- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
abla yarın konuşup görüşelim iyice kararımızı verip düzenlice yapalım başlayalım bi diyete evet çok haklısın ama şimdi sende açık değilsin ondan yarında böyle geçsin
kızlar hep okuyorum takipteyim :)
Canim ayca kayanin 4-3-3-3diyetini gordunmu ben cook begendiiiiim:)sende baksana diyet yontemleri ve deneyimlerimiz bolumunde.
abla bakıyorum şimdi ama hareket konusunu ne yapacağız biliyosun hareketle destekleyince çok güzel oluyo
Ayca kayaninkini begenmedinmi canim? Yiyecek kisitlamasida yok.abla ben baya bi araştırdım diyetleri ama şu saatte şu yenecek bu saatte bu yenecek falan olduğu için bana göre değil ki sana göre de değil derslerimizden dolayı ama şaka maka ben bayaa baya yine kilo aldım çünkü dikkat bile etmiyorum edemiyorum bide günüm yakın onunda verdiği şişlik var ama o zamana kadar belli bi liste yapalım ve düzenlice devam edelim incecik manken halimize geri dönelim <33
abla aslında ben pek anlamadımo yüzden biraz anlatır mısın
merhabalar nasılsınız..sizlerle başladığımda 61.9 dum şu an 60.1 yarın asıl tartı ama 2 gün önce bu durumdaydım..kaldı 2 kilo..akşam 6'dan sonra yemeyenler gurubuna geçtim..ama arada sizide takip ediyorum..
bu yaz bunu yapıyordum .Jillian Michaels 30 Day Shred...oldukça zevkli vede yorucu..30 dk ama ter heryerinizden fışkırıypr..
kızlar bende şu reglım bitsin Jillian 30 Days'e başlıcam okudukça vay be dedim sadece 30 dakika sürüyor ki bu biz okulu olanlar için gayet iyi fakat çok yoruyormuş o ayrı
bende bundan sonra akşam 6dan itibaren yemicem az önce okudum gazetede :) peki canım nasıl oldu yaradı mi vücudunamerhabalar nasılsınız..sizlerle başladığımda 61.9 dum şu an 60.1 yarın asıl tartı ama 2 gün önce bu durumdaydım..kaldı 2 kilo..akşam 6'dan sonra yemeyenler gurubuna geçtim..ama arada sizide takip ediyorum..
bu yaz bunu yapıyordum .Jillian Michaels 30 Day Shred...oldukça zevkli vede yorucu..30 dk ama ter heryerinizden fışkırıypr..
yapıyor musun canım yoksaa :) kısa olması süper ya vakit almaz ve vücudu inanılmaz değiştiriyor nasıl fotoğraflar paylaşmışlar gördün müüEvet canim ayy oldum bittim geberdim derken bi bakiodun bitio:)
yapıyor musun canım yoksaa :) kısa olması süper ya vakit almaz ve vücudu inanılmaz değiştiriyor nasıl fotoğraflar paylaşmışlar gördün müü
tekrardan yapar mısın :)Canim bi ara basladim ama devam ettiremedim ama eglenceliydi yani cok kisa surede yapmama ragmen biraz fark etmisti.
tekrardan yapar mısın :)