• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

abla yarın konuşup görüşelim iyice kararımızı verip düzenlice yapalım başlayalım bi diyete evet çok haklısın ama şimdi sende açık değilsin ondan yarında böyle geçsin

Canim ayca kayanin 4-3-3-3diyetini gordunmu ben cook begendiiiiim:)sende baksana diyet yontemleri ve deneyimlerimiz bolumunde.

abla ben baya bi araştırdım diyetleri ama şu saatte şu yenecek bu saatte bu yenecek falan olduğu için bana göre değil ki sana göre de değil derslerimizden dolayı :D ama şaka maka ben bayaa baya yine kilo aldım çünkü dikkat bile etmiyorum edemiyorum bide günüm yakın onunda verdiği şişlik var :( ama o zamana kadar belli bi liste yapalım ve düzenlice devam edelim incecik manken halimize geri dönelim <33

abla ben baya bi araştırdım diyetleri ama şu saatte şu yenecek bu saatte bu yenecek falan olduğu için bana göre değil ki sana göre de değil derslerimizden dolayı :D ama şaka maka ben bayaa baya yine kilo aldım çünkü dikkat bile etmiyorum edemiyorum bide günüm yakın onunda verdiği şişlik var :( ama o zamana kadar belli bi liste yapalım ve düzenlice devam edelim incecik manken halimize geri dönelim <33
Ayca kayaninkini begenmedinmi canim? Yiyecek kisitlamasida yok.

kızlar bende şu reglım bitsin Jillian 30 Days'e başlıcam okudukça vay be dedim sadece 30 dakika sürüyor ki bu biz okulu olanlar için gayet iyi fakat çok yoruyormuş o ayrı

Son düzenleme:
merhabalar nasılsınız..sizlerle başladığımda 61.9 dum şu an 60.1 yarın asıl tartı ama 2 gün önce bu durumdaydım:32:..kaldı 2 kilo..akşam 6'dan sonra yemeyenler gurubuna geçtim..ama arada sizide takip ediyorum..
bu yaz bunu yapıyordum .Jillian Michaels 30 Day Shred...oldukça zevkli vede yorucu..30 dk ama ter heryerinizden fışkırıypr..:9:

abla aslında ben pek anlamadımo yüzden biraz anlatır mısın

Canim gunde 4kez tahil 3porsiyon meyve 3porsiyon sut urunleri 3porsiyonda et yemen lazim.bunu gecmek yok mesela 4tahil dio yaa bir tahil bi dilim esmer ekmege ceyrek simite gelio mesela gunde 4dilim esmer ekmek yada 4tane ceyrek simit yiyebilirsin yani 4tahil 1simite denk gelio 3porsiyon sut urunleride sut yogurt vb. Et urunlerindede bi porsiyon soyle 3kofte biraz tavuk balik gibi anlatabildimmi hiii bide sebze cok az ygli ve etsiz olmak kosuluyla serbestmis

merhabalar nasılsınız..sizlerle başladığımda 61.9 dum şu an 60.1 yarın asıl tartı ama 2 gün önce bu durumdaydım:32:..kaldı 2 kilo..akşam 6'dan sonra yemeyenler gurubuna geçtim..ama arada sizide takip ediyorum..
bu yaz bunu yapıyordum .Jillian Michaels 30 Day Shred...oldukça zevkli vede yorucu..30 dk ama ter heryerinizden fışkırıypr..:9:

Sen bilirsin canim istedigin yeri takip edebikirsin guzel kilo vermissin tebrik ettim.

bende bundan sonra akşam 6dan itibaren yemicem az önce okudum gazetede :) peki canım nasıl oldu yaradı mi vücuduna

yapıyor musun canım yoksaa :) kısa olması süper ya vakit almaz ve vücudu inanılmaz değiştiriyor nasıl fotoğraflar paylaşmışlar gördün müü

Canim bi ara basladim ama devam ettiremedim ama eglenceliydi yani cok kisa surede yapmama ragmen biraz fark etmisti.

Back