- 8 Mart 2015
- 25.054
- 81.015
- Konu Sahibi Mutlulukolsunartik
Zuahahahshhalıya ihtiyacın var mı kanka kızım dokuyor şuan yarın kargolarım sana
Kargoya ne hacet sepet sallarım koyarsın da daha depo halı doluymuş bizim, satacak yer arıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zuahahahshhalıya ihtiyacın var mı kanka kızım dokuyor şuan yarın kargolarım sana
doğruya siz halıcıydınız hayy kafammmZuahahahsh
Kargoya ne hacet sepet sallarım koyarsın da daha depo halı doluymuş bizim, satacak yer arıyoruz
100 e 160 fuşya rengi halı var mı pekii?Zuahahahsh
9-10 yaşına kadar sorumluluk vermediğiniz çocuklardan birden sorumluluk bekliyorsunuz. Her şeyi yapması için bugüne kadar siz yönlendirdiyseniz o çocuk nereden bilsin sorumluluğu?4. Sınıf bir kızım var ve aşırı sorumsuz .Ben dersen odasını toplar .Ben dersem ders çalışır .Ben dersem kitap okur .Ben yoksam akşama kadar televizyon karşısında oturur.Hiic de rahatsız olmaz .Ben ne yapıyorum demez . Nette şifre var olmazsa akşama kadar aptal saptal video izler .Demez ki ben ne yapıyorum .Bugün akşama kadar disardaydim bı geldim eve akşama kadar televizyon izlemiş .Dedim ki gel birlikte çalışalım yere yatıyor aşağı yatıyor .Ay inanilmaz sinirlendim 2 saat konuştum kızdım en az .Nerede hata yaptım bilmiyorum.
youtube dan konu dinleme ve test çözme çok faydalı ben okula göndermiyorum o şekilde 90 üstü aldı hep sınavlardan .kendi başına bıraksam çalışmaz tv izler nette takılır ama okuması gerektiğini güzel araba ev tatiller istiyorsa iyi üniversite kazanması gerektiğini şimdiden aşıladım.ama hunharca da ders çalıştırmıyorum günde 2 saat yetiyorda artıyor 4.sınıf çocuğunaBenimki de 4. Sınıf ve birebir aynısı.ilk genel sınavdan çok güzel aldı notu diye ikincide saldı. Bide hastaydı tam mükemmel bahane ile sıyrıldı işin içinden. Peki dedim tabi ne oldu, 60 ortalama.
Şu an bir sürü kaynak kitapla yaptığını toparlamak zorunda olduğunu biliyor. İstemiyor ama öğretmenle danışıklı dövüş ayarlayıp mecburen bunu yapacaksın başka türlü toparlayamazsın demesiyle yapmaya başladı.
Ayrıca arkadaşlar yazmışlar ama o yaştaki çocuğu yalnız bırakmayın yazık. 1 defa ekmek yoktu mecburen yalnız bıraktım nasıl gidip geldiğimi bilmiyorum. Belki benimki fazla pimpirik ama zaman kötü.
öğretmen bulmuşken hemen sorayım izninizle bu sene karneler fiziki olarak verilecek mi takdir teşekkür olacak mı?kızım 4. sınıf çok istiyor öğretmeniiDirektiflere alıştırmışsınız çocuğunuzu, yönlendirmeden bir şey yapamayacağını öğrenmiş sizden. Onu yap bunu yapma öfff kime diyorum hadi hadiii gibi emirler doğrultusunda hareket etmişse, akşama kadar öylece oturması da çok normal. Ve üslubunuz, çocuğunuzla iletişiminiz yazı dilinizdeki gibiyse çok sıkıntı. Biraz empati yaparak, yumuşak dil kullanarak yaklaşın. Çocuğunuzun karakteri yavaş yavaş oturmaya başlıyor, özgüveni eksik sürekli yönlendirilen bir yapıya sahip olmasın. Lütfen daha dikkatli davranın.
Çocuğu evde bütün gün yalnız bırakarak sorumluluk verdiğini düşünüyor sanırım konu sahibi.9-10 yaşına kadar sorumluluk vermediğiniz çocuklardan birden sorumluluk bekliyorsunuz. Her şeyi yapması için bugüne kadar siz yönlendirdiyseniz o çocuk nereden bilsin sorumluluğu?
Çocuklarından şikayetçi olan ebeveynlerin çoğunda problem ebeveyndir genellikle.Çocuğu evde bütün gün yalnız bırakarak sorumluluk verdiğini düşünüyor sanırım konu sahibi.
çocuk bir evin aynasıdır der annem emekli bir öğretmen olarak.aileler öğretmenleri kandırdıklarını düşünürler ama onlar 1 aya çözerler çocuklar dolayısıyla aileleriniÇocuklarından şikayetçi olan ebeveynlerin çoğunda problem ebeveyndir genellikle.
2 saat çalışsa yeter bence de ama çalışsayoutube dan konu dinleme ve test çözme çok faydalı ben okula göndermiyorum o şekilde 90 üstü aldı hep sınavlardan .kendi başına bıraksam çalışmaz tv izler nette takılır ama okuması gerektiğini güzel araba ev tatiller istiyorsa iyi üniversite kazanması gerektiğini şimdiden aşıladım.ama hunharca da ders çalıştırmıyorum günde 2 saat yetiyorda artıyor 4.sınıf çocuğuna
Yaklaşımınızı çok yanlış buldum. Adı üstünde çocuk. Çoğu çocuk zaten anlattığınız gibi davranır. Biraz mükemmelliyetçisiniz sanırım. Lütfen hatayı kendinizde ve çocuğa olan yaklaşımınızda arayın4. Sınıf bir kızım var ve aşırı sorumsuz .Ben dersen odasını toplar .Ben dersem ders çalışır .Ben dersem kitap okur .Ben yoksam akşama kadar televizyon karşısında oturur.Hiic de rahatsız olmaz .Ben ne yapıyorum demez . Nette şifre var olmazsa akşama kadar aptal saptal video izler .Demez ki ben ne yapıyorum .Bugün akşama kadar disardaydim bı geldim eve akşama kadar televizyon izlemiş .Dedim ki gel birlikte çalışalım yere yatıyor aşağı yatıyor .Ay inanilmaz sinirlendim 2 saat konuştum kızdım en az .Nerede hata yaptım bilmiyorum.
ben ödül yöntemini kullanıyorum mesela yarım saat test çözerse sevdiği bir arkadaşıyla 15 dakika görüntülü konuşma hakkı veriyorum.öğretmenimiz her gün ödev veriyor ata testten onları günü gününe yapıyoruz hasta vs. değilse bir de kendim konuların özetini çıkarıyorum renkli renkli yazıyorum sınavlarda kolaylık oluyor az önce baktım e okula sadece din dersi sınavı işlenmemiş henüz diğer 5 dersin ortalaması 96 kusür okula da hiç gitmedi ve hastaydı 10 gündür .size tavsiyem öğretmeni gibi olun haftaiçi haftasonu da arkadaşı olun bir de günde 10 sayfa kitap okusun en az hangi kitabı okuduğu hiç önemli değil.kitap çok okuyan çocukda gençte bilmediği soruları bile tahmin yöntemiyle ve eleme yöntemiyle çözebiliyor okuduğunu anlama kaabiliyeti gelişiyor çünkü2 saat çalışsa yeter bence de ama çalışsa
Çocuklar haklı sabahtan akşama kadar ders başında dersle ilgili videoya tahammül edemiyor ve malesef tahammül edemediği için kontrolde zor oluyor.
Hepsini denedim son çare bu ki hakkaten öneriyle aldığım kaynak çok iyi çok eğlenceli beğenerek isteyerek çözüyor.
Ders çalışsın da nasıl olduğu önemli değil yeter ki o bilince ulaşsın.
Günlük 30 sayfa kitap sayfası var okuması gereken. Muhteşem idealist öğretmeni var. Akşamları biz birlikteyiz yapması gerekenlerde. Hafta sonu online kursu ve tabi ki ödevleri var.ben ödül yöntemini kullanıyorum mesela yarım saat test çözerse sevdiği bir arkadaşıyla 15 dakika görüntülü konuşma hakkı veriyorum.öğretmenimiz her gün ödev veriyor ata testten onları günü gününe yapıyoruz hasta vs. değilse bir de kendim konuların özetini çıkarıyorum renkli renkli yazıyorum sınavlarda kolaylık oluyor az önce baktım e okula sadece din dersi sınavı işlenmemiş henüz diğer 5 dersin ortalaması 96 kusür okula da hiç gitmedi ve hastaydı 10 gündür .size tavsiyem öğretmeni gibi olun haftaiçi haftasonu da arkadaşı olun bir de günde 10 sayfa kitap okusun en az hangi kitabı okuduğu hiç önemli değil.kitap çok okuyan çocukda gençte bilmediği soruları bile tahmin yöntemiyle ve eleme yöntemiyle çözebiliyor okuduğunu anlama kaabiliyeti gelişiyor çünkü
e zaten başarılıymış çocuğunuz ne güzel .çocuklarında bir kapasiteleri var çok zorlayınca ters tepiyor ben çok hırslıydım mesela çocuk 98 alsa beğenmezdim neden 100 değil diye ama yanlış olduğunu araştırınca farkettim vazgeçtim elinden gelenin en iyisini yapması yeterli.ders dışı şeylerde öğrensin mesela başka dil gibi karikatür çizimi gibi müzik aleti çalmak gibi origami gibi.hep ders ders bunalıyor çocuklar bir süre sonraGünlük 30 sayfa kitap sayfası var okuması gereken. Muhteşem idealist öğretmeni var. Akşamları biz birlikteyiz yapması gerekenlerde. Hafta sonu online kursu ve tabi ki ödevleri var.
Özel okuldayız ve programımız yoğun, üstüne çok gitmemek gerek çünkü aslında başarılı bi çocuk.
Bilsem sınavlarında mülakat hakkı kazandı bu sene.
Ama saldı mı gidiyo işte biraz karakter meselesi çocuğun huyuna suyuna göre hareket etmek gerek.
bu kadarı da fazla değil mi ?benim çocuğum tabletten bi sürü şey araştırıyor mesela benim bile bilmediğim.tv de güzel kullanılırsa gayet eğitici ben mutlu ve başarılı çocuk yetiştirmekten yanayım robot çocuk değil3. Ve 6. Sinifa giden yegenlerim var. Evlerinde tv yok, online ders haricinde tablete haftaici dokunamazlar. Cumartesi sabah uyandiktan kahvaltiya kadar vakitleri var yaklaşık 2 3 saat.
Bence ekrana biraz sınır getirin. Cocugu yargılamak yerine kendinize donup bakin. Siz mesela tv telf tabletle ne kadar zaman geçiriyorsunuz. Cocuk sizin elinizde ne kadar görüyor.
Ödevine motive etmek icin ne yapiyorsunuz nasil yaklaşıyorsunuz
Aynen öyle. Çok zor zamana denk geldiler Allah yardımcıları olsun.e zaten başarılıymış çocuğunuz ne güzel .çocuklarında bir kapasiteleri var çok zorlayınca ters tepiyor ben çok hırslıydım mesela çocuk 98 alsa beğenmezdim neden 100 değil diye ama yanlış olduğunu araştırınca farkettim vazgeçtim elinden gelenin en iyisini yapması yeterli.ders dışı şeylerde öğrensin mesela başka dil gibi karikatür çizimi gibi müzik aleti çalmak gibi origami gibi.hep ders ders bunalıyor çocuklar bir süre sonra