4 senelik evliyim ceyiz konusu aklimdan cikmiyor

Bunların hepsi çok boş şeyler bana göre ne bileyim evlenmeden önce konuşulur herkes durumuna göre ne alıcakda alınır
Sandık vs anlamı ne bilmiyorum gerçekten
Huzurdan daha önemlisi yok hiç takılıcak şeyler değilki
Çalışıyırsanız istediğinizi alırsınız zaten

Pencereden babana seslenseydin ya "Babaaaaa,bohçalar iptal kalkıyoruz"diye:))

Ben de öyle yaptım,yatak örtüsü almışlar,nuh nebiden kalma,kermese verdim,zaten vardı benim çeyizimde,beklentim de yoktu.

Aslında sorun bohça değil sorun ailesinin sana değer vermediğini dusunmen.
Bohça değilde bende altın mevzusunu çok kafama takmistim.zaten evliligim evlilik degildi.sonra dedim ki boşanınca şöyle kendime yaşatmak istediğim ne varsa misli mislisini yasatacagiim inşallah

Gelin çiçeğimi ben aldım, iki memlekette düğün oldu birine eşim yetişemedi ben ödedim, nişan pastamı, nilan ve nikah hediyelikleri hepsini kendim yaptım. Tek kuruş istemek de aklıma gelmedi. Allah aşkına okumuş etmiş insansınız taktığınız şeye bak.

Yok altin cok taktilar konu altin degil zaten. konuyu anlamissiniz cok tesekkür ederim! Evet okadar anlasmama ragmen,adetleri bilmesine ragmen deger vermedigini düsündüm
aynen öyle

Kv evine temizlige gitme adetini yerine getiriyor musunuz? Turk adeti, yapmalisiniz.. hatta kv evine yerlesin adetleri hala devam ettirmek gerekir yasatalim adetlerimizi

Konu para degilki anlamadiniz herhalde((

Kv evine temizlige gitme adetini yerine getiriyor musunuz? Turk adeti, yapmalisiniz.. hatta kv evine yerlesin adetleri hala devam ettirmek gerekir yasatalim adetlerimizi
Evet tabikide temizlige giderim. haftada 3 kez KV in yanina giderim. Isten cikinca da yanina ugrarim birlikde yemek yeriz. Eve de davet ederim yemege. Benim icin o konu ayri bu ayri

Konu para degilki anlamadiniz herhalde((

konunun hepsi para ile alakalı. konu para değilse ne o zaman? şunu ben ödedim bunu ben ödedim ama konu para değil diyorsunuz, e ödemeseydiniz bu kadar lafını edecekseniz. sanki başkasının düğününü ödediniz.

"Mey biter saki kalır. Her renk solar haki kalır. İlim insanın cehlini alsa da, hamurunda varsa eşeklik; baki kalır."

Sizin durumunuzu çok iyi özetliyor. Üniversite okumaya şehir dışına çıkanları siz kimsiniz de ahlaksızlıkla suçluyorsunuz ? Size mi düştü bekar birlikte yaşayanların derdi ? Kendi çeyiz derdinizi düşünün. İnsanlar içinizdekini görmüş ve size değer vermemiş demek ki. Sizin gözünüz doymuyor sadece. Marka bornoza, gümüş kolyeye muhtaç olmuşsunuz. Bence layığınızı bulmuşsunuz.

sizce icimde kalanlari kendim
gidip alip paketleyip süsleyip kendimi
mi sevindirsem?

Şaka dimi?
Resmen konunun içinde esprili bir ironi aradım. Ama siz cidden 4 senedir takıntı yapmışsınız.
Gelin evi falan mı izliyorsunuz Allah aşkına?

Gidin alın kaç kuruşluk paçavralar. Hayalleriniz ne kadar küçük öyle.
Bir de kırmızı kurdela bağlayın. Eşinize verin size getirsin. O getirmiş olsun yani..

Bence sizin çok güzel bir hayatınız var Allah başka dert vermesin de bunları düşünün durun ne diyelim.Benim de düğün zamanı hiç bir şey istediğim gibi olmadı ama sonrasında bin bir türlü derdim olduğu için hiç aklıma gelmez.Ayrica size bir şeyler gelmiş herkes çok beceremez bohça falan hazırlamayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…