- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1 dk ben simdj gördüm ipiTamam kaptanım. Yani bu hafta eşimiz olmayacak mı?
Var misin ip atlamaya1 dk ben simdj gördüm ipi
Yediklerinden pişman olma pişman olup yediklerini kendine zehir etmeBugün menümü yazmasam daha iyi ama neyse yazıyım yarından itibaren güzel menüler olacak inşallah
Sabah sucuklu yumurta 1 dilim tb ekmeği ve tulum peyniri
Öğlen akşam birlikte 2 tane kuru biber dolması 1 dilim ıslak kek 1 tane küçük poğaça misaifirim vardı malesef yememem lazımdı ama oldu olan
Su 2 lt
Spor yok
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu
Valla haklısın yiyom yiyom pişman oluyom ya yemeyeceksin yada yersen pişman olamayacaksın demi amaYediklerinden pişman olma pişman olup yediklerini kendine zehir etme
Yedim mutlu oldum yediklerim için de ekstra spor yaparım yakarım de geç tatlım
Ben de tebrik ederimOzzybal çok güzeldi bu haftamız. Ikimiz de çok güzel sporlar yaptık. Kilomuzu da verdik. Tekrar tebrik ederim
Kaptanım valla fıtıktan yatıyorum evde.Duyuru
Bu hafta bireysel yarisimiz var. Puan hesabindan siz,tablodan biz sorumluyuz
Yine degisiklik olsun diye farkli birsey yapalim dedik. Haftada 3 farkli Challenge var. Bunu takim ici sabit olmasini umuyorum bundan sona
Her Cumartesi : Ip Challenge . Ipi olmayan ipsiz de yapabilir
Her Pazartesi : Adim challenge
Her Carsamba : Zumba Challenge
Dipnot: Menü takibine devam ediyorum yine. Eksik paylasanlar var.. Eskisi gibi tablo seklinde olmayacak.
Bugunden basliyorum bunada
Gecmis olsun canim. Dikkat et kendine.Kaptanım valla fıtıktan yatıyorum evde.
Yarın da ip atarsam omurgam valla alttan çıkar bu sefer
Bu diyetisyenin verdiği günlük menü mu yoksa haftalık şunları ye şunları yeme gibi mi öneriyor
Liste verdi canimBu diyetisyenin verdiği günlük menü mu yoksa haftalık şunları ye şunları yeme gibi mi öneriyor
Başlama zamanı o halde
Evet kaptanlarım, ipli ya da ipsiz atlayacagımipsiz atla kuzum :)