- 28 Aralık 2016
- 1.828
- 4.568
- 40
- Konu Sahibi misramiray
Şimdi benim anlayamadığım eşinizin ailesi zengin insanlar mı hani ona mı güvenip çalışmıyor. Aman ne çalışıcam nasılsa mal mülk kalacak filan diye mi düşünüyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızı babasına kıyamıyormuş!!!Kızın ne dio bu işe?
Çalışmam bu yaşdan sonra diyorum.önümde kaç yıl kaldı diyor.kız üniversitesiye gidiyor. Evlencek yani nereye kadar dediğimde sade bakarız diyor geçiyor sabır taşı olsa çatlar.zaten sinir hastası oldum sayesinde.
Babası anası ölünce maaşları malları kalır şimdi de onların ve karısının sırtından geçiniyor zatenPeki siz hayatında olmasanız ne yapacak ? Kim bakacak kendisine
Babası anası ölünce maaşları malları kalır şimdi de onların ve karısının sırtından geçiniyor zaten
Bence maaş bağlatmak için cinsiyet bile değiştirir bu adamErkeğe maaş kalmaz ki. Miras varsa bilemem ama asalak biri eşi.
Önce avukata danışın çalışmadığına dair kanıt için. Yoksa bu adam işsizim diyip nafaka ister sizden. Mutlaka avukata danışın konuşmadan önce. Erkeğin çalışmaması kusurdur bu nasıl kanıtlanır avukata sorun. Yapmaz nafaka istemez o kadar gurursuz değildir falan demeyin sakın bu adam tam bir sülük ister nafaka.Sonra konduramamıştım pişmanım dersiniz mutlaka avukata danışın danışın konuşmadan önce yol haritası belirleyin.büyük bir ihtimal olmucam artık hayatında .haftasonu konuşup yolları ayırcam .hatta şuan ev bakıyorum .boşanan arkadaşlar varsa bana bilgi verirse sevinirijm.
Kızım için katlandım ama artık dayanamıyorum. Çok mutsuzum
Bence maaş bağlatmak için cinsiyet bile değiştirir bu adam
Boşayın masraf azalsınMerhabalar arkadaşlar 4 senedir eşim çalışmıyor. 1 kızım var üniversiteye gidiyor.Ben çalışıyorum ewe bakıyorum. Çalışman gerekiyor kızın okulu var dediğimde ben bu saatten sonra çalışmam diyor.44 yaşında yaşını göstermiyor genç görünüyor, bende aynı şekilde .artık çok yoruldum metal olarak aldığım maaş eve ve kızın ihtiyaçlarına gidiyor .aynı gün bitiyor. Bütün güm evde yatıyor,annesi ve babasıyla akşama kadar oturuyor.benim ailem ayrıl olmaz böyle diyor bende aslında bunu istiyorum. Merak ediyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız. Ruhen gerçektende bittim yoruldum.
Abla sen niye gideceksin evden sacmalamayin. Esinizi anne babasinin kapinin önüne birakip arkana bakmadan dön evinde kizinla beraber yasa. yarin bi gün baska karilariyla o evi yedirir dikkat et derimCanımm benim çok teşekkür ederim. Kızım çalışsın diyor ama babasına çok düşgün.onada kıyamıyor. Yanlış kalır diye .annem kendin için birşeyler yap diyor.ona bakıvağın parayla ev tut ke
Ev onun evi mecbur ben gidicem.araba benim üstüme yani pna ihtiyacım yok geçinebilirim.zaten şuan evede ben bakıyorum. Ailemin durumuda çok iyi.ailem hep ayrıl diyor.ben kızım için hep dayandım .ben bile kendime şaşıyorum aslında .çok güclü bir kadınım insanın başına gelince ne yapacağını bilemiyor
Bence evimden çık demezse çıkma, 4 yıldır bakıldığına saysın. Hatta mahkemeye falan vermesini bekle, kira da ödeme, borcum var birikimim yok toparlanana kadar oturacağım dersinCanımm benim çok teşekkür ederim. Kızım çalışsın diyor ama babasına çok düşgün.onada kıyamıyor. Yanlış kalır diye .annem kendin için birşeyler yap diyor.ona bakıvağın parayla ev tut ke
Ev onun evi mecbur ben gidicem.araba benim üstüme yani pna ihtiyacım yok geçinebilirim.zaten şuan evede ben bakıyorum. Ailemin durumuda çok iyi.ailem hep ayrıl diyor.ben kızım için hep dayandım .ben bile kendime şaşıyorum aslında .çok güclü bir kadınım insanın başına gelince ne yapacağını bilemiyor
Erkek adama ana baba maaşı da kalmaz ki işi zorBabası anası ölünce maaşları malları kalır şimdi de onların ve karısının sırtından geçiniyor zaten
Tek başıma daha mutlu olurum diyorum.aslında çok güçlü kendine güvenen bir kadınım hiç birşeyden korkmam.fakat içimde tuhaf bir korkudan değil anlatamadığım bir his var.galiba sizlere ondan sordum siz olsaydınız benim gibi 4 yıl çekermiydiniz.sadece cesarete ihtiyacım var sanırım.vijdan yapmak istemiyorum
okurken içim daraldı. bak asıl mesele şu adam iş arar bulamaz yada hastadır fln onlara birşey diyemem evlilikte iyigünde kötü günde denir ama senin ki asalak olmuş sana sülük gibi yapışmış 4 sene nasıl dayandın. hemen ayrıl kesinlikle elle tutulur bir yanı yok. gitsin annesinin dizinin dibinde yaşasın pısırık herifTek başıma daha mutlu olurum diyorum.aslında çok güçlü kendine güvenen bir kadınım hiç birşeyden korkmam.fakat içimde tuhaf bir korkudan değil anlatamadığım bir his var.galiba sizlere ondan sordum siz olsaydınız benim gibi 4 yıl çekermiydiniz.sadece cesarete ihtiyacım var sanırım.vijdan yapmak istemiyorum
Bütün gün annesi ve babasıyla oturuyor.iş aramıyorum çalışmam diyor.