- Konu Sahibi Kuchisabishii
-
- #21.281
Canım ben 15-20 günde 5 kg. verdim sonra antepe gittim yedim içtim döndüm sınav stresi vardı kalanını doğru düzgün yapmadım yedim içtim verdiğimi de aldım.
Banu bant olunca yağlı da yenebiliyor demek. Montiden tek farkı bu olsa gerek.
yani tam olarak uygulasaydın 30 günde 8 kg dan fazla verebilirdin aslında bu seferkini bozma da görelim bende pcos old için senin kadar hızlı veremem ama sende uyacakmı bakalım
canım aslında benimkide hiç hızlı değil fakat 6 ayda benim içinde çok şey değişti, kan hapı ve dkh kullanıyorum, onların etkisi olur muhakkak. Ve bu seferde 30 günü 1 kerede tamamlayamayacağım. Tatile gidene kadar 12 yada 14 gün kullanıcam hedef 3 kg. yürüyüşde yapıcam, gelincede kalan bantlarımı kullanıcam.
kızlar inş bu bantlar işe yarar annemde kilolu benm ve zayıflamasını cok istiyorum onun için alırım alırsam..
Pandomim bu yağmurda da dışarda olmak zor olmuştur. Mönün güzel cnm.
Poğaça falan normalde olmaz ama senin düzene göre kabul edilebilir.
Zevcan haftaya dereceye girmek için hepimiz elimizden geleni yapmalıyız canım. Birimizin başarısı hepimizin başarısı demek. O yüzden takımcak asılmamız lazım kızlar.
beni en çok kasan şey adet ler mesela 3 zeytin 1kk peynir 2 grisini 1 dilim ekmek .. vss hiç birine uyamadım hayatım boyunca en azından şimdi öle bi derdim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?