Canım gecmis gecmiste kalmıştır ben 9 aylık evliyim gecen yaz,nişanlamıştım bana sandık geldi. Ben sectim internetten geldi o,icinde senin saydıkların vardı. Dis fırçası yoktu ama 1 yatak örtüsü takımı beyaz,1 nevresim takımı,2 tane bornoz erkek bayan markasi taç ti paketli, sanirim bahsettiğin bornoz onlardan. Mutfak havlusu vardı nakışlı. Sütyen vardı (milli markamız pierre cardin)
versace gecelik vardı ayriyeten baska penye gecelik vardi,sort alt ust takimi vardi gece yatmalik, ama o marka degildi sanırım güzeldi ama ,makyaj malzemesi ne istiyorsun dedi bana kocam,bende kullandigim markalardan sectim internetten getirtti onlar pahali tutmustu ama, patik lif falan vardı dedigin gibi,yazma vardı oyalı 5 tane falandi sanırım hatta bazen takıyorum yemek yaparken,kilot vardı ve o kilotlar kaliteli çıktı kayinvalidem demiski ceyizlik olcak,atlet boxer dantelli takim vardi milli markamizdan,seccade vardı saten cantasi da var bir de cok guzel ama o sifonyerime koydum,fincan takımı vardı 6lı, bir de ten rengi corap koymus kaynanam cok ayrıntıcı bir insan sanırım gülmüştüm ama o coraba :) terlik vardı ama tuylulerden degil boyle disarida giymelik,bir de annem kizkardesime de birer bluz babama da gomlek almışlar gelirken baklava ve pasta getirdiler annemde birseyler hazırladı koydu ben bir arkadasima yollamistim fotolarini cekip ben uzun zamandir boyle bohca gormemistim dedi ona hicbirsey yapmamislar bir tek mendil bile
Ben dedim keske göstermeseydim gitmis kocasina gosterip demis ki siz bana yapmadınız o da 3 senelik evli suanda kocasi da üzülmüş. Ben hevesle yolladim merakta ediyordu biliyordu geleceklerini üzüldüm ama. Kocasi da devlet memuru bu arada. Kızı istemediler diye yapmadilar. Sana bak altin kupe gelmis yine de saydiklarin kotu seyler degil bence herkes imkanina gore yapiyor bence canını sikma sen kendin al hem :) o sandığı odama koydum ben yatak odama sanırım herkes boyle yapıyor açıkçası kullandım cogunu guzel seyler makyaj malzemelerini de yeni yeni açtıklarim oldu Allah saglik sihhat versin gerisi önemli degil bence ama insan tabiki heves eder parasi olmadigindan alamiyacagindan degil sonucta kimse kimsenin alacagi dona havluya kalmamış ama sonucta adetlerimiz boyle inan ki ben yok halimle zorluklarla esimin cevresi cok acımasız insanlar oldugu icin (benim marka takındım yoktur) esime herseyin pahalısını marka aldım masrafa girdim ve yaptim cunku onlar bana yapmıştı . Cevresindekiler yuzunden boyle yaptım biliyorum ona 50 tl lik gomlek alsamda mutlu olacaktı ama insanlar cok acımasız malesef