Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Muhteşem bir kahvaltı ettim saat 10,30 itibari ile, akşamda 17,30 -18,00 civarı ıspanak yoğurt yerim , birde 10.000 adım atsam üzerine birde göbek atıp yatarım inşallah mutluluktan .
şu kahvaltının güzelliğine bakın ama
bu arada spor listesinde nerdeyse birinci olacakmışız istanbulin istanbulin arkadaşımla :KK200:ama benim hafif sporlarım yüzünden birinciliği kaçırmışız, çok özür dilerim canım arkadaşım sana layık olmaya çalışıyorum buna emin ol elimden geleni yapıyorum....
A Arrietty_ kaptanım seni çok seviyorum, detaylı güzel açıklamaların ve varlığın beni mutlu ediyor gerçekten :KK68: :KK68: :KK68:

Eklentiler

• f526711f-777a-4ac4-af59-361a6528f56d.jpg
    f526711f-777a-4ac4-af59-361a6528f56d.jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 19
Yaa maşallah ne güzeldir eksi görmek 🧿👏👏
Canım sende göreceksin inşallah afedersin bende de wc sorunu oldu bi kaö gün çok rahatsız etti burda biri bekünis önermişti eşime aldırdım akşam yatmadan içtim bi tane korka korka vücut alışırmı diye ama sürekli içmeyeceğim için sorun olmayacağınu söyledi hemşire arkadaşım gece çok kötü bi karın ağrısı ile uyandım ve sorunum halloldu eğrr sende de kronikleşmediyse sadece diyetten dolayı ise deneyebilirsin

Günaydın kızlar bu akşamdan itibaren akşamları sadece yoğurt salata tarzı şeylerle beslenmeyi düşünüyorum. İnşallah başarabilirim.
Bu reklamları sürekli dönen curcimin hakkında fikri olan var mı?
Diyetisyenler çok öneriyormuş,
hem bağışıklı güçlendirmeye hemde yağ yakımına faydası varmış diye okudum yorumlarda.
Biara brnde niyetlendim ama emin olamadim. piyasada o kadar sahte ürün varki guvenemedim

Bilmiyorum ki sebebini anlam veremedim ya hala bi garip hissediyorum her an istifra edecekmiş gibi

Teşekkür ederim canım

Sağol canım

Teşekkür ederim canım bilmiyorum sebebini şaşırdım bende

Akşam tarhana çorbası ve havuçlu yogurtlu salata yedim. Baska bir şey yemedim. Bagirsaklar iyi yani baya çalışıyor geceden beri ishal gibi de değil
Çok geçmiş olsun canım. 💕

Erken Yedigin icin dogru buyuk de degil ama her bunye farkli :)
Ben senin gibi yersem alirim.
Bana Sebze yariyor
Dunden bugune - 600gr olmusum.

Hani benim endisem hergun pogaca acma yiyor arkadasimiz kilo veriyor bizde yiyelim algisi olusmasi 🙊 umarim yanlis anlamadin beni.
Hayranim nefsine hakim olmana. Ceyrek veya Yarim ile yetine biliyorsun. Herkesde o irade yok. Mesela ben 😁
Kaptancım herkes önce kendi bünyesini gözlemleyip ,analiz edecek
Bunu geçen cuna günü de uzun uzun yazmıştım
Bir takım kaptanı olarak endişelerini çok iyi anlıyorum canım 🥰

Ben yoğurda zerdeçal karıştırıp yiyorum acaba bu dediğin o mu ki curcumin

Aslında curcumin zerdecalin içindeki bir madde diye biliyorum, ben de hafta da iki gün yoğurda toz zerdecal, zencefil ve tarçın koyarak tüketiyorum. Tabi taze zerdecal katmak daha mi etkili olur, bilemiyorum.

Afiyet olsun canım. Sabahki 2 dilim ekmek yerine 2 wasa yersen 1 dilim ekmek yemiş olursun. Kıtır kıtır yerken hem kahvaltı etmis oluyorsun hem de tok tutuyor. Bir de seversen findik ceviz filan da ekleyebilirsin. Kahvaltıyı sıkı yapınca gün boyu pek acıkılmıyor 🤗😍

Evet yaa hep öyle oluyor aynı anda 💞 Çok teşekkür ederim.

Evet çok haklısın, kayinvalidem ekmek yapiyor, ancak 2 dilimle kendimi tutabilirim. bugun kendime biberli omlet yaptım, wasa yiyecektim ama çok doydum gerek kalmadi🙂 cumaya kadar wasadan başka ekmek yok🤚

Muhteşem bir kahvaltı ettim saat 10,30 itibari ile, akşamda 17,30 -18,00 civarı ıspanak yoğurt yerim , birde 10.000 adım atsam üzerine birde göbek atıp yatarım inşallah mutluluktan .
şu kahvaltının güzelliğine bakın ama
bu arada spor listesinde nerdeyse birinci olacakmışız istanbulin istanbulin arkadaşımla :KK200:ama benim hafif sporlarım yüzünden birinciliği kaçırmışız, çok özür dilerim canım arkadaşım sana layık olmaya çalışıyorum buna emin ol elimden geleni yapıyorum....
A Arrietty_ kaptanım seni çok seviyorum, detaylı güzel açıklamaların ve varlığın beni mutlu ediyor gerçekten :KK68: :KK68: :KK68:
Benim için önemli olan birincilik değil Zeytur Zeytur 'u geçmek 😁😁😁 şaka bi yana ne kadar tatlı dilli bir eşim var bu hafta sen yazdıkça ben gaza gelip spor yapıyorum 💕💕💕
Ayrıca evet kaptanımız 💕💕💕 kaptan yardimcilarimiz 💕💕💕 iyi ki varlar 🤗🤗🤗

Son düzenleme:
Benim için önemli olan birincilik değil Zeytur Zeytur 'u geçmek 😁😁😁 şaka bi yana ne kadar tatlı dilli bir eşim var bu hafta sen yazdıkça ben gaza gelip spor yapıyorum 💕💕💕
Ayrıca evet kaptanımız 💕💕💕 kaptan yardimcilarimiz 💕💕💕 iyi ki varlar 🤗🤗🤗
Ama ben şimdi bugün hemen şimdddiii senin dünkü rekorunu geçmezzzzz miyimmmm 😂😂😂😂😂😂

Biara brnde niyetlendim ama emin olamadim. piyasada o kadar sahte ürün varki guvenemedim
Piyasada zayıflama ürünü diye satılan hiç bir şeye itibar etmedim. Hatta bir yakınım kendine alırken bana da almıştı böyle bir şey direkt çöp oldu.
Ama bu bahsettiğim eczanelerde satılan tamamen doğal vitamin takviyesi ve bazı diyetisyenlerde yağ yakımını hızlandırsın diye veriyormuş diye duydum.
Ayrıca zerdeçalda ki curcimin özelliğinin etkili olabilmesi için yağda çözünmesi ve karabiberle kullanılması gerekiyormuş.
Yemeğin yağını ve soğanını kavururken ablam zerdeçal ve karabiberi birlikte kavurur curcimin özelliği çıksın diye.
İşlerim hafiflesin eczaneye çıkacağım sıkılaştırıcı krem almaya eczacıya soracağım bakalım o ne diyecek.

Canım sende göreceksin inşallah afedersin bende de wc sorunu oldu bi kaö gün çok rahatsız etti burda biri bekünis önermişti eşime aldırdım akşam yatmadan içtim bi tane korka korka vücut alışırmı diye ama sürekli içmeyeceğim için sorun olmayacağınu söyledi hemşire arkadaşım gece çok kötü bi karın ağrısı ile uyandım ve sorunum halloldu eğrr sende de kronikleşmediyse sadece diyetten dolayı ise deneyebilirsin
Sağol cnm birde ben alıp deneyim olmazsa 🥰
Benimki büyük ihtimal diyetten kaynaklı önceden öyle bi sorunum yoktu

Piyasada zayıflama ürünü diye satılan hiç bir şeye itibar etmedim. Hatta bir yakınım kendine alırken bana da almıştı böyle bir şey direkt çöp oldu.
Ama bu bahsettiğim eczanelerde satılan tamamen doğal vitamin takviyesi ve bazı diyetisyenlerde yağ yakımını hızlandırsın diye veriyormuş diye duydum.
Ayrıca zerdeçalda ki curcimin özelliğinin etkili olabilmesi için yağda çözünmesi ve karabiberle kullanılması gerekiyormuş.
Yemeğin yağını ve soğanını kavururken ablam zerdeçal ve karabiberi birlikte kavurur curcimin özelliği çıksın diye.
İşlerim hafiflesin eczaneye çıkacağım sıkılaştırıcı krem almaya eczacıya soracağım bakalım o ne diyecek.
Sorunca bizi de bilgilendir canım 😊

Krem için bizidee bilgilendirirmisin 😍

Haber veririsen sevinirim canim. Eger bi etkisi zarari yoksa bende kullanabilirim

Bilmiyorum ki sebebini anlam veremedim ya hala bi garip hissediyorum her an istifra edecekmiş gibi

Teşekkür ederim canım

Sağol canım

Teşekkür ederim canım bilmiyorum sebebini şaşırdım bende

Akşam tarhana çorbası ve havuçlu yogurtlu salata yedim. Baska bir şey yemedim. Bagirsaklar iyi yani baya çalışıyor geceden beri ishal gibi de değil
Nane limon kaynatıp içsen, mide bulantını hafifletir belki.
Birde beyaz leblebi mide öz suyunu emdiği için bulantıyı engelliyormuş, aklında olsun. Geçmiş olsun tekrardan :KK200:

Afiyet olsun.
Bende yeni kahvalti yapiyorum
Sanada afiyet olsun kaptanım bu saate kadar acıkmadınmı 🙈 birde bişey sorcaktım şimdi ben 2 sene önce bu zamanlar diyetisyene gitmiştim oğlum 5 bucuk aylıktı diyete başladığımda 6 ögün besleniyordum 2 ayda 12 kilo verdim şimdi 2 ana 1 ara ögün artı sporda yapıyorum ama istediğim kiloyu veremiyorum acaba bi kan falanmı versem cok yavaş gidiyorum

X