Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eklentiler

• IMG_20210122_094727.jpg
    IMG_20210122_094727.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba kızlar çokkk önemli bir sınavım var birazdan nolur bana şans dileyin 50 soruya 30 dk vermiş hoca üstelik klasik sorular. Ahaha 30 dk da ancak okurum ben o soruları🤣🤣
Bugün stresli olduğum için diyetisten tartılma 66 çıkarsın dedi ben dayanamadım tartıldın 65.8 çıktım. Ama ölçüm ağırlıklı gidiyoruz
Bu hafta bel 2cm göğüs 1 cm göbek 1 cm bacak 1 cm kol 1 cm incelmiş

Merhaba kızlar çokkk önemli bir sınavım var birazdan nolur bana şans dileyin 50 soruya 30 dk vermiş hoca üstelik klasik sorular. Ahaha 30 dk da ancak okurum ben o soruları🤣🤣
Bugün stresli olduğum için diyetisten tartılma 66 çıkarsın dedi ben dayanamadım tartıldın 65.8 çıktım. Ama ölçüm ağırlıklı gidiyoruz
Hoca aşmış. Basarilar canim

Kolaylıklar diliyorum canım

Merhaba. Gecen haftadan bu haftaya bi degisiklik yok. Haydaa. E az spor, kalori kaçaklari. Ne olacakti başka. Neyse herkese mutlu haftalar
☺️🌸

Geçen hafta: 67.5
Bu hafta: 67.5
Fark: 0
Yüzde: 0
Gelecek hafta için hedef kilo: 67

Eklentiler

• 20210122_104104.jpg
    20210122_104104.jpg
    81,3 KB · Görüntüleme: 21
Yeni gördüm kanki bol şans diyeceğim ama çoktan bitmiştir sınav 😂😂

Kahvaltı öncesi

2 adet kuru kayısı ve 500 ml den fazla su

Kahvaltı

2 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 domates
1yk pekmez +1 yk tahin
Haşhaşlı çörek
500 ml şekersiz çay

Kahvaltıya 09.00 da başladım anca 10.45 te bitirebildim .Çünkü online derslere katıldım parça parça yapabildim iyi de oldu
Dersler boyunca da su içtim 🤭

Merhaba. Gecen haftadan bu haftaya bi degisiklik yok. Haydaa. E az spor, kalori kaçaklari. Ne olacakti başka. Neyse herkese mutlu haftalar
☺️🌸

Geçen hafta: 67.5
Bu hafta: 67.5
Fark: 0
Yüzde: 0
Gelecek hafta için hedef kilo: 67
Canım bunu değiştirmek sana bağlı azimli gidip hedefinden şaşmazsan ufak kaçamaklarla bile kilo veriliyor. Burada yediklerimize bak genelde cuma günleri yemek istediğimizi yiyip geri kalan günler işi sıkı tutuyoruz ha yine hafta içinde kaçamaklar vs olabiliyor ama mesela öğlen fazla yediysek akşam ona göre hafif geçirip dengeliyoruz. Bir de şunu fark ettim akşam yemeğini ne kadar hafif tutarsan ve gece saatlerinde yemek yemezsen kilo vermesi kolay oluyor

X