Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selylitler için at kili fırçası var bende ama hep unutuyorum. Krem de kendimyapmıştım hc yagi ve sedir yagi ile ama düzenli kullanmadım:KK43:
At kılı fırçasını duydum daha önce ama yapamam ben onu ya. Sabah koştura koştura duş alıyorum her seferinde 10 ar dk iki bacak zor benim için.
Selülitler için vichynin bir kremini kullanmıştım müthiş etki etmişti. Ama hala varmıdır bilemiyorum
Selülit ikinci planda aslında daha çok sıkılaşma etkili bir şey kullanmak istiyorum
Çatlaklar için frei oil markası kullanmıştım hamilelik sonrası o baya etkili oldu. Şimdi nivea q10 sıkılaştırıcı krem aldım o güzel nemlendiriyor cildimi. Bir de haftada iki defa kabak lifiyle dustayken masaj yapıyorum
Q10 sıkılaştırıcı değil mi, ne kadardır kullanıyorsun faydası oluyor mu sence?

Merhaba 🌸

Sabah:
2 yumurta ( az yagda)
3 çeri
1 dilim ekmek

Öglen:
Sehriyeli tavuk corbasi ( 1 tabak)
1 dilim ekmek

Akşam:
Bulgur pilavi ( 2 yemek kaşigi dolusu)
2 tane baget izgara
Yeşillik salatasi zeytinyagli limonlu

Su:
1 lt ( yatana kadar 2 oluyor)
1 lt de dukan birasi ( sevdim ben bunu, normalde yesil cayi iciyordum az bucuk da isin icine maden suyu girince pek hosuma gitti.)

Spor:
Gunduz eksik kalan adimlarimi gece tamamlayabildim. Bir kismi 00.00'i gecti. Iki parca adimim var. Yarinin sporundan bu 00.00'dan sonraki adimlari cikaririm.

10 009 adim= 500 puan
10 dk hulahop= 50
10 dk sırt egzersizi=50
60 mekik=30
50 şer yan karın çalıştırma=50
1 dk plank=10

Toplam spor:690

Dünden kalan 4bin adım borcumu yarin tamamlayacagim.

A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_

selamlar sevgili eşim bnnu bnnu 😌🌸

Eklentiler

• 20210124_002045.jpg
    20210124_002045.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 21
  • 20210124_002111.jpg
    20210124_002111.jpg
    38,3 KB · Görüntüleme: 18
At kılı fırçasını duydum daha önce ama yapamam ben onu ya. Sabah koştura koştura duş alıyorum her seferinde 10 ar dk iki bacak zor benim için.

Selülit ikinci planda aslında daha çok sıkılaşma etkili bir şey kullanmak istiyorum

Q10 sıkılaştırıcı değil mi, ne kadardır kullanıyorsun faydası oluyor mu sence?
Evet canım o. 2 aydir düzenli kullanıyorum faydası oldu. Bir de nemlendirmesi de çok hoşuma gidiyor uzun süre nemli tutuyor

X