4 senedir kocam çalışmıyor

21 yıl birliktelik ama aslında farklı dünyaların insanlarıyız onunla ben hep hayat dolu yaşamayı seven biriyim taki şu 4 yıl omuzlarıma agır yükler gelinceye kadar.o çalışmaz asla belki boşnınca mecbur kalırsa zaten ben o evden çıkarsam birdaha dönmem.aynın mutsuz hayata kızım için hep dayandım.ama artık yoruldum

Kızım için katlandım ama artık dayanamıyorum. Çok mutsuzum
Kızınıza doğru bir rol modeli değil ki..Madem annesi babası ile oturuyor kal orada bir boğaz eksilsin seni besleyemem diyeceksiniz..Çalışan üniversitede çocuğu olan bir kişi olarak onu göndermeyi de becerirsiniz. Dik durun lütfen...Maaş aldığınız gün ona para gönderiyorsanız da bravo diyeceğim size...bu ne..

Kızınıza doğru bir rol modeli değil ki..Madem annesi babası ile oturuyor kal orada bir boğaz eksilsin seni besleyemem diyeceksiniz..Çalışan üniversitede çocuğu olan bir kişi olarak onu göndermeyi de becerirsiniz. Dik durun lütfen...Maaş aldığınız gün ona para gönderiyorsanız da bravo diyeceğim size...bu ne..
Evde kavga çıkmasın diye yolluyorum. Ama artık bitircem .çok teşekkür ediyorum sizlere

Ev ve araba evlendikten sonra ikinizin veya ikinizden birinin çalışmasıyla alındıysa ikisi de yarı yarıya bölünür. Ev eşinize miras değilse ev onun olamaz yani. Tek çocuğunuz mu var? Şehir dışında mı okuyor kızınız?

Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Abla ne olursun ayril bak yalvariyorum sana hayatımda boyle sacma sey duymadim ya

Insan umudunu hemen kaybetmiyor. Sizde yuvaniz dagilmasin diye cabalamissiniz iste, bunu cok görmüyorum. Ama bu adam size karsi sorumluluklarini tamamen bosvermis bos bos yasiyor.
Sadece eşine değil çocuğuna karşı da sıfır sorumluluk adam(!) Kızı da babasından farklı değil valla. Kıyamıyormuş babasına vah vah vah..

Yarın öbürgün evlenmeye kalkar damadın ailesi baban ne iş yapıyor derse de malak gibi yatıyor der babasına kıyamayan ama konu sahibini bi güzel kullanan kızı.

merak ettiğim şey bu adamın anası babası oğlum kalk çalış demiyor mu? ne diye para gönderiyorsunuz. sizin mesleğiniz ne kazancınız iyi herhalde. anne babanızın evine gidemez misiniz

Ev babasının üzerine zaten .çalıştığı kendi işini bıraktı arabaları aldı sattı sonrada onların parasını yedi.şimdide oturuyor bütün gün ailesiyle
hımm
kendi işinde çalışmiş yani
şimdi başkasının emri altında çalışamaz o zaman- erkeklerde öyle de bir kompleks var!

keşke ev üzerinize olsaymış ama işiniz var, aileniz destek kızınız büyümüş, pek düşünecek bir şeyiniz yok aslında.

Ewet ailemde bını istiyor.bitir artık hayatını yaşa ev tut kendine kendin için yaşa diyor annnem.ailem destek bana
Peki sizi engelleyen nedir? Ne güzel aileniz destek. Ayrılık gitsin böyle ömür mü sürer? Bir de adama bakıyorsunuz e yok artık!

Merhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Boşan en azından sadece kendine ve kızına harcarsınız

Tek başıma daha mutlu olurum diyorum.aslında çok güçlü kendine güvenen bir kadınım hiç birşeyden korkmam.fakat içimde tuhaf bir korkudan değil anlatamadığım bir his var.galiba sizlere ondan sordum siz olsaydınız benim gibi 4 yıl çekermiydiniz.sadece cesarete ihtiyacım var sanırım.vijdan yapmak istemiyorum
Depresyonda mı ? 4 sene önce işinden neden ayrıldı

E bu adamın varlığı yokluğu bir zaten. Boşayın gitsin hem bakacak bir boğaz eksilmiş olur hem de sizin üstünüzden geçinen birinden kurtulmuş olursunuz.

Sadece eşine değil çocuğuna karşı da sıfır sorumluluk adam(!) Kızı da babasından farklı değil valla. Kıyamıyormuş babasına vah vah vah..

Yarın öbürgün evlenmeye kalkar damadın ailesi baban ne iş yapıyor derse de malak gibi yatıyor der babasına kıyamayan ama konu sahibini bi güzel kullanan kızı.

Vallaha hep kiyamadiklarimiz ama agzimiza s** en cok sonra

X