Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar pazar planları nedir ? Bugün yarış yok ama 10000 adım altına düşmemeye özen göstermeliyiz. Takim olarak biraz harekete silkelenmeye ihtiyacımız var
Ben 10 bin adımı zar zor tamamlarım bugün sanırım. Bi de sabah bi tatiliyim dedim o kadar spordan sonra cumadan çok cıktı. Moralim bozuldu

Kızlar pazar planları nedir ? Bugün yarış yok ama 10000 adım altına düşmemeye özen göstermeliyiz. Takim olarak biraz harekete silkelenmeye ihtiyacımız var
Akşama değişik bişeyler hazırlayım diye nete bakıyodum güzel bişi ama az kalorili dünden bacaklarım ayaklarım feçi adımlama yapcam bugün sadece oğluma çiş öğretiyoruz onunla ilgilencem bakalım tüm gün

Ben 10 bin adımı zar zor tamamlarım bugün sanırım. Bi de sabah bi tatiliyim dedim o kadar spordan sonra cumadan çok cıktı. Moralim bozuldu
Bozma canim moralini spora cok yuklendiysen kaslarin ödem yapmus olabilir

Kiyamam kabul etsem mi
Yok etme, yüz bulmayalım bence Biraz esneme yaptım geçti gitti hepsi.
Selam kızlar nasılsınız ❤
Ben daha yeni kahvaltı yaptım oğluşumu uyutup yürüyüşe çıkacam inşallah
H3RA_ sen neler yapıyorsun canım
Bomba gibiyim canım in çık evi topla derken 2.000 olmuş bile. Şimdi yürüyüşe çıkacağım biraz. Ofisten iş getirdim onu yapmalıyım, adımları akşam üstüne kadar tamamlam gerekiyor o yüzden.
Pancarlı smothie yi yapacağım bugün, yetiştirebilirsem karnabahar kısırıda yapacağım. Eşim mangal yakmak istiyor, etin yanında salata yerim sanırım. Akşam yemeğini düşünmeme gerek kalmadı böylece.

Çiş eğitimi çok zor. Kolaylıklar dilerim.

Nasil yuruyorsunuz kiz heryeriniz agriyor. Ben 20 - 30dk kostum 2 gun 6 hizinda. Ama agriyan yerim yok
Valla 86 kilo ile ip atlamak valla cok zor du nefes nefese kaldım boğazlarım kurudu resmen hamlık sadece sabah uyandığımda oluyo 2 3 gibi geçiyo bende bu saatten sonra spora başlıyorun

Çiş eğitimi çok zor. Kolaylıklar dilerim.
Valla ben hiçç zorlamıyorum bezini takıyorum kendi söylüyor anne çişş çiş dite hemen götürüyorum. Gece beze kuru uyandık sabah bitek kakasını bezine yaptı ama çişini söylüyor inşallah böyle giderse öğrenir kendi kendine

Spor üzerine tartılmaz ki canım kaslar yorgun oluyor spordan iki gün sonra tartılmak mantıklı

Kolay gelsin canım ben daha başlamadım eğitime acele etmiyorum elbet bırakır kafasındayım

711. Etap Menü bildirimleri

Serina08 ☑
Ayse_M ☑
Aylakkadin
ozrengin ☑
graphicdesigner ☑
Zeytur ☑
neutral ☑
klbk33 ☑
istanbulin ☑
Ceyhans ☑
sedulu ☑
Arrietty_ ☑
Osev ☑
sadece_ben
Ozzybal ☑
Emeeelll ☑
bnnu
rockandroll
-Dolunay- ✖

711.Etap Spor Puan Tablosu
EslerCumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembeToplam
H3RA_ Ceyhans 1.1152.355
sedulu A Aylakkadin 7001.550
Ozzybal E Emeeelll 8171.797
Varyemez S sadece_ben 7501.006
Zeytur K klbk33 805942
istanbulin graphicdesigner 5251.783
O_sevincli_ki A Arrietty_ 1.6301.489
bnnu rockandroll 299500
D -DOLUNAY- E English_teacherrr 5001.079

Verilen cezalar :

** Not : Cezalari yaptiginizi lütfen bildirin. Verilen cezalar en gec ertesi gün yapilmis olmali

Kolay gelsin canım ben daha başlamadım eğitime acele etmiyorum elbet bırakır kafasındayım
Ahah aynen ben de canım ya henüz hazır değil bizimki sanırım daha korkuyo oturmaya filan yaza doğru söyler diye düşünüyorum bende

Maşallah

Aynen canım bende o mottayım kayınvalidecimm telefondan ne kadar baskı yapsada çişini öğret öğret diyee kendi öğrencek diyorum ki kendi söylüyoda zorlamıyorum ister beze ister tuvalete nereye isterse biraz rahatmıyım sanki ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…