seni çok iyi anlıyorum insan sanki onlara değer veriliyor da kendine verilmemiş gibi hissediyor.Bu arada uzun yorumun icin tesekkür ederim. evet aslinda öyle. ben son zamanlarda daha cok taktim
cünkü cevremdekilere bakiyorum neler neler yapiliyor,o güzel fikirlerle süslemeler bavullar falan. ne biliyim
gördükce daha da cok takmaya basladim. ama haklisiniz. bende calisiyorum. kendi basima süsleyip istediklerimi alip sevindirebilirim:)
ben olmayan seyleri cöpe bastim.ya aliyorsaniz bedenini ögrenin yada parasini verin gidin kendiniz aldin demi? bana da sacma sapan zevkime uymayan seyler alinmis. napalim artikyoo, aynen bildiğin iç çamaşır gecelik takımı
bedeni olmuyordu bana, hala giymedim sabahlığı dışında kutuda duruyor.
hepsini kocama aldırttılar zaten, boş masraf işte
Cok haklisin aslinda. KV iyidir severim kendisink. Birseyime karismaz. Günlük telefonlasiriz. cok seviyorum insanligini zaten.buyüzden de bu ceyiz konusunu yakistirmadim ona.seni çok iyi anlıyorum insan sanki onlara değer veriliyor da kendine verilmemiş gibi hissediyor.
ama iğnesine kadar alınan, şatafatlı ağır altınlardan takılan kadınlar da kv den çekebiliyor, kocası tarafından aldatılabiliyor, ki aldatıldığını bir gecede boşanıldığını görmesem hala heves edebilirdim.
hayattaki en önemli sey huzur.
boşver 4 sene öncesinin çul çaputuna üzülerek huzurunu bozma ki kv. ile iyi anlaşıyormuşsun.
bence bu en büyük hediye
beni birazda anladigin icin tesekkür ederim. ben kendi ayak üzerinde duran biriyim asla gidipde bana sunu alin falan demem. Ailemin durumu zaten iyi. Annem babam herseyin en iyisini yaptilar zaten sagolsunlar..Konu o degil. Konu madem terlik almissin parmagim bile girmiyor. ya gelinini alisverise cikart. yada ne biliyim ayak nosunu sor. gidio tektas aliyosun. zevkime göre al. parmagimin nosunu ögren ona göre al. ben böyle seyler takdim. degersiz hissetim kafaya göre seyler yapilmasina
Arkadaslar 4 senedir evliyim ama hep icimde kaldi. Maddi seylere asla önem vermem. evlenmeden önce hic bir sey istemedim. Altin para pul. Kayinanamlarin durumu cok iyi. Nisanimda sandik ve bohca getirdiler. Bohcada bence cok iyi seyler yokdu. Havlu örgüler patik lif normal magazdan kolye. Gümüs bile degil.
Gelin sandigim olmadi
Normal bir kutuya 2 tane magazadan bornoz. yani paketli desenli güzel bornozlardan degil.Bir kez giydim yirtildi.
Bi tane el aynasi. pazarda 2 TL
Bi tane carsaf yüzü
bir kac yastik yüzü
bi tane elektrikli dis fircasi
bi tane parfüm
bi tane krem
birde terlik ayagima bile olmadi
bitane de altin küphe
Nikahda pastami ben yaptirdim. Nisanda da pastami ben yaptirdim. bunlar normalmi? Inanin icimde cok kaldi.Kaynanamla cok anlasiyorum seviyorum
sayiyorum.Esimlede konusmak istemiyorum bu konuyu. sizce icimde kalanlari kendim
gidip alip paketleyip süsleyip kendimi
mi sevindirsem? Arkadaslarimin ceyizlerini gördükce cok agliyorum cok icimde kaldi. Hicmi hak etmedim güzel süslü püslü seyleri?
Bizde gelin aldik ve annemin aylar önce hazirladigi seylere bakdim. okadar özene bözene hazirladi görceksin. Hatda özel pasta bile yaptirdi annemler ceyizi götürürken. Arkadas cevremi de görüyorum. Aynen özensin alsin diye bekliyosun.Özenip paketlesin iki süslesin. cokmu zor olurdu. gecen KV eltisine gidiorum. onlarda ceyiz hazirliyordu karsi tarafa. KV yaninda diyorlarki“ gelinimizin hic birsey aklinda kalmasin. herseyi istedigi gibi alip hazirlicaz.Ilerde aklinda hic bisey kalmasin“diyor. KV de diyorki. Aynen bu cok önemli bende gemin kizima öyle yaptim dedi. Halbuki yalan asla yapmadi ama yalancimi cikarsaydim orda? yok cok seviyorum kendisini cokda anlasiyorumBen de aynı durumdayım. Ailen en ince detayına kadar herşeyi yaptılar. Onun hiçbirseyine muhtaç değilim. Ama insan özensin alsın diye bekliyor. Biz de gelin aldık o duyguyu biliyorum. Elimizden geldiğince yapmaya çalıştık. Elbette çok daha fazlası olabilirdi ama biz elimizdeki imkanlar doğrultusunda en iyisini yapmaya çalıştık. Özendik. Heves ettik. Ama benim KV öyle yapmadı.
Ama 4 yıl sonra bunu bu şekilde kafaya takıyorsan bu sana zarar verir başka birşey değil. KV ile de iyi geçiniyorsan sana bir zararı kötülüğü yoksa bu konuları bir şekilde kapatman lazım.
Bana burda gülenler oldu ama demekki ceyiz sandigina neler girdigini sizde biliyorsunut. sonradan da olsa ögrenmissiniz yani. Merak etme erkek milleti takmaz böyle seyleri. Bayanlar daha farkli. Ben öyle düsünüyorum yani. Annemler damar bohcasina saydiginiz herseyi aldi ve istedigi seyler oldu. KV bunlari biliyor. ama bana yapilmadi.Bizde guya ! Esime damat bohcasi yaptik. Boxer atlet namazlik corap...
Evet saka gibi ama bu kadar..!!!
Suan o kadar icime oturuyor kii yani cahillik başa bela. Annemde asla birine sorayim ogrenim diyen biri dgil. Bende oyle oluyor sanmis icim rahatti. Ama sonradan ogrendimki parfumler tras losyonu saat saten pijama takimi vs...
Hala çok utaniyorum. Ama bilsem ki bunlar yzuunden kizgin bana ya da icinde kalmis cok uzulurum..
Bence siz takilmayin boyle seylere.
Beni GERCEKTEN anlamissiniz! Tesekkür ederim. Benden beteri varmis ben suan saskinlik icindeyim ve iki kez okudum yazdiklarinizi. Umarim esinizle mutlusunuzdur. Saka gibi resmenBen cok iyi anladim seni. Deger gormek onemsenmek istemissin ama gecistirilmissin ve agrina gitmis anlasilan. Bu anlattigin benim de basima geldi, ve gelecegini bildigim icin sirf o bohcalar acildiginda insanlar gulmesin diye esime icerisine konmasini idtedigim herseyi ben alip verdim, bazilari ceyizime onceden alip koydugum seylerdi. Birakin para verip almayi bohcada lekeli, kullanmaktan yipranmis tulbentler yazmalar bile buldum. Hello kitty baskili kulot vardi dusunebiliyomusunuz... Nazikce tesekkur edip hepsini nisanin ertesi gun cope attim.
Yuzlerine vursaydim iyiydi belki de... ben vurmadikca evliligim boyunca bu sacmalik devam etti. Bana seni hediye aldim dedigi (kesinlikle eminim copten topladigi) yirtik, 44 bedenden 56 bedene kadar uzerinde camasir suyu lekeleri bile olan bir suru valizler dolusu elbise getirdi.
Yetmedi hamileydim torunuma alisveris yaptim diye alip getirdigi yirtik, karisik renklerle yikanmaktan alaca bulaca olmus bebek giysileri getirdi. Yani acikcasi ben sustukca o devam etti sacmalamaya...
Sizinki sadece bohcayla gecistirmis sanirim. Bence yinr de sanslisiniz, bu silsile anlattigim gibi devam edebilirdi evliliginiz boyunca...
Bosverin, beklenti icinde olmayin ki kirilmasin kalbiniz...
Allah göstermesin diyeyim o zaman.Belkide buyüzden evet. Yok Allaha sükür kötü gün görmedim. En kötü günüm dedemin kayibiydi. Sagligmda yerinde Allaha sükür
Bana burda gülenler oldu ama demekki ceyiz sandigina neler girdigini sizde biliyorsunut. sonradan da olsa ögrenmissiniz yani. Merak etme erkek milleti takmaz böyle seyleri. Bayanlar daha farkli. Ben öyle düsünüyorum yani. Annemler damar bohcasina saydiginiz herseyi aldi ve istedigi seyler oldu. KV bunlari biliyor. ama bana yapilmadi.
Denilcek cok sey var ama millet bornoza takmis burda.
Neden gelin basını sen ödedin?Konu bornozmu ya? sapitmayin konuyu iki begeni alcam diye. Ne bornozu ya . bunu mu anladiniz yazdiklarimdan. gelin basina kadar ben ödedim. Gelin cicegime kadar ben aldim. konuyu sapitma!
Onlari kafaya takarsam hirsimi esimden cikartigimi fark ediyorum.( senin yuzunden bu insanlarla muhattabim diye dusunerek) sonra bakiyorum gereksiz yere huzurumuz kaciyor birakiyorum. Onlarin varligini dusunmedikcr, bu yasananlari olay haline getirmedikce mutluyuz genel olarak cok sukur. Onlardan beklentim sifirin altinda, elime etegime dolanmasinlar yeter diyorum. Sana onerim cidden kafana takmamak olsun. Hic ama hic umursama, kendin yapabileceklerine odaklan.Beni GERCEKTEN anlamissiniz! Tesekkür ederim. Benden beteri varmis ben suan saskinlik icindeyim ve iki kez okudum yazdiklarinizi. Umarim esinizle mutlusunuzdur. Saka gibi resmen
Öyle gelinler gercekden varmis. Kendileri birsey aldiriyormus. annem gelinimize kendi sordu. hangi gün müsaitsen seni alisverise cikartcam uykunu al uzun uzun alisveris yapicaz seninle demisti:)) KV normalde kendileri sormasi lazim. Allahdan esimin kredi kartina düsmedim. Ikimizin de maasi iyi ayni meslekdeyiz. istedigimi alirim konu o degildi:)Hem aşık oldugun adamla evleniceksin hem ince düşünceli,zevkli ve cömert kayinvaliden olucak
yemin ediyorum kamera nerde nereye el salliyoruz diye sorarim.
Altinlari suslu puslu bohcalari vs vs olan gelinlerin bi cogu cirkeflikle zorla aldiriyo herseyi. Ben isteyip aç gözlü olucagima onlar yapmasin onlarin ayibi olsun derim ben.
D Defne1717 bana sallamissin erkek tarafi cokmu kiymetli diye ama bosver sen onlardan kiymetlisin gir Oysho ya
Al ipekli gecekliklerini sabahliklarini öde kocanin kredi kartiyla, paraya kiyarim diyosan agent provocateur den al
Senden kiymetli mi, ama sandigi alma
Haklisin. esimle inan 4 sene icinde birkez olsun tartismadim,kavga etmedim. Cok saygili seviyeli evliligim var. Allahim herkese böyle evlilik versin gercekden. Ama dediginiz dogru. Son günlerde aklima geldikce hirsimi esimden cikartmaya seytan zorluyor!! sonra sus diyorum kendi kendime asla acma bu konuyu diyorum. düsürme sakin kendini diyorum. susuyorum. ama haklisiniz bende de oluyor...Onlari kafaya takarsam hirsimi esimden cikartigimi fark ediyorum.( senin yuzunden bu insanlarla muhattabim diye dusunerek) sonra bakiyorum gereksiz yere huzurumuz kaciyor birakiyorum. Onlarin varligini dusunmedikcr, bu yasananlari olay haline getirmedikce mutluyuz genel olarak cok sukur. Onlardan beklentim sifirin altinda, elime etegime dolanmasinlar yeter diyorum. Sana onerim cidden kafana takmamak olsun. Hic ama hic umursama, kendin yapabileceklerine odaklan.
Normalmis bu konuyu acdim ya herseyi kendin yapip etmen normalmis. bosverNeden gelin basını sen ödedin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?