4 senelik evliyim ceyiz konusu aklimdan cikmiyor

Eğer 8 yıl önce çeyizle ilgili bir problem yaşamamışsan boşanmaya değmez diye düşünüyorum

Valla ben yoğun çalışıyondum annem kendi çapında bişeyler sermiş sonra kaldırmış. Ama bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum. Bu konu ufkumu açtı. Şimdi intikam zamanı. Hepsini pişman edicem heeeepsini

Bohça götürmenize güldüm,düşük yapmanıza üzüldüm,iyilik varsa mutlak görünür,içleri iyiymiş,Allah daim etsin.
simdi bende gülüyorum, bu düşüğün ardından birkaç defa daha düşük yaşadım üzücü ve yipratici. İyilik kötülük bir şekilde çıkar önümüze her türlü, Rabbime havale edip kurcalamamak lazim

Bacim onlar yapmam diyor sen kalkip 7 sülalesine bohca yapiyorsun bu nedir ya neden kendinizi bu kadar basitlestiriyorsunuz sen de yapmasaydin bi tek damada yapsaydin. Ahh su kaynana milleti...
Kuzum valla biz girmeyelim o işlere, bizde öyle adet yok istemiyoruz dedik, onlar; biz ailece çok önemseriz, isteriz dediler. Öyle diyince napcan, bütün aileye bohça yaptık. Aynı anda bohçalar gelince benimkini poşetle elime uzattılar, onların bohçalarını nişanlım, kardeşim, babam aşağıdan zor çıkarttı. Önemseriz diyince öyle yaptık aman laf söz çıkmasın, başımız ağrımasın diye ha çıkmadı mı laf ohooo :)). O zaman sinirden delirmiştim ama geçti, konu sahibi ben taksam kafaya deliririm, biraz uhdelerini bastırmaya çalış. Benim içimde neler neler uhde kaldı ama ona göre muamele ediyorum ben de. Görüşmüyorum kv ile mesela. Görüşme demiyorum tabi bizim olaylar çok ama sen de özenme bence onunla ilgili hiç bir şeye

Bu yazdıklarınız şaka olmalı değil mi, dalga geçmek için yazdınız galiba

Bende onlar da yok du canım yaa eski zamandan kalma kumaş ıtr zırt iki havlu ki düğünlerdearabaya bağlanandan bi pijama kv ye zamanında hastayken hediye gelmiş 10beden büyük atlet kilot desen yine kv kendine alınca koymuş
Canum dert etme valla ben eşimle alıp koyuyorum kv de bakınca görsün ne yapayım yani aman beğendiğini al koy boşver

Artı olarak kız tarafı bizde takı da takar. Ailemden herkes 1 er bilezik taktı. Bunun yanında 1 küçük kamyonet çeyizle geldim. Elektrikli bütün eşyalar dahil.

Kız tarafının takı takmadığını ilk kez duydum, böyle bir şey mi var cidden? Çok saçmaymış.
Konu sahibi çok içinde kalmış üzülmüşsün ama değmez, boşver ne güzel eşinle mutluymuşsun.
Çul çaput içşn kendini üzme.
Yalnız gelin başını kendin ödemen de bir tuhaf.
Sen mi teklif ettin bunu?

Sorun onların yaptığı bohca ile size verilen değeri eş tutmak. Size iyi davranıyorlar mi önemli olan o. İçinizde tam ne kaldı? O internetde görünen hediye paketleri mi? Yoksa size onlar tarafından daha cok özen gösterilmesi mi? Çünkü mesele galiba bir iki eşya değil

Eee universite disarda okununca ne oluyor? Yada evlenmeden birlikte yasayanlari oldurelim mi simdi? Sende okumussun ama kendini gelistirememissin yani su kafa yapisiyla gayet kor cahilsin. Oyuzden insanlara camur atma. Kendi degerini parayla satin alinan bir sandikla olcen insandan zaten farkli birsey beklememezdi.

Bana ne bohça be sandık geldi ne de birşey geldi. Ne bornoz ne terlik ne o gümüş bile değil dediğiniz kolye. Bir gelinlik birde altın takılar; o kadar. :)
Geri kalanı aklınıza ne gelirse; ben ve ailem aldık, ödedik. Yazık eşim kendi başına herşeye yetişemedi.
Birde ayıp olmasın diye etrafta soranlara kayınvalidemgil aldı diye yalan söyledim. :)
Yapmayın lütfen; hiç kimseye özenmeyin boşu boşuna. Dışarıdan hiç belli olmaz, hiçkimsenin çeyizi vs dört dörtlük değil. Bakalım başkalarında ne sorunlar var. Kapatıverin bu konuları; hiç gereği yok. Aklınızda büyütmeyin. Keşkeler hiç bitmez; iyiki dediğiniz şeylere odaklanın. Boşu boşuna evliliğinizi yıpratmayın.

Siz yorumumu cok baska yorumadiniz, ne yazdigimi, ne anlatmak istedigimi hic anlamamissiniz. Sizinde ne demek istediginizi tam anlayamadim ben bu yorumda ya. Siz avrupalilar derken ben de Hollanda'da yasiyorum ne demeye calistiginizi anlamadim. Universite okumak icin evden cikilmasiyla konunuzun ne alakasi var? Feci sacmalamissiniz. Siz her gece size yapilmayan bohca icin aglamaya devam edin o zaman. Iyi aglamalar.

Aradan 4 yıl gecmis icinde kalanlari yavas yavas alsaydın... Birde bence bana gore bublar sorun edecek seyler değil belki kayinvalidenin durumu yoktu belkide oyle zevkli birisi degildi dusunemedi... Aman bosver hepsi cul caput degil mi ? Insan sevdigiyle mutlu huzurluysa kayinvalidende hayati zindan etmiyorsa araniz iyiyse bu konulari acipt. Agzinizdaki bala zehir çalmayın... Oldu bitti deyin gecin gidin ... Ihtiyaciniz olan seyleri kendiniz zevkinize gore alin esinizede birşey demey8n bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…