At kılı fırçasını duydum daha önce ama yapamam ben onu ya. Sabah koştura koştura duş alıyorum her seferinde 10 ar dk iki bacak zor benim için.Selylitler için at kili fırçası var bende ama hep unutuyorum. Krem de kendimyapmıştım hc yagi ve sedir yagi ile ama düzenli kullanmadım
Selülit ikinci planda aslında daha çok sıkılaşma etkili bir şey kullanmak istiyorumSelülitler için vichynin bir kremini kullanmıştım müthiş etki etmişti. Ama hala varmıdır bilemiyorum
Q10 sıkılaştırıcı değil mi, ne kadardır kullanıyorsun faydası oluyor mu sence?Çatlaklar için frei oil markası kullanmıştım hamilelik sonrası o baya etkili oldu. Şimdi nivea q10 sıkılaştırıcı krem aldım o güzel nemlendiriyor cildimi. Bir de haftada iki defa kabak lifiyle dustayken masaj yapıyorum
Evet canım o. 2 aydir düzenli kullanıyorum faydası oldu. Bir de nemlendirmesi de çok hoşuma gidiyor uzun süre nemli tutuyorAt kılı fırçasını duydum daha önce ama yapamam ben onu ya. Sabah koştura koştura duş alıyorum her seferinde 10 ar dk iki bacak zor benim için.
Selülit ikinci planda aslında daha çok sıkılaşma etkili bir şey kullanmak istiyorum
Q10 sıkılaştırıcı değil mi, ne kadardır kullanıyorsun faydası oluyor mu sence?
Günaydın kızlar nasılsınız?
Hava yağmurlu burada bugün fırsat bulursam tekrar açık hava yürüyüşü yapicam çok iyi geliyor
Cuma bildirim yapip izne cikabilirsin
Netten baktım güzel yorumlar var, yarın bende alıp başlayacağım. Sağol canımEvet canım o. 2 aydir düzenli kullanıyorum faydası oldu. Bir de nemlendirmesi de çok hoşuma gidiyor uzun süre nemli tutuyor
Bütün vücudum pert. Sırtım, bacaklarım totom bile ağrıyo
Bugün nasıl 10.000 yapabilirim bilmiyorum.
@Arrietty_cim dün ki fazla 7.000 i bugüne ilave etsek olar mı?