• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 senelik evliyim ceyiz konusu aklimdan cikmiyor

Bornoz, havlu, masa örtüsü vs zaten kız tarafı almıyor mu? Ha bana göre evlenecek çift almalı her şeyi ama eski sisteme göre bunlar kız tarafının alması gereken şeyler.

Kastettiğiniz şey bohça ise ona bir şey diyemem. Çünkü sevdiğim adamın anası bana neden iç çamaşırı takımı, makyaj seti, ponponlu topuklu terlik falan alsın, hiç anlamıyorum.

Çalışıyorsanız o çeyiz adı altında yapılan saçma alışverişin beş katını kendiniz çok rahat alırsınız.
Karşı tarafında göZüne sokarsınız eğer almasını isteyip almadıysa ( ki bence saçma). Benim 2 maaşım anca etti hepsi diye. Alıp geçersiniz.

Sandık ne ya :) ayrıca. Neyse.
Evet calisiyorum maasimda iyi. Annem zaten cok güzel ceyiz hazirladi sagolsun. Ama erkek tarafindan hic birsey gelmedi dogru düzgün. Arkadaslarima bakiyorum ben sok geciriyorum
resmen:(

Bu konu gerçek mi ? Gerçekse üzerinden kaç sene geçmiş neden simdi mevzu oluyor ? Başkasının ceyizine ağlamak da nedir ?

Allahım bana neden böyle basit dertler vermiyorsun :)

Bugünüm güzel gidiyor gibiydi mesela ..ta ki yerde boylu boyunca uzanmış genç bir çocuk görene kadar .gittim yanına su verdim ,kendine getirmeye çalıştım ,izin alıp yüzünü yikadim .belli madde kullanmış .yazık gencecik çok güzel bir çocuk .üstü başı da düzgün. .insan neden kendini bu hale getirir ki :/ ah be çocuk :/

Arkadaslar 4 senedir evliyim ama hep icimde kaldi. Maddi seylere asla önem vermem. evlenmeden önce hic bir sey istemedim. Altin para pul. Kayinanamlarin durumu cok iyi. Nisanimda sandik ve bohca getirdiler. Bohcada bence cok iyi seyler yokdu. Havlu örgüler patik lif normal magazdan kolye. Gümüs bile degil.
Gelin sandigim olmadi
Normal bir kutuya 2 tane magazadan bornoz. yani paketli desenli güzel bornozlardan degil.Bir kez giydim yirtildi.
Bi tane el aynasi. pazarda 2 TL
Bi tane carsaf yüzü
bir kac yastik yüzü
bi tane elektrikli dis fircasi
bi tane parfüm
bi tane krem
birde terlik ayagima bile olmadi
bitane de altin küphe
Nikahda pastami ben yaptirdim. Nisanda da pastami ben yaptirdim. bunlar normalmi? Inanin icimde cok kaldi.Kaynanamla cok anlasiyorum seviyorum
sayiyorum.Esimlede konusmak istemiyorum bu konuyu. sizce icimde kalanlari kendim
gidip alip paketleyip süsleyip kendimi
mi sevindirsem? Arkadaslarimin ceyizlerini gördükce cok agliyorum cok icimde kaldi. Hicmi hak etmedim güzel süslü püslü seyleri?

Aynen dediginiz gibi siz kendinize en guzellerini alin. Ben de kendim almak istiyorum bekar olarak. Kendim secip begeneyim hediyeler tam uymuyor genelde zevkelere.

Esinizle mutlusunuz daha da mutlu olursunuz insallah. Siz kendinize gonlunuzce alin.

Aynen dediginiz gibi siz kendinize en guzellerini alin. Ben de kendim almak istiyorum bekar olarak. Kendim secip begeneyim hediyeler tam uymuyor genelde zevkelere.

Esinizle mutlusunuz daha da mutlu olursunuz insallah. Siz kendinize gonlunuzce alin.
Millet konuyu bornoza takmis ya. bütün kuaför masraflafini gelin basini herseyi ben ödedim. Sanirim bunlar normal degil. Konu bornoza gittkm aman ya

Ben hiç hediye almadığım gibi düğünümüzü eşyalarımızı birlikte almakla birlikte altınları bile kendimiz aldık. Konuyu okuyunca hak verdim. Şuan 8 senelik kocamı boşamayı düşünüyorum :işsiz:

allah bugunlerınızı mumla aratmasın ne dıyeyım
bellıkı hayatda her ıstedıgınız olmus hıc yorulup uzulmemıssınız ayagınız taşa degmemıs heralde
su cok uzuluyorum kahroluyorum dedıgınız konuya burda bırcok kısı tenezzul bıle etmez
onların alacagı aynaya bornoza ıhtıyacınız yok sonucta
verılen deger ceyızle bohcayla olsaydı
burda bırcok gelının sahıp olamayacagı bohcalar yapıldı bana
ama kayınvalıdemle hıc anlasamam. cok kotulukler ettı bana

nedır yanı ? keske onume dunyaları sermeseydı de ınsan olsaydı.

rıca ederım daha kederlı seylere dertlenın bıraz

Ben hiç hediye almadığım gibi düğünümüzü eşyalarımızı birlikte almakla birlikte altınları bile kendimiz aldık. Konuyu okuyunca hak verdim. Şuan 8 senelik kocamı boşamayı düşünüyorum :işsiz:
Millet simdi buna da normal der. Tabiki calisiyorsun takini da kendin alcaksin diye avukatlar yazar simdi.

Arkadaslar 4 senedir evliyim ama hep icimde kaldi. Maddi seylere asla önem vermem. evlenmeden önce hic bir sey istemedim. Altin para pul. Kayinanamlarin durumu cok iyi. Nisanimda sandik ve bohca getirdiler. Bohcada bence cok iyi seyler yokdu. Havlu örgüler patik lif normal magazdan kolye. Gümüs bile degil.
Gelin sandigim olmadi
Normal bir kutuya 2 tane magazadan bornoz. yani paketli desenli güzel bornozlardan degil.Bir kez giydim yirtildi.
Bi tane el aynasi. pazarda 2 TL
Bi tane carsaf yüzü
bir kac yastik yüzü
bi tane elektrikli dis fircasi
bi tane parfüm
bi tane krem
birde terlik ayagima bile olmadi
bitane de altin küphe
Nikahda pastami ben yaptirdim. Nisanda da pastami ben yaptirdim. bunlar normalmi? Inanin icimde cok kaldi.Kaynanamla cok anlasiyorum seviyorum
sayiyorum.Esimlede konusmak istemiyorum bu konuyu. sizce icimde kalanlari kendim
gidip alip paketleyip süsleyip kendimi
mi sevindirsem? Arkadaslarimin ceyizlerini gördükce cok agliyorum cok icimde kaldi. Hicmi hak etmedim güzel süslü püslü seyleri?
Bence eşinle aran iyiyse boşuna huzurunu bozma... hiç yapılmamış say...

Ben yazana kadar konuyu güncellemişsiniz.
Bohçaya takılmışsınız ama 2 parça çul çaput çok mu önemli? 4 senedir ağlamaya değer mi gerçekten?
Nişan, nikah pastası da eşinizle aranızdaki bir durum kayınvalideyle bir alakası yok bence. Sonuçta ikinizden birisi ödeyecekti, bu kişi siz olmuşsunuz. Şimdi adama "neden nikah pastasını ödemedin" demenin bir anlamı yok.

Millet konuyu bornoza takmis ya. bütün kuaför masraflafini gelin basini herseyi ben ödedim. Sanirim bunlar normal degil. Konu bornoza gittkm aman ya

Dugun hazirliklarini karsi tarafa yikip masrafsiz dugun yapanlar var. Rus gelin altin istemiyor diyenleri de duydum ben maalesef. Sizin kayinvalide tarafi da fazla masraf etmemis. Haklisiniz bu verilen degerdir.
Onca ucuz sey yerine bir parca adam gibi bir sey verebilirlerdi.

Siz kendinizi bunlarla uzmeyin sukur baska konularda evinize karismiyorlar daha ust modeli olarak.

Siz gonlunuzce alin soran olursa icimde kalmasin deyin.

Back