Cok gecmis olsun canim ya sinir bozucu bisi o yaKızlar spor yapamadım bugün. Mutfağı su bastı bulaşık mak. hortumu çıkmış. Eşim tamir etti, tekrar çalıştırdım tekrar su bastı. Çok gerildim bir kahve içeyim kendime gelip bir şeyler yapabilirsem yazarım. Toplam 681 cal Eki Görüntüle 2765573 Eki Görüntüle 2765574
Bu hafta kaslarım minnettar bana, hiç yormadım onları. Yarın sabah alırım boyumun ölçüsünüGünaydin kizlar
Dizi sonra yattim uyudum :)
Cok yorulmusum, zaten disarida islerim vardi Eve 13 gibi girdim
Gecmisi okuyayim
Yarin tarti günü.
Bugun hafif beslenip spor yapmayin. Dinlenin.
Yarin hepinizin Ilk sayfada ki gibi fotografli bildirim yapmasi gerek.
Lütfen esas listede olanlar unutmasin fotografi.
Cok gecmis olsun canim ya sinir bozucu bisi o ya
Bende sinirden akşam eşime sardım üzüldüm sonra da. Onun ne suçu varsa.Kizlar alintilari aldim ama online dersindeyiz oglum ile. Saat 13 e kadar boyle. Ara ara bakarim.
H3RA_ gecmis olsun cok sinir bozucu bir durum. Birde benim en korktugum sey. Cunku ciksa /bozulsa bana bakiyor isler
2defa geldi basima. Sinir krizi gecirmeye bire bir, bir durum
Günaydın canım, asıl haberler sende. Diyestisyen nasıl gidiyor, direnç kırılmıştır umarım.Merhaba kızlar günaydın nasılsınız?
Benimkiler de hiç yorulmadılar, bu hafta enerjim düşük, hava soğuk o yüzden mi diyorum, vücudum bazal metabolizmaya geçti galibaBu hafta kaslarım minnettar bana, hiç yormadım onları. Yarın sabah alırım boyumun ölçüsünü
Günaydın canım sınav gazisi sen nasılsın asıl nasıl gidiyo sınavların . benimde bugün misafirim var hazırlık yapa yapa bi hal oldum sabahtan beriMerhaba kızlar günaydın nasılsınız?
İdare ediyorum, spor yapacak enerjim olmuyor, bir de bu hafta kis sebzelerini abarttım galiba, midem ve bağırsaklarim gazdan kıvranıyor. Belki de bu yüzden enerjim düşük. Orta duzey rahatsiz bagirsak sendromum var, hep yediklerime dikkat ediyordum, rahatsiz eden yiyeceklerin miktarını cok az tutuyordum. Önümüzdeki 3 gün kabak ve yoğurt yersem kendime gelirimMerhaba kızlar günaydın nasılsınız?
Ben kesinlikle ona bağlıyorum. Ben akşamları dışarıda tempolu yürüyüş yapmaktan zevk alıyordum. Bu aralar havalar soğudu yapamayınca şevkim kırıldı sanırım.Benimkiler de hiç yorulmadılar, bu hafta enerjim düşük, hava soğuk o yüzden mi diyorum, vücudum bazal metabolizmaya geçti galiba
Kefirde bagirsaklara iyi geliyordu demi canim. Ben hala o konuda sorunluyum yaAra öğünde 250 ml kefir içiyorum