4 senedir kocam çalışmıyor

Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.

Boşanmak için neyi bekliyorsun?

Bunu de.

Eklentiler

• IMG_20240206_230452.jpg
    IMG_20240206_230452.jpg
    138,3 KB · Görüntüleme: 72
Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.

Boşanırım. İtilmiş gibi birşey bu. 😄

Tam boşamalık koca.
Geç bile kalmışsınız.
Maaşallah adliyeleri bunun gibi uyuşuklardan kurtulmak isteyen, kadınların başladı yakanlarla dolu…

Canımm benim çok teşekkür ederim. Kızım çalışsın diyor ama babasına çok düşgün.onada kıyamıyor. Yanlış kalır diye .annem kendin için birşeyler yap diyor.ona bakıvağın parayla ev tut kendine diyor

Ayrilin.
Kiziniz küçük değil, dilerse babasiyla yaşayabilir. 1 hafta parasiz kalsinlar bakalim napiyolar.
Sizde ne diye maasinizi esinize yolluyorsunuz anlamadim. Adam çalışmadan her ay hesabina para yatiyor, onuda diledigi gibi degerlendiriyor. Ne diye calissin ki?

Ne kadar maaş alıyorsunuz ?Tek maaş yetiyor ya ondan sordum.Benim eşim 47 yasinda eyt den emekli oldu ama hala aynı yerde çalışmaya devam ediyor(Alah saglik verirse 65 yasina kadar calismayi düşünüyor).Bende 15 yıldır calisiyorum ama yinede yetmiyor 2 kızım var kursları dershaneleri var servisleri harçlıkları evde kendimizin normal bir yaşam sürüyoruz lüks değil ama kızların ihtiyaçlarından çok bir para artmıyor.Ben olsam davullu zurnalı boşarım.Hasta değil sakat değil.Davar gibi yatmaya alışmış eşiniz.

Günaydın. Ben eyt dende emekli oldum erken yaşta.çift maaş alıyorum. Eşim emekli olamadı günü yok.ama ona söylemedim emekli olduğumu bilmiyor. Çok mutluydum emekli oldum diye eşimle paylaşmadım.sadece annemler biliyor.annem sakın söylemedefi orada göz koyar diye

Tek başıma daha mutlu olurum diyorum.aslında çok güçlü kendine güvenen bir kadınım hiç birşeyden korkmam.fakat içimde tuhaf bir korkudan değil anlatamadığım bir his var.galiba sizlere ondan sordum siz olsaydınız benim gibi 4 yıl çekermiydiniz.sadece cesarete ihtiyacım var sanırım.vijdan yapmak istemiyorum
neden çalışmayacaksın benim sana bakmak gibi bir sorumluluğum mu var?
demiyor musunuz?
çocuğunuz değil sonuçta

annesi babası ne diyor
eyt den emeklilik durumu falan mı var?

Çalışmam bu yaşdan sonra diyorum.önümde kaç yıl kaldı diyor.kız üniversitesiye gidiyor. Evlencek yani nereye kadar dediğimde sade bakarız diyor geçiyor sabır taşı olsa çatlar.zaten sinir hastası oldum sayesinde.
annesi ve babasına ısrarla değinmiyorsunuz
benim gibi kaç kişi sormuş

Aslinda emekli olup bu yastan sonra calismam diyecek olan sizsiniz. Kadinlar daha cabuk yiptaniyor, bir de ev isi,cocuk hep ustumuzde zaten. Ona ne oluyormus?

Tek başıma daha mutlu olurum diyorum.aslında çok güçlü kendine güvenen bir kadınım hiç birşeyden korkmam.fakat içimde tuhaf bir korkudan değil anlatamadığım bir his var.galiba sizlere ondan sordum siz olsaydınız benim gibi 4 yıl çekermiydiniz.sadece cesarete ihtiyacım var sanırım.vijdan yapmak istemiyorum
Sizinkisi sadece alışkanlık emin olun,bende aynı şekilde ittire kaktır 20 yıl geçirdim amaaa şu an diyorum ki niye daha önce yapmamışım kararlı ol.

Maaş günü hesabına yolluyorum. Arabalar vardı sattı 2 yıldır kendi için onların parasını yedi.bitti sanırım parasına hafta sonu zaten mutfak alışveriş yapıyorum evde paraya ihtiyacı yok annesinden yiyor akşam geliyor eve
Bana bakan olsa ben de çalışmam. Kendine eziyet etmekten mi hoşlanıyorsun?

Çalışmam bu yaşdan sonra diyorum.önümde kaç yıl kaldı diyor.kız üniversitesiye gidiyor. Evlencek yani nereye kadar dediğimde sade bakarız diyor geçiyor sabır taşı olsa çatlar.zaten sinir hastası oldum sayesinde.

Bir yerde çalışıyor gösterilip sigortası falan mı ödeniyor
Yaş geçtikçe iş bulması da zorlaşacak gün sayısını nasıl dolduracak.
Akşam güzelce konuşun ben boşanmak istiyorum deyin.
Emekli maaşınızı da asla söylemeyin.

X