Ah canım içimi ne kadar rahatlattin bi bilsen. Kaç günde kendimi yedim acaba benim mi suçum vardı diye ama o kadar lafı haketmedim ben adama dedim intihar ederim gitme bana dedi of yeter mesaj atma.
Ben kendimi çok düşürdum aslında. Yapmamaliydim böyle.
Şimdi de gitmis watsap durumuna yazmış "Oluruna bırak
"
O kadar sey söyledi bana sevmiyorum galiba bile dedi bi insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir gerçekten anlam veremiyorum.
Hiç bişey yapmadim bende ne bi yerden laf yazdım ne aradim.
Umarım döner affedecegimden degil de görsün anlasın yasadiklarimi diye.
Haklisiniz ortam onu degistirdi. Cok sessizdi benle cikarken. Utangac bi insandi. Bilmiyorum o kadar emek verdim ki ben bu iliskiye anlatamayacagim kadar ondan gitmesi çok dokundu. Kac kere zor zamanında tek ben vardim daha önce de yazmıştım bide 12 yasindan beri de tanışıyoruz önceden de arkadastik samimi arkadaş yani o ergenlik döneminde de herşeyini bana anlatirdi. Bisürü kızla çıktı o dönemde gelir bana anlatirdi herseyini.
Nasıl çıktık anlamadım bile. Gercekten artık onsuz daha mutlu olduğumu anladım.
Hayatımda sürekli bi stres yok bi alışverişe bile cikamazdim . Her dakka nerdesin gitme oraya bide inanmiyo ki bana yani atıyorum diyorum ki yemek yiyorum burdayım diyo bırak o yemeği çık ordan.tamam diyorum çıkıyorum inanmiyor diyor hani ben duymadim çantanı aldığını hani kapı sesi gelmedi.
Iliskiyi anormal boyuta taşıyp soğuyan o.
Yine uzun yazmışım kusura bakmayın bu konu açıldı mi ne cenem ne elim durmuyor arkadaslarim bile illalah etti :)