Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Allahım zayıflamak uğruna katlandığımız herşeyi sen bol eksilerle ödüllendir yarabbim bizlerii 😁😁
ya ben bugün bir detoks çorba içtim 100 gram yağ uğruna gençliğim bitti ya rab dedim bebek kakası gibi duruyordu çorba öyle de kokuyordu hiç bebek kakası yemedim tadını kıyaslyamam ama bebek kakası zayıflatsa onu da yerim bende ciğer kalmadı ahahaha

ya ben bugün bir detoks çorba içtim 100 gram yağ uğruna gençliğim bitti ya rab dedim bebek kakası gibi duruyordu çorba öyle de kokuyordu hiç bebek kakası yemedim tadını kıyaslyamam ama bebek kakası zayıflatsa onu da yerim bende ciğer kalmadı ahahaha
Bende sana onu soracaktım kanki tadı nası güzel mi diye ahahah allah kolaylık versin yaaa içemem sanırım ben

Ciddi senin ki bebe kakasi gibiydi. Ayni renk benim de ama putursuzdu :))
Zaten bir gulme tuttu. Mira Bende bakacagim dedi. Bakti corba. Neye guluyorsun deli der gibi bakti

Ayy veraaa yaaaa valla sesli güldüm eşim neye gülüyosun diyo 😁😁😁😁😁

Ciddi senin ki bebe kakasi gibiydi. Ayni renk benim de ama putursuzdu :))
Zaten bir gulme tuttu. Mira Bende bakacagim dedi. Bakti corba. Neye guluyorsun deli der gibi bakti
Ah miram 20ye gelmeden o minnak göbüşünü yok et yoksa sende o fotoda çorbadan çok daha fazlasının olduğunu biten bir gençliği görüceksin ahahahaha

afiyet olsun çok güzel menü :KK200: :KK200:

ödülümüzü de yapıp haftaya cumaya odaklanabiliriz artık şahane afiyet olsun:KK200::KK200:

afiyet olsun güzel menü olmuş:KK200::KK200:

yarından itibaren düzene girer senin menüler yaparsın sen canım :KK200::KK200:

afiyet olsun güzel menü :KK200::KK200:

ahaha cheese kek için değer afiyet olsun :KK200::KK200:

afiyet olsun şahane sporlar :KK200::KK200:

2 litre su fazla değil ki bence 2.5 yapmak lazım

afiyet olsun kaptanım :KK200::KK200:

ben maydanoz yemekten öldüm
Yok canim su degil menü fazla kaçtı 😅

Eklentiler

• 20210115_223435.jpg
    20210115_223435.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 27
Ah miram 20ye gelmeden o minnak göbüşünü yok et yoksa sende o fotoda çorbadan çok daha fazlasının olduğunu biten bir gençliği görüceksin ahahahaha
Haha oy gobusunu yidigiim
10 gundur Eve beyaz ekmek girmiyor. Azaldi ekmek yemesi
Bugun Ilk defa biraz Tazefasulye yedi :KK70:

Neyse kizlar menu, spor bildirimi gec saate kalsada sabaha kalmasin lutfen.
Sonra karisiklik oluyor.
Cidden cok zamanimi aliyor.
Ve hepsini ayni anda paylasmaya özen gosterelim

Iyi geceler size

X