- 4 Mart 2008
- 5.435
- 342
- 398
Günaydın hanımlar , umarım az klaorili güzel bir gün olur :)
Aminnnn cnm amin.
pazartesi gününden beri dikkat ediyorum 1 kilo vermişim :)) Bu beni çok motive etti ...
Az önce yediğim kahvaltım şöyle ;
1 dilim kepek ekmeği ( küçük )
1 dilim yağsız beyaz peynir
1 küçük salatalık
3 tane zeytin
yarım domates
bir lokma da simit ( o da mutfaktaydı , nefsimi körlemek için ) şimdide yeşil çayımı demliyorum ...Umarım günün devamı da iyi gider .
Ha bu arada sabahta 112 tane mekik çektim 150 ye tamamlayamadan oğlan uyandı :)) dünde ofiste ip atladım bugünde uygun olursa yapıcam yine :)
Süpersin çok sevindim senin adına canım.
Günaydın kızlar özgem yok göstermiyor daha yaramaz 25'inde gidicez inş. o zaman canım
Hayırlısı hayatım.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bızımkıler nazlı cook uzak yollardan gelıyorlar 1 aya kadar burda olurlar herhlde oyle haber verdıler bıze :)) buyumuste canıda sıkılmaya baslamıs :)) özge nerelerde acaba bı gelsede onunlada konussak beraber sohbetı ozledım valla
Burdayım cnm burdayım ama sen gittin ben gelene kadar maalesef.
ooo supersın valla canım :)) su sızın topıge gelsem bende hergun orda konussak olurmu benı kabul ederlermı :))) yoksa kızlar artık benı kovacaklar burdan eskıdın hadı gıt artık dıyecekler sonunda :)))
Kim kovacak ayol sizi. Asıl teşekkür etmemiz lazım size.Takımı canlı ayakta tutuyorsunuz ne güzel. :1hug: