Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

** Birbirinizin menülerini ,sporlarini ve su miktarini yorumlamayi unutmayin
*** Eslerinize spor cezasi vermek ile sorumlusunuz. Günde 10bin adim atmadiysa , motive edin. Kacamak var ise ,ki umarim bu hafta olmaz . Ceza vermek yine esin görevi. Verilmeze kaptanlar devreye giriyor

K klbk33 selamm yeni eşim ☺️ bu haftanın güzel enerjili bol eksili geçmesi dileği ile 😍😘
Merhaba
Haydi bakalım
Takibe aldım seni Zeytur Zeytur cum
Benim çok hareket etmem lazım.
Bugün özellikle merdiven inip çıktım.

Bende şimdi 10 bin oldum squat yapıyım dedim başımın dönmesiyle hop yere kapaklandım tek duam oğlum uyuyodu şuan iyiyim ama bi tansiyonumu ölçecem aleti bulabilirseö 😳
Dikkat et. Ölctün mü tansiyonunu?
Esinin isine karismak gibi olmasin 🤪 ama 10bin tamamlanmis.

Bende şimdi 10 bin oldum squat yapıyım dedim başımın dönmesiyle hop yere kapaklandım tek duam oğlum uyuyodu şuan iyiyim ama bi tansiyonumu ölçecem aleti bulabilirseö 😳
Gecmis olsun canim tansiyonun düşmüştür dinlen yorma kendini

Geçmiş olsun, benim kan şekerim düştüğünde bayılırım genelde. Ödül öğününe tatlı ekle.

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu
2 litre su ictim. Siz söylemeden ben soyliyim oglen karbonhidrat fazla kacti farkindayim. Patates ekmek ve corba hepsini bir ogunde yedim🙄
O yuzden aksam yumurta sut ve kuru meyvelerden yedim. Farki dayim hataliyim :kızgın: :

Eklentiler

• Screenshot_20210122-182754_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210122-182754_FatSecret.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20210122-182752_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210122-182752_FatSecret.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 14
Evet. Gelelim dananin kuyrugunun koptugu yere 👻
Tek bildirim kaldi, esas listenin tamamlanmasi icin. Ve durum hicde icler acisi degil.
2 ay önce yine böyle bir durum olmustu. Ozaman cok sakin olabilir onumuzdeki haftaya bakalim dedim. Sonra 7 hafta boyunca toparlanamadik..

Ayni seyler olsun istemiyorum. Takimin ve birlikte sorumlulugumuz var. Sadece esas listedekiler degil. Hepimizin var..
SIkI yönetim ilan ediyorum..
Stress yapmayin ama 😈

Es yarisi var yine. Onun disinda herkesden günde en az 10bin adim bekliyorum. Atmayana ceza :)
Kacamak istemiyorum . Fazla fazla karbonhidrat ( acma,börek,manti,kek,cikolata,gofret vs) olursa ,yediklerinin kalorisi kadar ceza.
Yapildi diye bildirim istiyorum.. Evdeyim nede olsa. Vaktim bol

Kazaniz mübarek ola 😁
Msjları yeni okuyabildim kaptanım dışardaydım da harika valla süpersin ben kendi adıma söz veriyorum sağlıkla ilgili bir sorun olmadıkça bu hafta 10000 altına düşmeyeceğim ve şuan 8000 deyim diyodum bu kadar olsun bugünde kalkıp tamamlayacağım valla hiiç oturamam 😂😂 eşim hayırlı olsun bu hafta çok güzel geçsin inşallah senden de yüksek adımlar bekliyorum inşallah D -DOLUNAY-

Ceyhans Ceyhans başlıyoruz tatlım, rakipler sıkı. Tv yi bile adımlarken izle :KK70:
Slm canım aynen rakipler sıkı biz daha sıkı olalım 😎 ben bu hafta artı geldim ama sebebim belli kabızlık 😔
Bu hafta inşallah full spor full dikkat devam😉
Bugünü saymayalım ödülün büyüğünü yaptım

X