Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın, cok guzelGününüz aydın, eksileriniz bol olsun...
Kilo almadigim gibi, vermişim de...
Sağlık olsun, sporlu günler de geri gelir inşaallah...
25/12/2020: 81,6
Bugün: 79,3
2. hedefe (75 kg) 4,3 kg kaldı.
Çok ara verdiğim için, fark ve yüzde hesabı yapmadım.
[(geçen hafta-bu hafta)/ geçen hafta ] x100Ben bu farkı yapamadım ya yanlış çıkıyo
Gecen haftaki kilom ile bunhaftaki kilomu cıkartım 100 ile mi çarpcam sonra bölcem
Teşekkür ederim canım doğru yapmışımdır inşallaj[(geçen hafta-bu hafta)/ geçen hafta ] x100
300 gr diip geçme böyle böyle gidiyor kilolar tebrikler
Azıcık daha durun da geçeyim sizi şaka bi yana güzel oldu ya zayifladigim belli oluyor fazlalıklardan kurtuluyorumOo bizim kiz. Yetistin bize
Denerim ben bunukendini kontrol edemiyorsan ben yine dukan birası önereceğim ama cidden tok tutuyor ne yapayım
Hoca aşmış. Basarilar canimMerhaba kızlar çokkk önemli bir sınavım var birazdan nolur bana şans dileyin 50 soruya 30 dk vermiş hoca üstelik klasik sorular. Ahaha 30 dk da ancak okurum ben o soruları
Bugün stresli olduğum için diyetisten tartılma 66 çıkarsın dedi ben dayanamadım tartıldın 65.8 çıktım. Ama ölçüm ağırlıklı gidiyoruz
Bu hafta bel 2cm göğüs 1 cm göbek 1 cm bacak 1 cm kol 1 cm incelmiş
Kolaylıklar diliyorum canımMerhaba kızlar çokkk önemli bir sınavım var birazdan nolur bana şans dileyin 50 soruya 30 dk vermiş hoca üstelik klasik sorular. Ahaha 30 dk da ancak okurum ben o soruları
Bugün stresli olduğum için diyetisten tartılma 66 çıkarsın dedi ben dayanamadım tartıldın 65.8 çıktım. Ama ölçüm ağırlıklı gidiyoruz
Vücut eksik beslenmeye karşı önlem almış diye düşünüyorumGecen hafta 61.450
Bu hafta 62.500
1 kilo 50 dram almisim gibi gözüküyor. Fakat bunu yeniden daha hizli kosmasan önce geriye cekilmek olarak hayal ediyorim.
+% 0,024
Yeni gördüm kanki bol şans diyeceğim ama çoktan bitmiştir sınavMerhaba kızlar çokkk önemli bir sınavım var birazdan nolur bana şans dileyin 50 soruya 30 dk vermiş hoca üstelik klasik sorular. Ahaha 30 dk da ancak okurum ben o soruları
Canim ben de öyledüşünüyorum.Vücut eksik beslenmeye karşı önlem almış diye düşünüyorum
Canım bunu değiştirmek sana bağlı azimli gidip hedefinden şaşmazsan ufak kaçamaklarla bile kilo veriliyor. Burada yediklerimize bak genelde cuma günleri yemek istediğimizi yiyip geri kalan günler işi sıkı tutuyoruz ha yine hafta içinde kaçamaklar vs olabiliyor ama mesela öğlen fazla yediysek akşam ona göre hafif geçirip dengeliyoruz. Bir de şunu fark ettim akşam yemeğini ne kadar hafif tutarsan ve gece saatlerinde yemek yemezsen kilo vermesi kolay oluyorMerhaba. Gecen haftadan bu haftaya bi degisiklik yok. Haydaa. E az spor, kalori kaçaklari. Ne olacakti başka. Neyse herkese mutlu haftalar
Geçen hafta: 67.5
Bu hafta: 67.5
Fark: 0
Yüzde: 0
Gelecek hafta için hedef kilo: 67