• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 senelik evliyim ceyiz konusu aklimdan cikmiyor

Derde bak :) Saydıklarının hic birini talep bile etmedim kaynanamdan. Ne munasebet bornozumu niye kadin alsin? Ya su basit yasamaktan bi vazgecmedi yurdum insani. 4 senedir bunu mu takiyosunuz cidden? Allah yardimciniz olsun. :)
Konu bornozmu ya? sapitmayin konuyu iki begeni alcam diye. Ne bornozu ya . bunu mu anladiniz yazdiklarimdan. gelin basina kadar ben ödedim. Gelin cicegime kadar ben aldim. konuyu sapitma!

Benimkinde saydıklarınizda yoktu. Varolanlar en ucuzuydu kullanmadım. Ama sonra baktım kaynım evlendi eltime benimkinden beter bir sandık gitti.. dedim demekki bana Özel değil.. sağlık olsun. Unuttum gitti.

Konu bornozmu ya? sapitmayin konuyu iki begeni alcam diye. Ne bornozu ya . bunu mu anladiniz yazdiklarimdan. gelin basina kadar ben ödedim. Gelin cicegime kadar ben aldim. konuyu sapitma!

Gelinligimi kendim aldim sacimi da kendim yaptirdim. :) sakin ol sampiyon. Evimdeki her esyayi kendi paramizlaa aldik.. erkek tarafi sunu alsin bunu alsin diye diretmedim. Kimsenin bir copu yok evimde. Ustelik dugunumde takilani da aldilar ne aliyosunuz verin demedim. Demem. Ben kendime yeterim. Sizin gibi birilerinin destegiyle ayakta durmam. Baskasinin bana alacagi mobilyaya kalmadim. :) Basit iste. Bu yuzden basit yasantiniz. 4 senedir uzuldugunuz konuya bakin. Begeniler de senin olsun bu arada. Asla begeni kasmak gibi bi derdim olmadi. Neyse. Sen otur da gelmeyen sandigina aglamaya devam et. Saka gibisin :) iyi geceler.

Ciddimisin? Bana ev görmeye hediye bile almadilar. Ne diyim? Denilcek cok sey var ama millet bornoza takmis burda.
Bana da almadılar. Bohça gibi şeyleri de ben istemedim. Nisan da yapmadım mesela ben. Bizzat kendi isteğimle. Yaa bu düğün mevzulari çiftleri yoruyor genelde. Öncesi ve sonrasında. Ne kadar az şey yapılırsa o kadar mutlu oluyor sonrası bence.

Gelinligimi kendim aldim sacimi da kendim yaptirdim. :) sakin ol sampiyon. Evimdeki her esyayi kendi paramizlaa aldik.. erkek tarafi sunu alsin bunu alsin diye diretmedim. Kimsenin bir copu yok evimde. Ustelik dugunumde takilani da aldilar ne aliyosunuz verin demedim. Demem. Ben kendime yeterim. Sizin gibi birilerinin destegiyle ayakta durmam. Baskasinin bana alacagi mobilyaya kalmadim. :) Basit iste. Bu yuzden basit yasantiniz. 4 senedir uzuldugunuz konuya bakin. Begeniler de senin olsun bu arada. Asla begeni kasmak gibi bi derdim olmadi. Neyse. Sen otur da gelmeyen sandigina aglamaya devam et. Saka gibisin :) iyi geceler.
Beğeni kasmıyorsun ama
Benden sana bin beğeni
Bazı konularda bazı kadınlarımız neden bu kadar vizyonsuz
Üretmek katkıda bulunmak yok
Ama güllü dantelli şeyler alınmadı diye auvv

Siz bu şekilde konuşarak kendi değerinizi maddileştiriyorsunuz.
Derdiniz bohçaların özensiz getirilmesi mi, yoksa içindekilerin maddi olarak değersiz olması mı?
Valla akıllılık etmişler ayna setini 2 liralık almışlar, benimki pahalıydı da noldu dolabın en dip köşesinde duruyor.
Sandık almayın dediğim halde aldılar, şimdi eşimi ikna etmeye çalışıyorum kaplatalım da çocuğun odasına koyalım oyuncak sandığı olsun diye.
Terlik de keza dolap köşesi bekleyenlerden.
He bohçam Allah için diyeyim özenliydi ama ben hiç istemedim yapılmasını, o masrafı evimiz için daha güzel bişey de harcayabilirdik.
Nişan pastamın parasını kendim ödedim. Nişan kıyafetimi kendim aldım. Nişan ve düğün saçlarımın parasını da yine ben ödedim. Hatta size abes gelecek ama gelinliği ve mobilyaları aileler değil eşimle beraber ikimiz ödedik.
Ama hiç bir zaman kendimi değersiz hissetmedim. Benim çok kıymetli bir eşim var, hatalar yapsa da onu yetiştiren de bir annesi var. Ne gönül koyarım ne kendime dert ederim. Siz de bunu yaparsanız 4 yıl sonra hala bu tür şeyler için ağlıyor olmazsınız.

Bende hiçbir şey yoktu
Ama bende gelindim.
Önemli olan sağlık ve mutluluktu
Sevdiğimle evlendim. Bornozun dantelini mi dert etseydim?
Bana da almadılar. Bohça gibi şeyleri de ben istemedim. Nisan da yapmadım mesela ben. Bizzat kendi isteğimle. Yaa bu düğün mevzulari çiftleri yoruyor genelde. Öncesi ve sonrasında. Ne kadar az şey yapılırsa o kadar mutlu oluyor sonrası bence.
esime bunu hicbirzaman demedim dememde. onu üzmem asla. icimde kaldi diye burada sordum

Bence kv'denizden tekrar bohça isteyin ve herşeyin en pahalisini aldirin. Ondan sonra evinizi kv'denize taşiyin ve full hizmet verin. Ancak onlarin onayi ile kendi ailenize gidin.

Işe gelince gelenek görenek, kv'deye hizmete gelince "hangi devirde yaşiyoruz". Evet insan kendini duştan sonra sileceği bornozu, kocasi ile seks yapmadan önce giyidiği geceliği kv'deden bekleme devri belli ki!

Beğeni kasmıyorsun ama
Benden sana bin beğeni
Bazı konularda bazı kadınlarımız neden bu kadar vizyonsuz
Üretmek katkıda bulunmak yok
Ama güllü dantelli şeyler alınmadı diye auvv

4 senedir sacma seylere uzulmek yerine faydali seyler uretmeye calissaydi su an cok daha baska seyler tartisiyor olurduk zaten bu hanimefendiyle. Dedigin gibi tek aciklamasi vizyonsuzluk. :)

Arkadaslar 4 senedir evliyim ama hep icimde kaldi. Maddi seylere asla önem vermem. evlenmeden önce hic bir sey istemedim. Altin para pul. Kayinanamlarin durumu cok iyi. Nisanimda sandik ve bohca getirdiler. Bohcada bence cok iyi seyler yokdu. Havlu örgüler patik lif normal magazdan kolye. Gümüs bile degil.
Gelin sandigim olmadi
Normal bir kutuya 2 tane magazadan bornoz. yani paketli desenli güzel bornozlardan degil.Bir kez giydim yirtildi.
Bi tane el aynasi. pazarda 2 TL
Bi tane carsaf yüzü
bir kac yastik yüzü
bi tane elektrikli dis fircasi
bi tane parfüm
bi tane krem
birde terlik ayagima bile olmadi
bitane de altin küphe
Nikahda pastami ben yaptirdim. Nisanda da pastami ben yaptirdim. bunlar normalmi? Inanin icimde cok kaldi.Kaynanamla cok anlasiyorum seviyorum
sayiyorum.Esimlede konusmak istemiyorum bu konuyu. sizce icimde kalanlari kendim
gidip alip paketleyip süsleyip kendimi
mi sevindirsem? Arkadaslarimin ceyizlerini gördükce cok agliyorum cok icimde kaldi. Hicmi hak etmedim güzel süslü püslü seyleri?
6 sene bitecek evleneli.
nişan sandığımdan 2-3 parça havlu patik ve iç çamaşır takımının dışında tek bir kozmetik yoktu.
küçük kozmetik sandığında el aynası vardı sadece.

onun dışında bohça, gelin çarşısı, bornoz nevresim vb. hiç birsey yapılmadı.

ilk zaman üzülmüştüm ama, çalışıyorum ben alırım demiştim.
iyiki de öyle yapmışım.
sonradan gördüm ki alınan kürdan bile yere göğe sığmıyor, ne akıllıymışsız kız lafını etmedin diyorum kendime şuan :D

bornozumu kendim almıştım, bütün nevresim yatak örtüleri falan.
hala kullanmadıklarım var.
ev tekstil alışverişi bitmiyor ki, görünce zaten saldırır kadınlar :D
sana da zevkine göre, eksiklerini sırasıyla almanı tavsiye ederim.

esime bunu hicbirzaman demedim dememde. onu üzmem asla. icimde kaldi diye burada sordum

Konu sahibi
Ben dahil herkes size kızıyor ama lutfen dışarıdan bir göz olarak konunuzu okuyun
Bakın ne dertler var. siz 4 yıldır buna agliyorsunuz. Şükredin biraz.

Bakın bugün bir adam durduk yere tanımadığı durakta bekleyen iki kişiyi bıçakla öldürmüş. Hiç sebep yokken. Yaşadığınız her ana sağlığınıza mutluluğunuza şükredin.

O arkadaşlarınızın danteli olabilir ama belki huzuru sağlığı olnayacak ?

6 sene bitecek evleneli.
nişan sandığımdan 2-3 parça havlu patik ve iç çamaşır takımının dışında tek bir kozmetik yoktu.

iyiki de öyle yapmışım.
sonradan gördüm ki alınan kürdan bile yere göğe sığmıyor, ne akıllıymışsız kız lafını etmedin diyorum kendime şuan :KK70:

ev tekstil alışverişi bitmiyor ki, görünce zaten saldırır kadınlar :KK70:
Ay ic camasiri demeseydin hoplarlar simdi üzerine

Sizi kısmen anlıyorum da bu kadar abartmaya da gerek yok.
Madem bu kadar önemli belli kriterlerin vardı baştan söyleseydiniz şunu şunu isterim diye.
Ben cahillik ettim. KV durumumuz yok falan dedi. Ben de inandım. Birşey istemedim. Meğer pintiliğinden yapmış.
Gecelik takımı aldı bir. Bir de para vermişti iç çamaşırı alayım diye. Nişanlıyken oldu bunlar.
Onu dışında eşimin ve abisinin sünnetinden kalma kullanılmış bir pike takımı. Kendi çeyizinden kalma eski püskü bir kaç parça eşya. Bir de pazardan 3-5 liraya alınmış ayağıma 2 numara büyük gelen naylon terlik.
Ben enayi yerine koyduğu için hakkımı helal etmiyorum. Fırsat buldukça lafımı da söyleyip rahatlıyorum.
Mesele eşya değil ben çok daha iyilerini alırım. Birşeye ihtiyacım yok çok şükür ama onun enayi yerine koyuduğu için kızgınım ona.
Sen de geçmiş geçmişte kaldı de kapat konuyu. Hatta dediğin gibi git kendine birşeyler al. Mutlu ol. Keyfine bak.

Konu sahibi
Ben dahil herkes size kızıyor ama lutfen dışarıdan bir göz olarak konunuzu okuyun
Bakın ne dertler var. siz 4 yıldır buna agliyorsunuz. Şükredin biraz.

Bakın bugün bir adam durduk yere tanımadığı durakta bekleyen iki kişiyi bıçakla öldürmüş. Hiç sebep yokken. Yaşadığınız her ana sağlığınıza mutluluğunuza şükredin.

O arkadaşlarınızın danteli olabilir ama belki huzuru sağlığı olnayacak ?
6 sene bitecek evleneli.

iyiki de öyle yapmışım.
sonradan gördüm ki alınan kürdan bile yere göğe sığmıyor, ne akıllıymışsız kız lafını etmedin diyorum kendime şuan :KK70:

ev tekstil alışverişi bitmiyor ki, görünce zaten saldırır kadınlar :KK70:
Bu arada uzun yorumun icin tesekkür ederim. evet aslinda öyle. ben son zamanlarda daha cok taktim
cünkü cevremdekilere bakiyorum neler neler yapiliyor,o güzel fikirlerle süslemeler bavullar falan. ne biliyim
gördükce daha da cok takmaya basladim. ama haklisiniz. bende calisiyorum. kendi basima süsleyip istediklerimi alip sevindirebilirim:)

Ay ic camasiri demeseydin hoplarlar simdi üzerine
yoo, aynen bildiğin iç çamaşır gecelik takımı:D
bedeni olmuyordu bana, hala giymedim sabahlığı dışında kutuda duruyor.
hepsini kocama aldırttılar zaten, boş masraf işte :D

Çul çaput için mi üzülüyosunuz. Bu tarz konulara hayret ediyorum. Hiç hayat gaileniz olmadı mı ya hiç mi kötü gün görmediniz hiç mi sıkıntı çekmediniz hiç mi sağlığınızdan olmadınız. Böyle boş şeyleri nasıl dert edinebiliyorsunuz gerçekten şaşırıyorum.

Sizi kısmen anlıyorum da bu kadar abartmaya da gerek yok.
Madem bu kadar önemli belli kriterlerin vardı baştan söyleseydiniz şunu şunu isterim diye.
Ben cahillik ettim. KV durumumuz yok falan dedi. Ben de inandım. Birşey istemedim. Meğer pintiliğinden yapmış.
Gecelik takımı aldı bir. Bir de para vermişti iç çamaşırı alayım diye. Nişanlıyken oldu bunlar.
Onu dışında eşimin ve abisinin sünnetinden kalma kullanılmış bir pike takımı. Kendi çeyizinden kalma eski püskü bir kaç parça eşya. Bir de pazardan 3-5 liraya alınmış ayağıma 2 numara büyük gelen naylon terlik.
Ben enayi yerine koyduğu için hakkımı helal etmiyorum. Fırsat buldukça lafımı da söyleyip rahatlıyorum.
Mesele eşya değil ben çok daha iyilerini alırım. Birşeye ihtiyacım yok çok şükür ama onun enayi yerine koyuduğu için kızgınım ona.
Sen de geçmiş geçmişte kaldı de kapat konuyu. Hatta dediğin gibi git kendine birşeyler al. Mutlu ol. Keyfine bak.
beni birazda anladigin icin tesekkür ederim. ben kendi ayak üzerinde duran biriyim asla gidipde bana sunu alin falan demem. Ailemin durumu zaten iyi. Annem babam herseyin en iyisini yaptilar zaten sagolsunlar..Konu o degil. Konu madem terlik almissin parmagim bile girmiyor. ya gelinini alisverise cikart. yada ne biliyim ayak nosunu sor. gidio tektas aliyosun. zevkime göre al. parmagimin nosunu ögren ona göre al. ben böyle seyler takdim. degersiz hissetim kafaya göre seyler yapilmasina

Çul çaput için mi üzülüyosunuz. Bu tarz konulara hayret ediyorum. Hiç hayat gaileniz olmadı mı ya hiç mi kötü gün görmediniz hiç mi sıkıntı çekmediniz hiç mi sağlığınızdan olmadınız. Böyle boş şeyleri nasıl dert edinebiliyorsunuz gerçekten şaşırıyorum.
Belkide buyüzden evet. Yok Allaha sükür kötü gün görmedim. En kötü günüm dedemin kayibiydi. Sagligmda yerinde Allaha sükür

Back