- 4 Kasım 2018
- 26.011
- 108.201
GunaydinGünaydın
Bugün hangi sporun günü
Bugun sadece adimlama günü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GunaydinGünaydın
Bugün hangi sporun günü
Çok geçmiş olsun yaa canım üşüttün mü acaba inşallah kolayca atlatırsınGünaydın kızlar
Bugün çok halsizim gece 4-5 kere istifra ettim. Sabahta halsiz uyandım hala bir şeyler yemek istemiyor canim
Ben yoğurda zerdeçal karıştırıp yiyorum acaba bu dediğin o mu ki curcuminEczanelerde satılan markalar var, bir paket içinde 10 şase falan oluyor. Yoğurda falan karıştırıp tüketmen gerekiyormuş.
Onlardan mı kullanıyorsun?
Afiyet olsun canım. Sabahki 2 dilim ekmek yerine 2 wasa yersen 1 dilim ekmek yemiş olursun. Kıtır kıtır yerken hem kahvaltı etmis oluyorsun hem de tok tutuyor. Bir de seversen findik ceviz filan da ekleyebilirsin. Kahvaltıyı sıkı yapınca gün boyu pek acıkılmıyorIyi geceler,
Paylasim bu saate kaldi, benim küçük yarim saate bir uyaniyor.
11:00 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim ekmek, 4 kasik lor peyniri, 4 zeytin
14:00 1 fincan filtre kahve, 2 adet zuber lokma, 1 kuru incir, yarim armut
17:30 1 tabak bulgur köfteli fasulye yemeği, 3 parça karnabahar kızartması, salata
22:00 maden suyu, rezene çayı
Su: 2.5 litre
Sadece 10000 adim atabildim, 1000 puan
A Arrietty_ @_Vera_ @ sedulu E Emeeelll
Evet yaa hep öyle oluyor aynı anda Çok teşekkür ederim.Aynı anda paylasmisiz, adimlar cok iyi menün yine çok güzel, afiyet olsun
Cookk geçmiş olsunGünaydın kızlar
Bugün çok halsizim gece 4-5 kere istifra ettim. Sabahta halsiz uyandım hala bir şeyler yemek istemiyor canim
Harikaaa. Sabahları pogaca vb oluyor menünde ama dengeledigin için eksiler devam ediyor yaaa süper
Kaptancım bugünle birlikte 3 günüm varCuma dan bu güne - 600 gr guzel bir sayi
Acmasiz, tatlisiz giderse boyle 2 gun, 70.5 bile gorursun
Zerdaçalın içinde bulunan çok sağlıklı bir vitaminmiş ama ben aktarlardan alınan baharat halini değil de eczanelerde şase halinde satılanları merak ettim. İçinde propolis falanda varmış sanırım. Altın yoğurt diyorlar galiba, bir kaç yerde öyle okudum.Ben yoğurda zerdeçal karıştırıp yiyorum acaba bu dediğin o mu ki curcumin
Erken Yedigin icin dogru buyuk de degil ama her bunye farkli :)Kaptancım bugünle birlikte 3 günüm var
Açma poğaça kırmızı çizgim
Bak sütlü tatlılardan vazgeçtim, tatlı krizine su içerek yanıt verdim
Ayrıca kahvaltı altın öğünüm benim
Bir de günde 2 ana öğünüm var
Ve saat erken saatlerde yeme işini bitiyorum
Ben poğaçayı açmayı akşama kadar yaktığımı düşünüyorum
Canım menüyü ve sporu aynı gün yazmamız lazım suan senin spor puanın tabloya eklenmicek ne yazıkkı bidahakine dikkat et olurmu
o zaman çok hareketli olmak lazım yoksa açmalar, hamur işleri erimezGün içinde saatinde fikir olsun diye yazıyorum
Açma konusuna gelince bunlara alış canım
benim listemde tatlı hamur işi eksik olmaz
Uygun saatte ve ölçüde
Mesela cuma günleri hafta içi her istediğimi yediğimden ödül yolu gözlemiyorum
Amacım her istediğimi uygun ölçüde yiyip haftada ortalama 500 1000 gr arası vermek
Ben sıkıntıya gelebilen biri değilim beni olduğum gibi sev seveceksen
Canım gecmiş olsun inşallah ciddi birşeyib yokturGünaydın kızlar
Yaa. Ama ben bunu bilmiyordum. Yürüdüğüme mi yanayım yoksa seni eksilttiğime miCanım menüyü ve sporu aynı gün yazmamız lazım suan senin spor puanın tabloya eklenmicek ne yazıkkı bidahakine dikkat et olurmu
Anladım canım evet muhtemelen içersinde bişeler daha vardır eczanedekilerinZerdaçalın içinde bulunan çok sağlıklı bir vitaminmiş ama ben aktarlardan alınan baharat halini değil de eczanelerde şase halinde satılanları merak ettim. İçinde propolis falanda varmış sanırım. Altın yoğurt diyorlar galiba, bir kaç yerde öyle okudum.
Önemli değil canım kaldığımız yerden devamYaa. Ama ben bunu bilmiyordum. Yürüdüğüme mi yanayım yoksa seni eksilttiğime mi
Keşke bilseydim
Çok üzüldüm
Kusura bakma
Bilmiyorum ki sebebini anlam veremedim ya hala bi garip hissediyorum her an istifra edecekmiş gibiGecmis olsun canim. Nazara mi geldin
Umarim mide usutmesidir sadece
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım bilmiyorum sebebini şaşırdım bendeGecmis olsun, acaba üşüttün mü?
Akşam tarhana çorbası ve havuçlu yogurtlu salata yedim. Baska bir şey yemedim. Bagirsaklar iyi yani baya çalışıyor geceden beri ishal gibi de değilGünaydın canım, yediğin bir şey yapmış olabilir mi?
Bağırsak hareketliliğin nasıl?
Tabiki de ben öyle tv ya da internet karşısına oturup kös kös oturamıyorum illa birşeyler çıkıyor peşinde koşturacako zaman çok hareketli olmak lazım yoksa açmalar, hamur işleri erimez
Yaa maşallah ne güzeldir eksi görmek