Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp ve beyin icin saglikli diye biliyorum. Ayrica derimiz icinde cok faydaliymis. Bir ara Sebze smoothielere kullaniyordum ben.Günaydın kızlar bu akşamdan itibaren akşamları sadece yoğurt salata tarzı şeylerle beslenmeyi düşünüyorum. İnşallah başarabilirim.
Bu reklamları sürekli dönen curcimin hakkında fikri olan var mı?
Diyetisyenler çok öneriyormuş,
hem bağışıklı güçlendirmeye hemde yağ yakımına faydası varmış diye okudum yorumlarda.
Gecmis olsun canim. Nazara mi geldinGünaydın kızlar
Bugün çok halsizim gece 4-5 kere istifra ettim. Sabahta halsiz uyandım hala bir şeyler yemek istemiyor canim
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Bugün çok halsizim gece 4-5 kere istifra ettim. Sabahta halsiz uyandım hala bir şeyler yemek istemiyor canim
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
Gecmis olsun, acaba üşüttün mü?Günaydın kızlar
Eczanelerde satılan markalar var, bir paket içinde 10 şase falan oluyor. Yoğurda falan karıştırıp tüketmen gerekiyormuş.Kalp ve beyin icin saglikli diye biliyorum. Ayrica derimiz icinde cok faydaliymis. Bir ara Sebze smoothielere kullaniyordum ben.
Günaydın canım, yediğin bir şey yapmış olabilir mi?Günaydın kızlar
Yok ben taze aliyordumEczanelerde satılan markalar var, bir paket içinde 10 şase falan oluyor. Yoğurda falan karıştırıp tüketmen gerekiyormuş.
Onlardan mı kullanıyorsun?
Cuma dan bu güne - 600 gr guzel bir sayi
GünaydınS sadece_ben nasilsin canim? Hallettin mi disci isini?
pamukskr yoksun yine. Umarim Cuma bildirim yaparsin. Yoksa izine ayiramam
Birgaripyolcu06 seni cok merak ediyorum. Covid ve zatürre i atlattin mi?
Bugün challenge yok canım.Günaydın
Bugün hangi sporun günü