.
En son Kasim da ameliyat oldu. Doku alindi kulak kikirdagindan.
Insallah faydasi olmustur
Iyi geceler kizlar