Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhaba kızlar nasılsınız ?? Bugünkü aşşşırı kader sınavlarımdan biri çok iyi geçti ve sonucu açıklandı geçmişim dersten bu akşamı kendime tatililan ettim şimdi geçmiş yapıp sizlerle sohbete geldim bol artılı bir hafta olmuş neden böyle oldu ki ben bile eksideyim geçen haftaya göre kesin takım uçmuştur dedim
Gözün aydın canım,çok sevindim Allah başarılarını daim etsin 😘

merhaba kızlar nasılsınız ?? Bugünkü aşşşırı kader sınavlarımdan biri çok iyi geçti ve sonucu açıklandı geçmişim dersten bu akşamı kendime tatililan ettim şimdi geçmiş yapıp sizlerle sohbete geldim bol artılı bir hafta olmuş neden böyle oldu ki ben bile eksideyim geçen haftaya göre kesin takım uçmuştur dedim
Gözün aydın olsun cnm kurtulmuşun stresin birinden inşallah diğerlerinden de geçersin

Tebrikler canim

Tekrar selam kizlar
Etap sonuncusu olduk. Bu demek oluyor ki 1.notamiz var. Haftaya Ilk 3 de olup bunu sildirmemiz gerek

A Aylakkadin etap sonuncusu sen oldun canim
su iki topic e ilk firsatda yazmani rica ediyorum

Tekrar selam kizlar
Etap sonuncusu olduk. Bu demek oluyor ki 1.notamiz var. Haftaya Ilk 3 de olup bunu sildirmemiz gerek

1. Nota noluyor ki

Tekrar selam kizlar

Ne yazayim canim basliklara uygun yazılar mi

1. Nota noluyor ki
Takimin yuzdesi 0.3un altinda kalirsa nota aliyor(uyari cezasi). Ki suan bu durumdayiz. Haftaya bir nota daha alirsa sari kart,bir nota daha alirsa kirmizi kart ve kaptana is yukunu cok arttiracak yarisma liste-tablo cezasi veriliyor.
Ama nota aldik ,ilk 3e girersek siliniyor cezamiz,o sebeple bu hafta ilk 3e girmeliyiz.

Arkadaslar bugun sabah 1 lt sicakcik su içtim
Öğlen bir dilim balli 2 cevizli ekmek yedim
Ananas 2 yemek kasigi yogurt ve tarcın
1 lt tarcinli su
Salata yogurt 2 yemek kasigo makarna
1 lt su
Kahve
Odem cayi
Hurma 3 ceviz
En son 7 de yedim ve kapattim
sedulu sedulu

Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah 😊

Geçen cuma 71.9 kg
Bugün 71.6 kg
Fark 300 gr
Yüzde olarak fark % 0.417

Günaydın kızlar ben artı çıktım maalesef 😔
Geçen hafta =63,4
Bu cuma=63,6
Fark=_0,2
Yüzde =0,315

Geçen Cuma: 86.6
Bugün: 86.1
Fark: -500
Yüzde: 0,577
Hedef: 85

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu

Gecen hafta 61.450
Bu hafta 62.500
1 kilo 50 dram almisim gibi gözüküyor. Fakat bunu yeniden daha hizli kosmasan önce geriye cekilmek olarak hayal ediyorim.
+% 0,024

Günaydın herkese 😍
Geçen hafta: 79.4
Bugün: 78.3
Fark: -1.1 kg
Yüzde: -%1.385

Eki Görüntüle 2766560
Harika bir cuma gününden selamlar kızlar...
Geçen hafta 68.35
Bu cuma 66.75
Fark 1.60
%2.34
Hedef 66
67 lerde bekliyordum ne yalan söyliyeyim. Çok mutlu oldum bu sonucu görünce. Önümüzde ki hafta bomba gibi olacağım inşallah.

Geçen hafta : 74.1
Bu hafta : 73.3
Fark :0.8kg
Yüzde : 1.07
Haftaya hedef: 72.5
💃💃💃

A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_

Gecen cuma 64.8
Bu cuma 65.2
Fark +0.4
Yuzde _0.617

Ancak fırsat bulabildim,
Gecen hafta: 81.7 kg
Bu hafta: 81.5 kg
Fark: 200 g
Yüzde: 0.245

Maalesef benim için sporsuz, enerjisiz, sindirim problemli bir hafta oldu. Sonuç şaşırtmadı🙁 umarım haftaya guzel bir sonuç alırım.

Eki Görüntüle 2766603

A Arrietty_
Geçen hafta 59.25
Bu hafta: 58.75
Fark : 500 gr
Yüzde: 0.84
Eki Görüntüle 2766655

El_Em El_Em Zipzip- Zipzip- kaptanlarim ben unutmusum bu alintilari eklemeyi . Kusura bakmayin. Umarim isinizi zorlastirmadim

Portatif tv diye bir şey var mıdır acaba 🤔
Bilmem ki :) Laptopu koyarim artik önüme
Ben pazartesi günü dört disime implant yaptiracagim . Doktor ağrısı üç gün sürer dedi. Hatta üç gün iğne vurduracagim😔 belki o günler spor yapamam
Gecmis olsun simdiden
Evet ya o nick çok uzundu eda0909090909 buydu 🤣 sistem vermeyince bende bir tane daha ekleye ekleye böyle uzun birsey oldu 🤣
O yuzden bulamadim senin katilim formu :)) Sona mesajlarini aratinca buldum
Gozun aydin kuzum

Arkadaslar bugun sabah 1 lt sicakcik su içtim
Öğlen bir dilim balli 2 cevizli ekmek yedim
Ananas 2 yemek kasigi yogurt ve tarcın
1 lt tarcinli su
Salata yogurt 2 yemek kasigo makarna
1 lt su
Kahve
Odem cayi
Hurma 3 ceviz
En son 7 de yedim ve kapattim
sedulu sedulu
Menü güzel olmuş ortak tok tutacak ceviz hurma da var afiyet olsun

Takimin yuzdesi 0.3un altinda kalirsa nota aliyor(uyari cezasi). Ki suan bu durumdayiz. Haftaya bir nota daha alirsa sari kart,bir nota daha alirsa kirmizi kart ve kaptana is yukunu cok arttiracak yarisma liste-tablo cezasi veriliyor.
Ama nota aldik ,ilk 3e girersek siliniyor cezamiz,o sebeple bu hafta ilk 3e girmeliyiz.
Durumlar ciddi desene :KK17:

X