4. Sınıf çocuğu ve sorumsuzluk

Bizim ailece hic birimizin evinde tv yok. Benim de yok. Böyle buyuduk ve bunu devam ettiriyoruz. Kendi yetiştirilme tarzimizdan memnun olduğumuz icin. Kisisel tercihtir tabii ki.
Yegenlerim satranç ve basketbol kursuna gidiyor.
Belgesel gibi seyler izliyorlar haftada 2 kere. Bazen uzayla ilgili, bazen hayvanlarla ilgili.
Bilmiyorum bana ctesi 2 3 saat gereksiz youtuber izlemeleri fazla bile geliyor
Dersleri zaten online. Odev vs gibi seyler disinda, eglence icin ekranla gecirdikleri zamandan bahsediyorum.
Tvnin ise kesinlikle iyi bir yanı olmadigini düşünüyorum. Nacizane kendi fikrim

tercih sizin tabii ama ben hayatı da tanımasını istiyorum tek tip insan profilleriyle yaşayıp gider o zaman.tv de zor durumda insanları görmesinin ekonominin kötü olduğunu işsizlik olduğunu bilmesinin siyaseti depremi takip edip onlar hakkında konuşmamızın yaraını çok gördüm.özel okula gönderme imkanım var 5.sınıfa kadar devlete göndereceğim şu an 4. sınıf sınıfında her kesimden çocuk var onlar sayesinde bile hayatı tanıdı çocuğum empati yapmayı öğrendi geçim sıkıntısını öğrendi .benim de eğitim öğretim tarzım bu .hepimiz farkliyız doğrusu da bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…