Konu bornozmu ya? sapitmayin konuyu iki begeni alcam diye. Ne bornozu ya . bunu mu anladiniz yazdiklarimdan. gelin basina kadar ben ödedim. Gelin cicegime kadar ben aldim. konuyu sapitma!
Siz bu şekilde konuşarak kendi değerinizi maddileştiriyorsunuz.
Derdiniz bohçaların özensiz getirilmesi mi, yoksa içindekilerin maddi olarak değersiz olması mı?
Valla akıllılık etmişler ayna setini 2 liralık almışlar, benimki pahalıydı da noldu dolabın en dip köşesinde duruyor.
Sandık almayın dediğim halde aldılar, şimdi eşimi ikna etmeye çalışıyorum kaplatalım da çocuğun odasına koyalım oyuncak sandığı olsun diye.
Terlik de keza dolap köşesi bekleyenlerden.
He bohçam Allah için diyeyim özenliydi ama ben hiç istemedim yapılmasını, o masrafı evimiz için daha güzel bişey de harcayabilirdik.
Nişan pastamın parasını kendim ödedim. Nişan kıyafetimi kendim aldım. Nişan ve düğün saçlarımın parasını da yine ben ödedim. Hatta size abes gelecek ama gelinliği ve mobilyaları aileler değil eşimle beraber ikimiz ödedik.
Ama hiç bir zaman kendimi değersiz hissetmedim. Benim çok kıymetli bir eşim var, hatalar yapsa da onu yetiştiren de bir annesi var. Ne gönül koyarım ne kendime dert ederim. Siz de bunu yaparsanız 4 yıl sonra hala bu tür şeyler için ağlıyor olmazsınız.