Afiyet olsun cnm menü süper spor ondan daha da süpperrrEki Görüntüle 2767797 Eki Görüntüle 2767798 Eki Görüntüle 2767799
Toplam 482 kalori aslında iyi yedim bana göre
1300 ip atlama 195*2 390 puan
17105 adım 855 puan
Toplam 1245 puan
1 lt dukan birası
1 lt su
A Arrietty_sedulu @_Vera_ Ceyhans
Cok guzel, adimlar şahaneÖldüm ben de. 15253 adım attım. Ip atlamada da 500.
Iyi spor yapmışız bravo bize
Canım olduğun yerde adımla tempolu lisle gibi
Yerinde kalıp adımlayınca olacak gibi. Valla ter içinde kaldım. Kardiyo yaptım galiba. Lesli denedim ben. 5dk dayanamadım ona daİlk 2hafta yapamadım zaten. Buradaki hanımlara hayret ediyordum.
3.haftamı bitirdim burada 10bin üstü yapanları gördükçe hırslandım hep
Yok kaçmamLeslie yapabilir misin? 3 mil yeterli olur herhal.
Atiliyor kiz. Aliskan degilsin o yuzden.
Takimdan kacirmiyalim da seni :))
Pazartesi bol eksiler geliyor sanki
Yarin de boyle Devam edersek
Selülitler için vichynin bir kremini kullanmıştım müthiş etki etmişti. Ama hala varmıdır bilemiyorumKızlar sıkılaştırıcı krem kullanan ve faydasını gören var mı aranızda?
Sporla incelirken bu yönden de destekleyeyim diyorum. Selülitlere de faydası olur mu acaba?
Gerçi bende selülit yokta komşu için sorayım dedim
Yok canim
Ne okuyorsunAz kitap okuyup geliyim
Hırs yaptımYok canim
Yarin sadece adim
Baska spor yapmak isteyen tabii ki yapabilir. Ne yapacaksin :))
Kürk mantolu madonnaNe okuyorsun
Güzel secim :) baya oldu okuyali. Tekrar okuyayim Bende elimde ki kitap bitince. Iyi okumalarKürk mantolu madonna
Tamam canım bacaklarına ayaklarına sağlık10002 adim oldu ortağım
2yi ihmal etmeyelim lütfen
Çatlaklar için frei oil markası kullanmıştım hamilelik sonrası o baya etkili oldu. Şimdi nivea q10 sıkılaştırıcı krem aldım o güzel nemlendiriyor cildimi. Bir de haftada iki defa kabak lifiyle dustayken masaj yapıyorumKızlar sıkılaştırıcı krem kullanan ve faydasını gören var mı aranızda?
Sporla incelirken bu yönden de destekleyeyim diyorum. Selülitlere de faydası olur mu acaba?
Gerçi bende selülit yokta komşu için sorayım dedim