Aslında yazarken de dedim kendi kendime niye 79 değil diyesenin için 80i görmek nedir ki
ödüllü gün olduğu için ses etmemekteyim
ya ben bugün bir detoks çorba içtim 100 gram yağ uğruna gençliğim bitti ya rab dedim bebek kakası gibi duruyordu çorba öyle de kokuyordu hiç bebek kakası yemedim tadını kıyaslyamam ama bebek kakası zayıflatsa onu da yerim bende ciğer kalmadı ahahahaAllahım zayıflamak uğruna katlandığımız herşeyi sen bol eksilerle ödüllendir yarabbim bizlerii
Bende sana onu soracaktım kanki tadı nası güzel mi diye ahahah allah kolaylık versin yaaa içemem sanırım benya ben bugün bir detoks çorba içtim 100 gram yağ uğruna gençliğim bitti ya rab dedim bebek kakası gibi duruyordu çorba öyle de kokuyordu hiç bebek kakası yemedim tadını kıyaslyamam ama bebek kakası zayıflatsa onu da yerim bende ciğer kalmadı ahahaha
Ah yaa valla çok isterdimm aynı ilde olsak hiç üşenmez getirirdimBize yolla haha
Ciddi senin ki bebe kakasi gibiydi. Ayni renk benim de ama putursuzdu :))ya ben bugün bir detoks çorba içtim 100 gram yağ uğruna gençliğim bitti ya rab dedim bebek kakası gibi duruyordu çorba öyle de kokuyordu hiç bebek kakası yemedim tadını kıyaslyamam ama bebek kakası zayıflatsa onu da yerim bende ciğer kalmadı ahahaha
Düşüsene burda ki herkes aynı şehirde olsa cumaları kaçamaklarda neler yerdik ahah düşünmek istemiyorum hayır hayırAh yaa valla çok isterdimm aynı ilde olsak hiç üşenmez getirirdim
Ayy veraaa yaaaa valla sesli güldüm eşim neye gülüyosun diyoya ben bugün bir detoks çorba içtim 100 gram yağ uğruna gençliğim bitti ya rab dedim bebek kakası gibi duruyordu çorba öyle de kokuyordu hiç bebek kakası yemedim tadını kıyaslyamam ama bebek kakası zayıflatsa onu da yerim bende ciğer kalmadı ahahaha
Ajahha kısırlar böreklerr allahım ane tatlılar yapardıkDüşüsene burda ki herkes aynı şehirde olsa cumaları kaçamaklarda neler yerdik ahah düşünmek istemiyorum hayır hayır
Ah miram 20ye gelmeden o minnak göbüşünü yok et yoksa sende o fotoda çorbadan çok daha fazlasının olduğunu biten bir gençliği görüceksin ahahahahaCiddi senin ki bebe kakasi gibiydi. Ayni renk benim de ama putursuzdu :))
Zaten bir gulme tuttu. Mira Bende bakacagim dedi. Bakti corba. Neye guluyorsun deli der gibi bakti
Tamam tamam susdukkkHuu Huu saat 22.32
Yeme fasli bitmistir. Boylece ödül ogunu hakkida kalmadi
Karpuz kabugu sokmayalim kimsenin aklina :)))
yapamayız bacım ben sabah akşam yoğurt maydanoz yemekten öldüm gelir işi bozardım kaldırın şunları diyip bebek çorbası dağıtırdım sizeAjahha kısırlar böreklerr allahım ane tatlılar yapardık
Yok canim su degil menü fazla kaçtıafiyet olsun çok güzel menü
ödülümüzü de yapıp haftaya cumaya odaklanabiliriz artık şahane afiyet olsun
afiyet olsun güzel menü olmuş
yarından itibaren düzene girer senin menüler yaparsın sen canım
afiyet olsun güzel menü
ahaha cheese kek için değer afiyet olsun
afiyet olsun şahane sporlar
2 litre su fazla değil ki bence 2.5 yapmak lazım
afiyet olsun kaptanım
ben maydanoz yemekten öldüm
yapamayız bacım ben sabah akşam yoğurt maydanoz yemekten öldüm gelir işi bozardım kaldırın şunları diyip bebek çorbası dağıtırdım size
Ahahahahyapamayız bacım ben sabah akşam yoğurt maydanoz yemekten öldüm gelir işi bozardım kaldırın şunları diyip bebek çorbası dağıtırdım size
Haha oy gobusunu yidigiimAh miram 20ye gelmeden o minnak göbüşünü yok et yoksa sende o fotoda çorbadan çok daha fazlasının olduğunu biten bir gençliği görüceksin ahahahaha
Kaptanım bol limonlu iyi gidiyor maydanozCok guzel soru
Deneyecegim. Siskolukdan kurtulmak icin