Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ahh şuan nasıl acıktım nasıll suda içiyorum ama ıı ıı ara ögünde yaptım ama acıktım siz aclığınızı unutmak için napıyorsunuz (bişeyler yemek istemiyorum yersem beynim her acıktığımı hissettiğinde yemek ye dicek) çözüm varmı bu aclık hissine 😞
süte tarçın :KK37:
veya müsaitsen film izlemek :halay:
çok acıktıysan yumurta kır canım

Dışarda yürüme imkanın varsa yarım saat yürüyüşe çık ben yürürken açlığımı unuturum🤗
Keşkeee. Çıkabilsem oğlumla çok zor 😣
süte tarçın :KK37:
veya müsaitsen film izlemek :halay:
çok acıktıysan yumurta kır canım
Tam flim izlicektim oğlum uyandı 😂😂 artık yemek saatine az kaldı dayanmaya devam 😂😂

Anneme gittim sen kaç kilosun dedi bugün itibariyle 72.3 kg yim dedim
O 2 kiloyu da ver başka da verme dedi 😂😂😂😂😂😂😂
Hiç sesimi çıkarmadım yumuşak geçişlerle 65 filan olsam iyi olur ileride menapoz için de iyi olur aslında dedim
Eski günlere mi döneceksin diyor ahhhh bu anneler ahhhh 😂😂😂
Kuzum annemme baakrsan ben afrikaliyim.
Bu ne zayiflik diyor :KK66:

Ahh şuan nasıl acıktım nasıll suda içiyorum ama ıı ıı ara ögünde yaptım ama acıktım siz aclığınızı unutmak için napıyorsunuz (bişeyler yemek istemiyorum yersem beynim her acıktığımı hissettiğinde yemek ye dicek) çözüm varmı bu aclık hissine 😞
Valla canim ben artik acliga alıştım yavas yavas ama bazen cok acikinca haslabmis yumurta falan yiyorum ben

Fotograf atamıyorum yüklemede sıkıntı oldu yazayım bende yediklerimi

Sabah
Omlet
2 t.b ekmek
3 t.k kahvaltılık ev yapımı sos
1 y.k tahin pekmez

Ara
2 galeta
10 çiğ fındık
Türk kahvesi

Akşam
4 ince dilim ıspanaklı pırasalı mücver
2 y.k yoğurt

2,5 3 litre su içildi ...

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu @Serina08

Valla canim ben artik acliga alıştım yavas yavas ama bazen cok acikinca haslabmis yumurta falan yiyorum ben
Canım bişeyler yemek istemeden başka bi çözüm arıyorum. Oğlumun bebeklik fotograflarına bakıyodum biraz önce buzdolabında doğum anından çekilmiş bi fotografını astım. Artık her dolabı acınca görcem ki vazgececem yemekten 😂.

2. Bebegi düşünüyoruz ama bi -20 kilo verince ancak. Artık bi amacımım olduğunu gözüme iyice soktum..iyide oldu yemekiii hemen bebişin olsun diyorum kendime.. sonra o doğum anım geliyor gözüme içime bi sıkıntı geliyor asla ama asla kilolu hamile kalmıcaksın diyorum kendime ne kadar dezavantajı varsa yaşadım erken doğum yaptım preeklemsi yaşadım ahh yaa doğru düzgün fotograf bile çekinmedim panda gibiydim. 84 dile hamile kaldım 95 ile 36 haftalık doğuma girdim..Yemicem acıkırsam geccem dolabın karşısına oğlumun fotografına bakcam hadi bakım sıkıyosa yee dicem kendime aynı şeyleri yaşamak istiyosan ye dicem.. 😭😭

Ahh ağlıcam şuannn niye böyle oldum anlamadım 😭

Fotograf atamıyorum yüklemede sıkıntı oldu yazayım bende yediklerimi

Sabah
Omlet
2 t.b ekmek
3 t.k kahvaltılık ev yapımı sos
1 y.k tahin pekmez

Ara
2 galeta
10 çiğ fındık
Türk kahvesi

Akşam
4 ince dilim ıspanaklı pırasalı mücver
2 y.k yoğurt

2,5 3 litre su içildi ...

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu @Serina08
Afiyet olsun canim

Canım bişeyler yemek istemeden başka bi çözüm arıyorum. Oğlumun bebeklik fotograflarına bakıyodum biraz önce buzdolabında doğum anından çekilmiş bi fotografını astım. Artık her dolabı acınca görcem ki vazgececem yemekten 😂.

2. Bebegi düşünüyoruz ama bi -20 kilo verince ancak. Artık bi amacımım olduğunu gözüme iyice soktum..iyide oldu yemekiii hemen bebişin olsun diyorum kendime.. sonra o doğum anım geliyor gözüme içime bi sıkıntı geliyor asla ama asla kilolu hamile kalmıcaksın diyorum kendime ne kadar dezavantajı varsa yaşadım erken doğum yaptım preeklemsi yaşadım ahh yaa doğru düzgün fotograf bile çekinmedim panda gibiydim. 84 dile hamile kaldım 95 ile 36 haftalık doğuma girdim..Yemicem acıkırsam geccem dolabın karşısına oğlumun fotografına bakcam hadi bakım sıkıyosa yee dicem kendime aynı şeyleri yaşamak istiyosan ye dicem.. 😭😭

Ahh ağlıcam şuannn niye böyle oldum anlamadım 😭
Cok gecmis olsun canim ama bak oglun saglikli cok şükür. Sen dolmuşsun birazcik sanki. Burda hepimiz ayni durumdayiz canim. O guzden herkes cok iyi anlayacaktir seni. Ve bi yandanda bu isi basarmak icin burdayiz. Beraber cok guzel motive olabiliyoruz. Snde sahitsin zaten. Emin ol cok guzel kilolar verecegiz👍

Cok gecmis olsun canim ama bak oglun saglikli cok şükür. Sen dolmuşsun birazcik sanki. Burda hepimiz ayni durumdayiz canim. O guzden herkes cok iyi anlayacaktir seni. Ve bi yandanda bu isi basarmak icin burdayiz. Beraber cok guzel motive olabiliyoruz. Snde sahitsin zaten. Emin ol cok guzel kilolar verecegiz👍
Saol canım aynen doldum biraz gerçi bu konu kanayan yaram çok şükürki oğlum sağlıcakla geldi evimize.. buraya iyiki gelmişim iyiki yolumuz sizinle karşılaştı hiç tanımasakta birbirimizi görmesekte enerjiyi alıyoruz birbirimizden ,🤗

Selam canim. Nasilsin? Hala yogun musun? Takima dönüs yokmu hic aklinda :KK22:
Selamlar kaptanim :KK3:
maalesef yogunluk normale donene kadar bitecek gibi gorunmuyor, simdi yine national lockdown yaptilar, mart sonuna kadar surecek falan deniliyor :KK43:
ben de bu arada 72ye cikmisim :skandal:
suan, bu yeni normalde duzen oturtmaya calisiyorum kendimce, basarabilirsem gelmek isterim cok takima. ama onun harici gelebilirim sohbete de artik, yavas yavas duzenim oturuyor :KK73:
siz nasilsiniz, hastalik ne durumda sizin oralarda

Saol canım aynen doldum biraz gerçi bu konu kanayan yaram çok şükürki oğlum sağlıcakla geldi evimize.. buraya iyiki gelmişim iyiki yolumuz sizinle karşılaştı hiç tanımasakta birbirimizi görmesekte enerjiyi alıyoruz birbirimizden ,🤗
Aynen öyle canim burasi baska bi matrix resmen. Mavi hap almis gibi oluyorum😆😆😆

A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_ Zeytur Zeytur
2.5 litre su icildi
Ay eşim tatli istedi bugun muhallebili kemalpasa yaptim hemde frambuaz soslu. O bana bakiyor ben ona ama yemiceemmm

Eklentiler

• Screenshot_20210111-181426_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210111-181426_FatSecret.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 21
X