- 24 Aralık 2020
- 481
- 2.605
- 42
Ben 10 bin adımı zar zor tamamlarım bugün sanırım. Bi de sabah bi tatiliyim dedim o kadar spordan sonra cumadan çok cıktı. Moralim bozulduKızlar pazar planları nedir ? Bugün yarış yok ama 10000 adım altına düşmemeye özen göstermeliyiz. Takim olarak biraz harekete silkelenmeye ihtiyacımız var
Akşama değişik bişeyler hazırlayım diye nete bakıyodum güzel bişi ama az kaloriliKızlar pazar planları nedir ? Bugün yarış yok ama 10000 adım altına düşmemeye özen göstermeliyiz. Takim olarak biraz harekete silkelenmeye ihtiyacımız var
Burasida oyle ya ama benim tam tersine icim sıkılıyor boyle havalardaÇok iyi hissediyorum
Hava burada da kapalı tam sevdiğim havalar
Bozma canim moralini spora cok yuklendiysen kaslarin ödem yapmus olabilirBen 10 bin adımı zar zor tamamlarım bugün sanırım. Bi de sabah bi tatiliyim dedim o kadar spordan sonra cumadan çok cıktı. Moralim bozuldu
Yok etme, yüz bulmayalım benceKiyamamkabul etsem mi
Bomba gibiyim canımSelam kızlar nasılsınız ❤
Ben daha yeni kahvaltı yaptım oğluşumu uyutup yürüyüşe çıkacam inşallah
H3RA_ sen neler yapıyorsun canım
Çiş eğitimi çok zor. Kolaylıklar dilerim.Akşama değişik bişeyler hazırlayım diye nete bakıyodum güzel bişi ama az kalorilidünden bacaklarım ayaklarım feçi adımlama yapcam bugün sadece oğluma çiş öğretiyoruz onunla ilgilencem bakalım tüm gün
AlışkınsındırNasil yuruyorsunuz kiz heryeriniz agriyor. Ben 20 - 30dk kostum 2 gun 6 hizinda. Ama agriyan yerim yok
Valla 86 kilo ile ip atlamak valla cok zor duNasil yuruyorsunuz kiz heryeriniz agriyor. Ben 20 - 30dk kostum 2 gun 6 hizinda. Ama agriyan yerim yok
Valla ben hiçç zorlamıyorum bezini takıyorum kendi söylüyor anne çişş çiş dite hemen götürüyorum. Gece beze kuru uyandık sabah bitek kakasını bezine yaptı ama çişini söylüyor inşallah böyle giderse öğrenir kendi kendineÇiş eğitimi çok zor. Kolaylıklar dilerim.
Spor üzerine tartılmaz ki canım kaslar yorgun oluyor spordan iki gün sonra tartılmak mantıklıAkşama değişik bişeyler hazırlayım diye nete bakıyodum güzel bişi ama az kalorilidünden bacaklarım ayaklarım feçi adımlama yapcam bugün sadece oğluma çiş öğretiyoruz onunla ilgilencem bakalım tüm gün
Kolay gelsin canım ben daha başlamadım eğitime acele etmiyorum elbet bırakır kafasındayımAkşama değişik bişeyler hazırlayım diye nete bakıyodum güzel bişi ama az kalorilidünden bacaklarım ayaklarım feçi adımlama yapcam bugün sadece oğluma çiş öğretiyoruz onunla ilgilencem bakalım tüm gün
Esler | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
| 1.115 | 2.355 | ||||||
| 700 | 1.550 | ||||||
| 817 | 1.797 | ||||||
| 750 | 1.006 | ||||||
| 805 | 942 | ||||||
| 525 | 1.783 | ||||||
| 1.630 | 1.489 | ||||||
| 299 | 500 | ||||||
D -DOLUNAY- E English_teacherrr | 500 | 1.079 |
Ahah aynen ben de canım ya henüz hazır değil bizimki sanırım daha korkuyo oturmaya filan yaza doğru söyler diye düşünüyorum bendeKolay gelsin canım ben daha başlamadım eğitime acele etmiyorum elbet bırakır kafasındayım
Hahahh ilk defa seni geçtimm kaptan 8500 deyim naberrrrsaar 13:25 ve adim sayim 1.201
Kendime gelsem iyi olur
MaşallahValla ben hiçç zorlamıyorum bezini takıyorum kendi söylüyor anne çişş çiş dite hemen götürüyorum. Gece beze kuru uyandık sabah bitek kakasını bezine yaptı ama çişini söylüyor inşallah böyle giderse öğrenir kendi kendine
Ooo sahanesin AyseHahahh ilk defa seni geçtimm kaptan 8500 deyim naberrrr
Aynen canım bende o mottayımKolay gelsin canım ben daha başlamadım eğitime acele etmiyorum elbet bırakır kafasındayım