4 senelik ilişkim bitiyor :(

Lisedeki cogu asklar uniye baslayana kadardir :)))) ordan sonra zaten yasin verdigi dusunce degisimleri yeni ortam yeni insanlar ee yasta malum olur yani ayrica benden sonra whatsappa girme demek ne oluyor onuda anlamadim cok bogucu olmussun birde ayrilsak mi yazip ardindan yalvarinca tam terkedilmelik olmussun gecmis olsun

yahu KISITLAMAYIN! yapmayın şunu.... diğer türlü onun da size saygı duymasını bekleyemezsiniz. Biz kadınlar çok deriz seni sevmiyorum bitti ayrılalım vs ama erkek gerçekten düşünmeden söylemez bunları bizler gibi değiller... bir kere bunu söylediyse toparlanmasının zor olduğunu düşünüyorum. ünv ortamına giriyor kendini çiçek bahçesindeki bir arı gibi gördüğü aşikar...hıı geri dönermi döner bence ve siz de kbul edersiniz muhtemelen ama bu ilişkiden artık bir aşk mutlu bir evlilik saf temiz birşey beklememek lazım. fırsat gördü mü değerlendirecek bir tip demekki....

Ben hiç öyle kısıtlayacak bi tip degildim biz doğuda bi ilde yaşıyoruz o burali biz balikesirliyiz 8 sene falan önce taşındk buraya. Her sene oraya gidiyoruz yazın beni gerçekten bunaltiyor. Pişman oluyorum gittigime.
O beni çok kısıtladi. Bende bana alışverişe çıkma deyip kendisinin sabahtan akşama kadar gezmesine katlanamadigim için bende onu kisitladim.

Evet kesinlikle fırsat gördüğünde sacma sapan bi insana dönüşüyor. Ben onu bu kadar tahmin etmiyodum. Yani güven falan kalmadi. O yüzden barismak istemiyorum ve kendime engel olcam barismycam inşallah

Lisedeki cogu asklar uniye baslayana kadardir :)))) ordan sonra zaten yasin verdigi dusunce degisimleri yeni ortam yeni insanlar ee yasta malum olur yani ayrica benden sonra whatsappa girme demek ne oluyor onuda anlamadim cok bogucu olmussun birde ayrilsak mi yazip ardindan yalvarinca tam terkedilmelik olmussun gecmis olsun

Evet uzaktan bakınca farkettim ki tam terkedilmelik olmuşum :)
Ama whatsapa benden sonra girme cümlesi bizim ilişkimiz için çok normaldi yani kızacak bişey yoktu ama demek beyefendinin düşünceleri değişmiş

O zor devreyi atlattim ama artık kabullendim gittiğini yani bi kaç ay sonra bende basliycam universteye ve ondan kat kat iyi bi sehrin kat kat iyi bi bölümünde .
Böyle düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum :)

Ah canım içimi ne kadar rahatlattin bi bilsen. Kaç günde kendimi yedim acaba benim mi suçum vardı diye ama o kadar lafı haketmedim ben adama dedim intihar ederim gitme bana dedi of yeter mesaj atma.
Ben kendimi çok düşürdum aslında. Yapmamaliydim böyle.
Şimdi de gitmis watsap durumuna yazmış "Oluruna bırak :-)"
O kadar sey söyledi bana sevmiyorum galiba bile dedi bi insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir gerçekten anlam veremiyorum.
Hiç bişey yapmadim bende ne bi yerden laf yazdım ne aradim.
Umarım döner affedecegimden degil de görsün anlasın yasadiklarimi diye.

Haklisiniz ortam onu degistirdi. Cok sessizdi benle cikarken. Utangac bi insandi. Bilmiyorum o kadar emek verdim ki ben bu iliskiye anlatamayacagim kadar ondan gitmesi çok dokundu. Kac kere zor zamanında tek ben vardim daha önce de yazmıştım bide 12 yasindan beri de tanışıyoruz önceden de arkadastik samimi arkadaş yani o ergenlik döneminde de herşeyini bana anlatirdi. Bisürü kızla çıktı o dönemde gelir bana anlatirdi herseyini.
Nasıl çıktık anlamadım bile. Gercekten artık onsuz daha mutlu olduğumu anladım.
Hayatımda sürekli bi stres yok bi alışverişe bile cikamazdim . Her dakka nerdesin gitme oraya bide inanmiyo ki bana yani atıyorum diyorum ki yemek yiyorum burdayım diyo bırak o yemeği çık ordan.tamam diyorum çıkıyorum inanmiyor diyor hani ben duymadim çantanı aldığını hani kapı sesi gelmedi.
Iliskiyi anormal boyuta taşıyp soğuyan o.

Yine uzun yazmışım kusura bakmayın bu konu açıldı mi ne cenem ne elim durmuyor arkadaslarim bile illalah etti :)

olsun uzunu kısası farketmez bize :)
bu tip insanlar bir daha asla düzelmez
bi ömür sıkıntısını çekeceğine kurtulduğuna dua et
zamanı gelip hayatının insanı karşına çıktığında ne diye kahrını çekmişim diceğine eminim.
geri dönerse de ağzının payını ver En Büyük KK

olsun uzunu kısası farketmez bize :)
bu tip insanlar bir daha asla düzelmez
bi ömür sıkıntısını çekeceğine kurtulduğuna dua et
zamanı gelip hayatının insanı karşına çıktığında ne diye kahrını çekmişim diceğine eminim.
geri dönerse de ağzının payını ver En Büyük KK

Öyle diyebileceğim günler gelir umarım.
Geri dönerse de asla taviz yok oda anlasn bakalım istenmemek ne demek

Bide bi konuda daha yardima ihtiyacm var onun asla görüşmemi istemedigini insanlarla görüşüp eski okulumu ziyarete gittim dün fotoğraf falan cektik bunu whtsap profil fotoğrafi yapsammi.
Yoksa daha mı cok sogur benden soğuma bahanesimi vermiş olurum eline eskiden olsa ayrilma sebebiydi. Ama o o kadar kızları falan takip etmis begenmis favlamis bende nispet olsun diye yapmalimiyiim kafam çok karışık yardım lutfeen :KK17::KK42:

Whatsappdan engelle onu.
Artık o yokmuş gibi davran.Ona nispet olsun diye bir şeyler yapma.
Bu iş bitmiş bundan sonra atacağın hiç bir adımı onu düşünerek atma.Sil kafandan...
1 sene sonra bu zamanları hatırlar gülersin emin ol.

Whatsappdan engelle onu.
Artık o yokmuş gibi davran.Ona nispet olsun diye bir şeyler yapma.
Bu iş bitmiş bundan sonra atacağın hiç bir adımı onu düşünerek atma.Sil kafandan...
1 sene sonra bu zamanları hatırlar gülersin emin ol.

O zaman hemen 1 sene sonra olsun :KK43:
Engellesem demezmi aa bak ne kadar zaman geçti beni engelledi yinede falan?

Demez.Eğer sürekli sana bakmıyosa farketmez bile hemen.
Hadi aç bi film izle kafanı dağıt bi kaç saat de olsa düşünmezsin en azından.
Sonra da biraz ders çalış tabi :)

Demez.Eğer sürekli sana bakmıyosa farketmez bile hemen.
Hadi aç bi film izle kafanı dağıt bi kaç saat de olsa düşünmezsin en azından.
Sonra da biraz ders çalış tabi :)

Hemen engelliyorum ve bi komedi filmi bulup izliyorum
Dersede bakariz sonra artık :)
Teşekkürler tavsiyeler iciin :)

Merhaba kızlar çok kötü hissediyorum ve yazmaya karar verdim bende umarım yardimci olursunuz :KK43:
Benim 4 senelik bi ilişkim var ama bitmek üzere ve ben napacagimi bilmiyorum o bu sene üniversiteye başladı bende bi sene daha hazirlanmaya karar verdim biz çok tartsyoruz ve artık tartsmak istemediğini söyledi e iliski bu oluyo malum ufacık bi tartsmada ışık hızıyla soguyor benden dün yine tartstk ben benden sonra whatsapa girme dedim oda rehberimde kız mi var beni sıkıyosun falan dedi ve bisürü sinirlendi :KK43:
Sabah kalktım ayrilsak mı yazdım oda hemen evet yeter artık dayanamıyorum dedi o kadar pismanimki söylediğme :KK43:
Bilmiyorum napmaliyim onu çok seviyorum gitme yapamıyorum sensiz yazdım ama beni kesinlikle dinlemedi gitmek istiyor ve 4 yıllık ilskimizde bana ilk defa sevmiyorum galiba artık dedi
Onu cok seviyorum gitmesini istemiyorum ama acaba baska birinden mi hoşlanıyor Hayır hoşlanmıyorum dedi ama bi insan üniversiteye gittikten sonra bu kadar mı degisir. Bu arada su an oturdugim sehirde okuyor uzaga gitmedi yani ama yinede Benden umidu kesmiş diyo nasilsa seneye sen kazanip baska yere gideceksin daha görsmycez :KK43:
Bide çok kıskanç bi insandi ama yazdi artık istemiyorum olmasin senin erkek arkadaslarin olsun benim kız arkadaslarim olsun falan :KK43:
Uzun oldu bayağı ama yardım edin lütfen ne yapmalıyım gitmesini istemiyorum ama gitme dediğimde de bana cok acizce davraniyosun diyor acaba yanlış mı yapıyorum ama onsuzda yapamıyorum ki :KK43:
bırak gitsin zorlama

çok küçüksün dersleirne odaklan bunu söylemek kolay yapması zor biliyorum ama, bu yaşlarda çok fazla duygusal yoğunluk yaşanır ileride dha mantıklı kararlar alabileceksin. eski sevgilin başkası ile cilveleşmeye başlamış bile boşver sen de önüne bak napalım

çok küçüksün dersleirne odaklan bunu söylemek kolay yapması zor biliyorum ama, bu yaşlarda çok fazla duygusal yoğunluk yaşanır ileride dha mantıklı kararlar alabileceksin. eski sevgilin başkası ile cilveleşmeye başlamış bile boşver sen de önüne bak napalım

Evet haklısınız onu orda bırakmam gerek umarım basarabilirim ben üzülürken mutlu olmasi üstelik başkasıyla mutlu olmasi çok acıtıyor canımı derslerimede bunları düşünmekten odaklanamiyorum :KK43:

Merhaba kızlar çok kötü hissediyorum ve yazmaya karar verdim bende umarım yardimci olursunuz :KK43:
Benim 4 senelik bi ilişkim var ama bitmek üzere ve ben napacagimi bilmiyorum o bu sene üniversiteye başladı bende bi sene daha hazirlanmaya karar verdim biz çok tartsyoruz ve artık tartsmak istemediğini söyledi e iliski bu oluyo malum ufacık bi tartsmada ışık hızıyla soguyor benden dün yine tartstk ben benden sonra whatsapa girme dedim oda rehberimde kız mi var beni sıkıyosun falan dedi ve bisürü sinirlendi :KK43:
Sabah kalktım ayrilsak mı yazdım oda hemen evet yeter artık dayanamıyorum dedi o kadar pismanimki söylediğme :KK43:
Bilmiyorum napmaliyim onu çok seviyorum gitme yapamıyorum sensiz yazdım ama beni kesinlikle dinlemedi gitmek istiyor ve 4 yıllık ilskimizde bana ilk defa sevmiyorum galiba artık dedi
Onu cok seviyorum gitmesini istemiyorum ama acaba baska birinden mi hoşlanıyor Hayır hoşlanmıyorum dedi ama bi insan üniversiteye gittikten sonra bu kadar mı degisir. Bu arada su an oturdugim sehirde okuyor uzaga gitmedi yani ama yinede Benden umidu kesmiş diyo nasilsa seneye sen kazanip baska yere gideceksin daha görsmycez :KK43:
Bide çok kıskanç bi insandi ama yazdi artık istemiyorum olmasin senin erkek arkadaslarin olsun benim kız arkadaslarim olsun falan :KK43:
Uzun oldu bayağı ama yardım edin lütfen ne yapmalıyım gitmesini istemiyorum ama gitme dediğimde de bana cok acizce davraniyosun diyor acaba yanlış mı yapıyorum ama onsuzda yapamıyorum ki :KK43:
Bence hic yorma kendi egitimine bak canim arkadaslarin dedigi gibi o yas donemlerinde erkekler yeni arayislar icerisine girebiliyor bence sen egitiminebakve. Kendini aciz dusurme onun karsisinda emin ol pisman olacaktirsonra. Ama bosver gitmek istiyorsa gitsin sakin arayio sorma emin oldugum birsey varsa ulasilmasi zor kaddin herzaman daha ozel oluyor gecde olsa.

Bence hic yorma kendi egitimine bak canim arkadaslarin dedigi gibi o yas donemlerinde erkekler yeni arayislar icerisine girebiliyor bence sen egitiminebakve. Kendini aciz dusurme onun karsisinda emin ol pisman olacaktirsonra. Ama bosver gitmek istiyorsa gitsin sakin arayio sorma emin oldugum birsey varsa ulasilmasi zor kaddin herzaman daha ozel oluyor gecde olsa.

Sagolun tavsiyeleriniz icin ama konu burda kesik kaldı o gittikten sonra baska bi kıza asılıyo şu an ben ona üzülüyorum gittuyse edebiyle gitsin 1 haftalik ayrılığın ardından yapilacak sey mi bu banada yazık bari kırkmız falan cıksaydi :KK43:

Başka bir kıza asıldığını nerden anladın ?

Ordan burdan takip etme onu. Sil gitsin. Senin derslerine çalışman gerek .
Seni sevseydi, seni düşünürdü. Düşünseydi en azından sınavından sonra ayrılırdı.
Hem yaşlar o kadar küçük ki... Bu zamanda öyle saf aşklar kalmadı.
Beyfendi ; üniversitenin meşhur taşkın kızlarını görünce hormonlarına engel olmak istemiyor artık bence.
Karşına kimler çıkıcak. Ama önce üniversiteyi kazanmalısın.

Başka bir kıza asıldığını nerden anladın ?

Ordan burdan takip etme onu. Sil gitsin. Senin derslerine çalışman gerek .
Seni sevseydi, seni düşünürdü. Düşünseydi en azından sınavından sonra ayrılırdı.
Hem yaşlar o kadar küçük ki... Bu zamanda öyle saf aşklar kalmadı.
Beyfendi ; üniversitenin meşhur taşkın kızlarını görünce hormonlarına engel olmak istemiyor artık bence.
Karşına kimler çıkıcak. Ama önce üniversiteyi kazanmalısın.

Surdan anladım ki
twitter den instagramdan vs bi kızı takip etmiş üstüne profilinde hakkında kısmına da #tursu yazmis bugün baktım kızı etiketlemis yazmiski bidaha turşu yemiycem kız :neden
O: sinir ettin beni
Kız : askolsun
O:eek:lsun valla
Kız: yaaa
O:neyse :KK66:
Kız : :p

Bide bi tweet atmış kafası kendisinden bile güzel diye
Kız da aynı anda atmış tweeti bide bu tweti alip rtlemis üstüne kızın askolsun twetini rtlemis öyle :KK43:

Evet üniversiteye gidince böyle oldu ve beni hiç düşünmeden ayrıldı geçen sene ayrilcaktim ondan sırf sınav senesi diye kiyamamistim..

madem ayrılıgı kabullenemeyecek ve gitmesini istemiyordunuz neden ayrılmayı teklif ettin?

ayrıca 4senelik dedigin iliski ergenlige denk geliyor, bu yasından sonra 4yıl yasacakların emin ol 15 yasında hissetiklerinle bir olmayacak...

ayrılmıssınız bitmis, bitirdigin kisiyi takip etme, uzulursun.
bunun yerine motivasyonunu yuksek tutacak seylerle ilgilen.
bir de sınav hazırlıgı diyorsun...
o gununu gun ederken sen aglayıp zırlayıp derslerden cok onun twetterdaki yazdıklarını okuyarak mı vaktini harcayacaksın?

boyle devam edersen seneye de sınav hazırlıgı ile ugrasır, bu seferde kaybettigin zaman icin aglarsın...

madem ayrılıgı kabullenemeyecek ve gitmesini istemiyordunuz neden ayrılmayı teklif ettin?

ayrıca 4senelik dedigin iliski ergenlige denk geliyor, bu yasından sonra 4yıl yasacakların emin ol 15 yasında hissetiklerinle bir olmayacak...

ayrılmıssınız bitmis, bitirdigin kisiyi takip etme, uzulursun.
bunun yerine motivasyonunu yuksek tutacak seylerle ilgilen.
bir de sınav hazırlıgı diyorsun...
o gununu gun ederken sen aglayıp zırlayıp derslerden cok onun twetterdaki yazdıklarını okuyarak mı vaktini harcayacaksın?

boyle devam edersen seneye de sınav hazırlıgı ile ugrasır, bu seferde kaybettigin zaman icin aglarsın...

Ben hemen kabul eder diye düşünmemistim haklisinz sonuna kadar böyle gidersem onun olduğu okula duserim anca buda hayatimi çok kötü etkiler ama işte kendime engel olamıyorum bakıyorum merak ediyorum hatta meraktan catliyorum ne zaman geçer bu his bilmiyorum böyle davranmaktan bende yoruldum gerçekten :KK43:

X