- 6 Şubat 2010
- 1.443
- 2.083
- Konu Sahibi misramiray
Calismak istemiyorsa anasi baksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
4 yıl önce bıraktı çalışmıcam dedi birdahada çalışmadı aslında evde muhabbetimizi yok.mutluda değilim
Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Kızım için katlandım ama artık dayanamıyorum. Çok mutsuzum
Canımm benim çok teşekkür ederim. Kızım çalışsın diyor ama babasına çok düşgün.onada kıyamıyor. Yanlış kalır diye .annem kendin için birşeyler yap diyor.ona bakıvağın parayla ev tut kendine diyor
Günaydın. Ben eyt dende emekli oldum erken yaşta.çift maaş alıyorum. Eşim emekli olamadı günü yok.ama ona söylemedim emekli olduğumu bilmiyor. Çok mutluydum emekli oldum diye eşimle paylaşmadım.sadece annemler biliyor.annem sakın söylemedefi orada göz koyar diyeADVERTISING
neden çalışmayacaksın benim sana bakmak gibi bir sorumluluğum mu var?Tek başıma daha mutlu olurum diyorum.aslında çok güçlü kendine güvenen bir kadınım hiç birşeyden korkmam.fakat içimde tuhaf bir korkudan değil anlatamadığım bir his var.galiba sizlere ondan sordum siz olsaydınız benim gibi 4 yıl çekermiydiniz.sadece cesarete ihtiyacım var sanırım.vijdan yapmak istemiyorum
Emekli değil. Demezmiyim çalış dediğimde kavga ediyorneden çalışmayacaksın benim sana bakmak gibi bir sorumluluğum mu var?
demiyor musunuz?
çocuğunuz değil sonuçta
annesi babası ne diyor
eyt den emeklilik durumu falan mı var?
çalış değilEmekli değil. Demezmiyim çalış dediğimde kavga ediyor
Çalışmam bu yaşdan sonra diyorum.önümde kaç yıl kaldı diyor.kız üniversitesiye gidiyor. Evlencek yani nereye kadar dediğimde sade bakarız diyor geçiyor sabır taşı olsa çatlar.zaten sinir hastası oldum sayesinde.çalış değil
sana bakmak zorunda mıyım dediğinizde ne diyor
anası babası ne diyor
annesi ve babasına ısrarla değinmiyorsunuzÇalışmam bu yaşdan sonra diyorum.önümde kaç yıl kaldı diyor.kız üniversitesiye gidiyor. Evlencek yani nereye kadar dediğimde sade bakarız diyor geçiyor sabır taşı olsa çatlar.zaten sinir hastası oldum sayesinde.
Sizinkisi sadece alışkanlık emin olun,bende aynı şekilde ittire kaktır 20 yıl geçirdim amaaa şu an diyorum ki niye daha önce yapmamışım kararlı ol.Tek başıma daha mutlu olurum diyorum.aslında çok güçlü kendine güvenen bir kadınım hiç birşeyden korkmam.fakat içimde tuhaf bir korkudan değil anlatamadığım bir his var.galiba sizlere ondan sordum siz olsaydınız benim gibi 4 yıl çekermiydiniz.sadece cesarete ihtiyacım var sanırım.vijdan yapmak istemiyorum
Bana bakan olsa ben de çalışmam. Kendine eziyet etmekten mi hoşlanıyorsun?Maaş günü hesabına yolluyorum. Arabalar vardı sattı 2 yıldır kendi için onların parasını yedi.bitti sanırım parasına hafta sonu zaten mutfak alışveriş yapıyorum evde paraya ihtiyacı yok annesinden yiyor akşam geliyor eve
Çalışmam bu yaşdan sonra diyorum.önümde kaç yıl kaldı diyor.kız üniversitesiye gidiyor. Evlencek yani nereye kadar dediğimde sade bakarız diyor geçiyor sabır taşı olsa çatlar.zaten sinir hastası oldum sayesinde.