Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banu bende almışım hiçç sıkma canını
hem kilo verseydim özgeyide geçmiş olucaktım aklinialirimsmile
gunaydin canlarim.off off baska yerde diyet cok zor.mumkun oldugunca az yemeye calisiyorum.dun aksam 1 dolma 2 sarma 3 catalda patlıcan yemegi yedim.kahvaltida 1 dilim normal ekmek klasik kahvaltı.ırem ozge ıstanbuldayim ya.tartim yok su an nekadarım hıc bılemiyorum.ıns zararlı cıkmam.
Bende akşamı kara kara düşünüyorum , akşama eşimin annesi çibörek yapacak yağlı kıymalı bişey , kızartılıyor ... Eskiden dolu dolu yerdim şimdi yemekte ne yicem kara kara düşünüyorum başka bir şey çıkarıp yesem ayıp olacak (( Acaba ofiste atıştırıp öyle mi gitsem ? Bir de İrem&özge ben daha takım üyesi değilim , kilo belirtmem gerkmiyor değil mi ?
günaydın kızlarr..
valla diyet miyet hak getire bir geziyorumki tahmin edemesinizz dondurma kacamağına devam onsuz olmuyoo..
özgecim bende izinliyim ama beni yazmamıssın..
yanlız size söz geldiğimde aynı kiloda olucam..dünden beri 800 gr vermişim gezmek bende cok işe yarıo zemuszemus
haftaya cuma yapıcam bildirimimi bu arada haftaya biz hazırlıoz dimi listeyii..
kızlarr haftaya 1. olmamız lazım haftaya ii aslın bu günden baslıyoruz hiç kacamak yok haftaya cumaya kadar sıkıca diyet yapıcaz ve 1. olucazz kacamak yapmak yasakk canınız bişi istediğinde bolca su icin hatta sekersiz meyveli sakızlardan alın azınıza yulaf ezmesi yiyin ne yapın yapın haftaya kilo verinn :hooray: 1.lik bizim olmalıııı...
sakın unutmayın haftaya 1. olmalıyızzz...
kacamak yasakkkk klava:
hem kilo verseydim özgeyide geçmiş olucaktım aklinialirimsmile
gunaaydınn kızlarrrr nasılsınız bugun? banucum hosgeldın tatlım gecmıs olsun canım benım
gunaaydınn kızlarrrr nasılsınız bugun? banucum hosgeldın tatlım gecmıs olsun canım benım
günaydın cerencimmm..nasılsınn bu gün.. bu arada sen kilo almıyorsun dimi..
almasaydında aynı olucaktınızz..özgede kilo alıp döndü..
yarısıcak biri olucaktıı ondan önce kilo verip özgeye yetişmen lazımm...
hoşbulduk tatlım çok sağol tatil güzeldide dönüşümüz muhteşem oldu..
57 ıle 58 arasında gıdıp gelıyorum tatlım 58 ın ustune hıc cıkmadım sureklı sporumu yapıyorum ama tatlım sebze ve beyaz et agırlıklı beslenıyorum yesılcayım hep yanımda bu sekılde devam edıyorum canım :))
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım :))
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım :))