- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #3.781
öğlenden beri şu vücut sıkılaştırıcı çatlak selülit krem vs araştırıyom sitede iyice kafam karıştı
valla bende bir papatya içim bari ödemimi atsın
Içim dışım biitki çayı oldu yav wcden beri gelmiyom:)))
Hayalim baktım hemen hemen ilk 5-6 üniteden sorumlu oluyorsun günde 1 ünite çalışsam 4 ders garanti arada 2 ünite çalışırsam 7 garanti yaparım herhal
Yok kursa gitmem ben bana sadece üniteleri özetlesin yeter yalar yutarım .....
anam iktisat benim bölüm en zor olanı yanıyama.......
kız yardımcıyı ondan istiyom ya özetliyorlar ordan okumak daha kolay oluyor....
termal şortu alim demeyin ben aldım hoppp çöpe bi b..k a yaramadı
hayalim ben bugüne kadar hergün 11,30 -13,30 asrası ınar güzellikteydim bugün bitti çok şükür tunalıda sadece araba ile görmüşündür beni ptesiden sonra haftada 2 gün gidecem onda da 30 dk da işim bitecek bi gün olmazsa öğlen seni ziyarete gelirim 10-15 dk lığınaşahnurum ii hatırlattın diyecektim bende gülüm kızlar süt dilimi çok hafif ve kalorisi çok az ballı vede,
çok tatlı isterse canınız alın bence bitter çikoltadan bile hafif,
bende pınarımın dediği maviyeşilin çikolatasından aldım albeni gibi tadı,sölemişimdir belkim ama şunu deyim süt diliminde kalori daha az,
şahnurum önceki gün öğlen 12-13 arası bu tarafa geldin mi kıs sen,
resmine bakmıştım ya sanki seni tunalıda gördüm ben yaw:)
yellow milleti düşündüysem ekmek arabası çarpsın :roflol:
tamamen kendimi düşündüğümden verdim onlara :roflol:,
tatlım senin işler yavaş ilerlee normal sabret sıkıntı yapma kendine,
he bide zaten o ilk lokmayı almak değil o ilk lokmadan sona gerisinden kaçmak marifet :roflol:...
kızlar ebnim diyetisyen ısırganı akşam yemeğinden sonra içmemi söyledi eğer poşet değilde aktardan alırsanız demleyeceğinizde elinizi sürmeyin dedi yakıyormuş eldivenle koyun çaydanlığa ya da bardağa dedi aklınızda olsunhayal gözlü, *JUJU*+, Esmeralda+, fguler+, simiryna, TopKek+, yellowdaisy+
hay maşşallah kadroya bakın gel 4. takıma geeel:)
mate poşette satılandan alın kızlar kilosu çok pahalı olduğundan mersin yaprağını millete ucuza mate diye kakalıyolarmış haberiniz olsuni
matenin kilosu milyarla satılıyo,
benim aktar dio ben bile alamıyom ki mateyi ucuza satalım dio,
hani 5i biyerde vardıya bi dönem hani çok meşur olup patlama yapıp sıtar olduğunda :roflol:
ulusta kadınlar 7-8 liraya alıyodu,
yada aktarlar 5 lira diodu benim aktar ve başka güvendiğim bi aktar aynı şeyi söledi haberiniz olsun kanmayın,
mateyi poşet alın gerçi kötü ama ne yapmadıkki zayıflaycaz diye,
bu yeşil çaya kötü diyenlere hade mateyi deneyin kul olun yeşile :roflol:,
ısırganı nasıl kullanıyonuz onu deyin bana,
onunda erkeği dişisi var diyo bazıları bazıları fark etmez diyo yaw eninde sonunda ot demek olmuyo...
valla hayalim bende aldım pek kullanmıyom artık bu haftasonu yürüyüşlerime başlıyom o zaman kullanacam inşallah 1 sene oldu doğru dürüst kullanmadım bendejujum anladım tatlım,
valla ben kendim özetliyom mongol kafama giriyo ölecede,bölüm aynı olsa verirdim valla sana çıkardığım notları ondan sordum zaten neydi diye,
iktisat bırak bölümü en gıcık olduğum derstir benim makrosu ayrı mikrosu ayrı,
jujum termal yürüken alıp giyim diodum bende gı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?